Csak egy kis politika...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában



Idézetet írta: Pozzato Dátum február 18, 2024, 13:37:39Most elrontottad, túl korán fedted fel a kártyáid, egész jól alakult pedig a TiB vs Pozzato fight, következő sztárboxban mi lettünk volna!

Fenébe :( de milliókért csak megverjük már egymást sok unciás kesztyűvel. Ha tarkóra nem ütünk, simán nem lesz bajunk ;D


#2013 február 19, 2024, 08:55:36, TiB
Oktatási rendszerben.

- Tibor, túlságosan védi a gyermekét.
- Ameddig egy köztársasági elnök a pedofilt védi az árva gyerekekkel szemben, ez így is marad.
- Ez politizálás, hogy jön ide.
- Ha az oktatási rendszert kisajátította a politika, és a gyermekvédelem megszűnőben, akkor nehéz megkerülni a politikát.
- Szép napot Tibor!
- Önnek is.

Otthagyott, mint a szart, pedig semmi személyeset, bántót nem mondtam ránézve ;D

Idézetet írta: TiB Dátum február 17, 2024, 08:12:08Azahriah ezt üzente a tüntetésen videóüzenetben:

"Őszintén sajnálom, hogy nem tudok ott lenni fizikailag veletek. Annyiszor hallottuk már, hogy védjük meg a határainkat és a gyerekeinket, de eddig semmi értelme nem volt. A pedofilok és nyomorult lelkű tanárok gyermekek közelébe engedése megy ezeknek. Az oktatás az egyik leghumánusabb, legnemesebb dolog a világon. A tudás a legnagyobb hatalom az életben.

A legparább az, hogy falazunk egy pedofilnak. Nemrég még Kaletát engedték ki több tízezer darkwebes pornókép után. A magyar lélek annyira belenyugodott ebbe, hogy sokan Novákot és Vargát mentegetik, hogy szegények. Ha nem robban ki a botrány, simán elsunnyogták volna ezt is. Nem azt akarom mondani, hogy most lett rés a pajzson. A gyermekbántalmazás, a pedofília no go. Teljesen mindegy, hogy milyen oldalon áll valaki, egy közös biztos, hogy lesz bennünk: hogy bántja a lelkünket az igazságtalanság.

A hatalomnak ez nem fontos, nem ez volt az első eset, hogy pedofilokat engedtek szabadon. Se nekem, se senki másnak nem lesz ebből haszna, de e mellé bátran beállok, és használom a körém felépült hírnevet. Nemcsak egyénenként, de együtt is változást szeretnénk. Nem inkompetens pártok összefogásával, hanem mint ember az emberrel. Ez a mi hazánk, és mielőtt lelécelnénk, kötelességünk megpróbálni tenni valamit, erőnk teljéből."

Anno a para videóit miatt tudtam kicsoda, azokat is menőn összerakta, zenéje nem tetszik, de egyediek az biztos. Viszont nagyon szimpatikus a srácban, hogy az oktatásban látja az alfát és omegát, és bármikor kiáll mellette. Én is így látom, a gyerek határozzák meg a jövőt, a gyerekektől csak tanulni lehet, miközben rendesen kellene őket tanítani.



 Az oktatás az egyik leghumánusabb, legnemesebb dolog a világon. A tudás a legnagyobb hatalom az életben.
Csak nem az Orbán által meghírdetett, úgymond munkaalapú társadalomban, amely a hungarista munkaállamra halyaz.
De uram bocsáss, erről még nem is orbán tehet, ő csak egy hatalom mániás elmebeteg, aki mindenáron hatalmon akar maradni, és a közvéleménykutatások alapján tükröt állít a máááágyar'
zömében vörösbarna társadalomnak.

Sziasztok

A holnap "Év meccséről" egy elég szubjektív guru:

"Pénzzel csak eddig lehet jutni"
https://www.sportfogadas.org/guru/tipp/999778

Remek korrajz, a buzik, na azok tehetnek mindenrő!


Meg is van az újabb golyóstoll, megérte gondolkodni, kívülálló szemében egy ismeretlen, mondhatni független személy, aki meg kicsit jártas benne, az meg pontosan tudja, miért őt választotta Orbán Viktor. Parádésan kiüresítik a köztársasági elnöki posztot.

Abból a szemszögből is érdemes megvizsgálni, hogy mennyire magára maradt Orbán Viktor: senki sem vállalta a Fideszből. Ugye ez egy "aláíró pozíció", ahol annyi a dolgot, amit Viktor és a szűk csapat (Putyin, Tóni és társai) kigondolnak, arra nyomjál egy szignót. Novák Katit ilyenre fel lehetett kérni, úgy örült, mint majom a farkának, de most látták, hogy Orbán mindenkit a szarban hagy, ha saját magát kell fedeznie. Ezért hiába merültek fel olyan nevek, mint Szalay-Bobrovniczky, Merkely, Navracsics, de szerintem ide lehet venni Trócsányit, Latorcait stb., olyanok, akik 3-5 éve "öltek" volna a pozícióért, most inkább elsétáltak. A kérdés az, mit kezd Magyarországon ezzel 7-7,5 millió ember?

A helyzet ugyanis adott: sohasem volt még ennyire gyenge és súlytalan Orbán Viktor. Taktikailag még ugyan meghozzák a legjobb döntéseket, de már látszik, hogy nagyon elfogyott a belső támogatottság, csak az egybites szavazótábor maradt, de a Fideszen belül is komoly széthúzás van. Az is komoly, hogy Deutsch Tomin kívül senki sem vállalta a prominens szereplők közül az EU-listát. Ez is sokat elmondott arról, mennyire erős a Fidesz. Ha itt most lenne egy tökös személy ellenoldalon (vagy magában a Fideszen belül), pillanatok alatt megbukna Orbán. És a legszebb az egészben, hogy még Putyin is vevő lenne rá, mert most már neki is teher Orbán, nincsen már szinte semmi haszna.

Kossuth rádió, este, mikor gyakorlatilag főműsor van, ezt játszották be:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Csak_egy_%C3%A9jszak%C3%A1ra%E2%80%A6_(vers)

"Csak egy éjszakára küldjétek el őket;
A pártoskodókat, a vitézkedőket.
        Csak egy éjszakára:
Akik fent hirdetik, hogy - mi nem felejtünk,"

"Csak egy éjszakára küldjétek el őket:
Hosszú csahos nyelvvel hazaszeretőket."

"Küldjétek el őket csak egy éjszakára,
Hogy emlékezzenek az anyjuk kinjára."


Érdekes volt, olykor előfordul, hogy mikor családdal vagyok, háttérben szól a rádió, Kossuthban pedig egyre többször lázadnak az elmúlt hetekben a rendszer ellen.

Az élő porszívó, aki bármelyik asztalra megorrol. Akinél egy orrfújás nem olcsó, és folyton kolumbiai náthája van. Nem egyszerű OV-nak, ha már csak ilyenek maradtak. Bár beállva ez is lemászik brahiból az ereszen. :D


Az ilyesmi pálfordulást hogyan dolgozza fel egy átlag Fidesz-szavazó agya? Korábban az IKEA is utálat tárgya volt náluk, most meg szeretett vezetőjüket megvették kilóra a svédek ;D

Viktor épp haverkodik a svéd elnökkel: https://index.hu/belfold/2024/02/23/orban-viktor-ulf-kristersson-svedorszag-nato-europai-unio/

@csabax kollégával még 2022 év végén beszélgettünk róla, hogy az oroszok majd egy évtizede milyen sikerrel alkalmazzák a sportolók/celebek politikussá "átformálását", polgármesterek, képviselők lesznek belőlük, hogy aztán az államot képviseljék, háborúra ösztönözzenek, mert ők "hitelesek".

https://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=20331.msg981032#msg981032

Ma már ez Magyarországon is természetessé vált, hiszen Orbánéknak mindent tollba mondanak Putyinék. Egyre több egykori olimpikon lesz a Fidesz kampányeszköze. Mi lesz a Fidesz következő lépése? Olvassatok Politkovszkaját, Snydert, Arót stb., ők már megírták mindent az oroszokról.

https://hvg.hu/itthon/20240219_II_kerulet_Dombi_Rudolf_Gor_Csaba_Orsi_Gergely_polgarmester_valasztas

Idézetet írta: TiB Dátum február 24, 2024, 08:58:20Az ilyesmi pálfordulást hogyan dolgozza fel egy átlag Fidesz-szavazó agya?
Sehogyan. Ugyanis az egybitesek agya nagyon-nagyon egyszerűen működik.
Ők egyáltalán nem törődnek olyasmikkel, hogy mit hogyan kellene feldolgozni, hiszen ez már némi agymunkát igényelne, s ez utóbbi meghaladja a szellemi képességeiket. Az egybitesek agya csak azt képes "felfogni", amit mond a Főni.

- 1.) Ha a Főni valamire azt mondja, hogy jó, akkor az a valami jó.
(Egyáltalán nem számít semmit, hogy ugyanaz a Főni korábban azt mondta arra a valamire, hogy nem jó, hanem rossz.)

- 2.) Ha a Főni valamire azt mondja, hogy rossz, akkor az a valami rossz.

Ennyi.
Az egybites Fidesz-szavazónak nem kell gondolkoznia, mert neki megárt a gondolkozás. Helyette megmondja a Főni, hogy mit kell gondolni.

A bet365-öt azért zavarták el a francba és azért tiltották ki Magyarországról, hogy a bet365-nél fogadók ne ott bukják el a pénzüket, hanem a Vegas és/vagy a TippmixPro fogadási irodáknál bukják el a pénzüket.
Az Unibet sportfogadási irodát azért blokkolják, mert a bet365-höz hasonlóan el akarják zavarni a francba, hogy az Unibetnél fogadók ne ott bukják el a pénzüket, hanem a Vegas és/vagy a TippmixPro fogadási irodáknál bukják el a pénzüket.
A www.sportfogadas.org -ot azért blokkolják, mert nem csak kizárólag a Vegas és a TippmixPro fogadási irodákat népszerűsíti, hanem olyan egyéb sportfogadó irodákat is megemlít, mint az Unibet, a Betfair, a Pokerstars, a Betinia, a Campobet, a Zulabet, a 22bet, a 20bet, az Ivibet, a Rabona és mások.

Azért vannak a tiltások és blokkolások, hogy versenyelőnybe hozzák a fideszes hátterű állami cégeket vagy a fideszes és "közeli" cégeket.

Íme egy másik példa, ahol hasonló a cél: a fideszes hátterű állami cég versenyelőnybe hozása.
Mindössze csakis annyiban másabb picit a dolog, hogy ennél nem lehet blokkolni és nem lehet kitiltani. Ezért aztán azt a megoldást alkalmazzák, hogy törvénykeznek és a törvény segítségével befolyásolják a piacot.

Ezúttal arról van szó, hogy eddig sok webshop volt, amelyek megunták, hogy a Magyar Posta lassú, késik, megbízhatatlan és össze-vissza "kavarja" a csomagokat. És ezért sok webshop "ejtette" a Magyar Posta állami céget, s helyette a GLS-t, az Express One-t, a DPD-t és egyéb futárszolgálatot bízott meg a csomagok szállításával.

Ám a fideszesek kezdték "megérezni a zsebükön", hogy a Magyar Postát egyre többen hanyagolják.
Viszont nem úgy oldják meg a dolgot, hogy javítják a Magyar Posta szolgáltatásainak színvonalát.
Nem tesznek így, hiszen a fideszesek nem pénzkiadást akarnak, hanem pénzbevételt akarnak.
Azaz nulla forint pénzkiadással legyen annyi pénzbevétel, amelyből jut néhány fideszesnek házra, medencére, luxusautókra, yachtra. Satöbbi.

Ezt úgy lehet megoldani, hogy törvénykeznek, s a törvény által kényszerítik arra a webshopokat, hogy KÖTELEZŐEN használniuk kell a Magyar Posta csomagszállító szolgáltatását.

Részletek itt:
Mi lesz most, hogy a webshopokat az MPL használatára kötelezik?
https://kosarertek.hu/piac/mi-lesz-most-hogy-a-webshopokat-az-mpl-hasznalatara-kotelezik/?utm_source=facebook&utm_campaign=post_reading_conv_02.21-mpl&utm_medium=ads&fbclid=IwAR1n1n-29PbNaOjyoJ86rGiwQscg4-jnQdJmYVZr2tjR-foOM7x2MnZCv7U