Csak egy kis politika...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Vajon lesz a nagy balhé után közös fotó Curtis és Győzike között? Szerintem az örökrangadó egyik váratlan fordulata lesz, most hogy egy csapatban játszanak :D

Az utolsó kapcsolja le a villanyt.


Történnek folyamatok, de hogy ebből lesz-e változás ???

A Fidesz gyengült, az ellenzék viszont megszűnt.. Magamban úgy fogalmazok, hogy új 'párt' alakult a 150 ezres tüntetés után, melynek neve TÁRSADALOM. De a félő, hogy a propaganda be fogja darálni és szétforgácsolja majd ezt a nagyobb össznépi elégedetlenséget.

TippmixPro felületén nincs odds arra, hogy Donáth Annát megfélemlítette a Fidesz és csinál most egy Curtis-féle "betagozódást"?  ;D 

Ha van rá, minimum 1.10-ért, akkor a házat is! Az ugyanis eléggé vicces, ahogy Donáth "visszatért", beleállt mindenkibe az ellenzék soraiból, addig basztatták az apját keményen, kinézet neki büntetés, azóta pedig "fordulat" állt be az ügyében, Anna pedig azóta is lelkesen kritizál mindent, ami ellenzéki.

Pont, mint Curtis, aki kezdetben odaállt volna a gyerekvédelem mellé, majd szóltak, hogy a tesódnak nem áll jól a szénája, hirtelen a Fidesz évértékelőn találta magát. Milyen okos az Orbán-Rogán duó, mindenkin talál fogást.

#2029 március 02, 2024, 22:36:41, TiB
Szerintem majd Indexesítik, ez az új irány. A kevésbé éber szavazók agymosására/irányítására elég nagy a törekvés mostanában ellenzékinek álcázott emberekkel. Ide sorolnám például Ceglédi Zoltánt vagy épp az ATV-t is, bár annyira nem ismerem a politikát.

Így szavaznak a Fidesz hívók ;D

Idézetet írta: TiB Dátum március 02, 2024, 22:30:23Szerintem majd Indexesítik, ez az új irány. A kevésbé éber szavazók agymosására/irányítására elég nagy a törekvés mostanában ellenzékinek álcázott emberekkel. Ide sorolnám például Ceglédi Zoltánt vagy épp az ATV-t is, bár annyira nem ismerem a politikát.
Szerintem az ATV tekintetében egyáltalán nem kell ismerni a politikát, hiszen nagyon-nagyon egyszerűen és gyorsan érthető minden:

- 1.) Az ATV bő 20 éve a Hit Gyülekezete érdekeltségébe tartozó cégek többségi tulajdonában van.
- 2.) Az ATV végső tulajdonosa Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze.
- 3.) Az ATV annyira nagyon fontos családi biznisz, hogy az ATV vezérigazgatója, Németh Szilárd, nem más, mint az ATV-tulajdonos Németh Sándor fia.
- 4.) A Fidesz-kormány sok-sok-sok-sok-sok milliárd forintot ad a Hit Gyülekezetének.

Csak felületesen olvasva a dolgokat, annyira magyaros, hogy egy viccpárt ez a kutyafarkos dolog, belül züllik és szétbomlik :D tehát viccből létrejöttek, oké is meg minden, de összevesznek ezek is a koncon, ha úgy van.

Idézetet írta: TiB Dátum március 18, 2024, 13:35:00Csak felületesen olvasva a dolgokat, annyira magyaros, hogy egy viccpárt ez a kutyafarkos dolog, belül züllik és szétbomlik :D tehát viccből létrejöttek, oké is meg minden, de összevesznek ezek is a koncon, ha úgy van.

Ez a sztori kicsit máshogyan zajlott, mint ami megjelent az ellenzéki, kormány vagy független sajtóban. A Kutyapárt ugyanis nem akart korábban indulni előválasztáson, mert nem akartak egyik oldallal sem közösséget felvállalni. Ami a 12. kerületben történt Kovács Gergelyék révén, az viszont egy sikersztori, így felmerült, hogy ez az elvileg "viccpárt" vagy "kispárt", akkor polgármestert állíthatna ki, ha megnyeri az előválasztást.

Gergely népszerű a kerületben, jól végzi a munkáját, így az ellenzék nem állított volna ellenfelet (sem neki, sem a Fidesznek). Mondhatni 1v1-be ment volna a Fidesszel Kovács úgy, hogy az egész ellenzék támogatását élvezi, sőt, kerület teljes kutyapártos lehetett volna, hiszen abba is belementek volna, hogy az MKKP tagjai adják a jelölti listát.

"Gergő és az elnökség úgy gondolta, egy ilyen, gyakorlatilag a "győztes mindent visz" jellegű előválasztás merőben eltér az eddig látott alkuktól a füstös szobákban. A győzelme esetén egy tisztán kutyapártos többségű testület élén vezethetné a kerületet, megmutatva nagyban mindazt, amit kicsiben hosszú évek óta építünk."

A tagság egy jelentős része viszont szkeptikus volt, ugyanis a DK, Momentum és a többi ellenzéki párt több esetben sem tartotta be a korábban megígért dolgokat.

"Ennek nem valamiféle "belső ellenzék" az oka, egyszerűen sokak álláspontja szerint annyiszor derült már ki a hagyományos ellenzékről, hogy megbízhatatlanok, hogy hiába hangzik hitelesen a felvetés, végül biztosan történt volna valami, ami miatt rosszul jövünk ki belőle."

Emiatt, mikor erről szavaztak, akkor megosztott volt a párt. Ezt hívjuk demokráciának, vitatkoznak, beszélnek, nem mindenki egyetlen irányba szavaz, csak azért, mert a főnök azt mondja.

Bármennyire is röhejes, de Magyarországon egyetlen hiteles demokratikus elven működő párt van, ez a Kutyapárt. Így zajlana az élet, ha demokráciában élnénk.

#2034 március 18, 2024, 16:27:53, TiB
Erről is érdekelne a véleményed Pozzato, mert én tényleg kocapolitizáló vagyok. Szóval korábban miért nem került elő, hogy Magyar Péter megverte, megfélemlítette Varga Juditot, aki simán futni hagyott egy pedofil támogató intézményvezetőt.

https://index.hu/belfold/2024/03/18/hont-andras-magyar-peter-varga-judit-parkapcsolati-eroszak-csaladi-botrany/

Varga Judit egy áldozat, aki gyerek áldozatok mellett nem állt ki? Annyira undorító és pocsék az egész magyar politika, hogy rendesen nyomnék rá egy teljes resetet, egy teljes újra indulást, mindenféle korábbi szereplőt eltörölve.

#2035 március 18, 2024, 16:47:16, MessiÁs
Szerintem ket opcio van.

Vagy a rogani propagandagepezet indult be es az egesz nagy kamu

Vagy

Valoban volt valami, es azert nem lett belole ugy mert hogy mutatott volna a hirekben egy eroszakos fideszes, aki a belso korokben mozog, komoly poziciokat tolt be es abuzalja az ig minisztert.


Az hogy ki mit hisz el, az csak intelligencia es parthovatartozastol fugg. Probald meg az elsot megmagyarazni egy husig verig Fideszesnek.

Idézetet írta: TiB Dátum március 18, 2024, 16:25:36Szóval korábban miért nem került elő, hogy Magyar Péter megverte, megfélemlítette Varga Juditot, aki simán futni hagyott egy pedofil támogató intézményvezetőt.

Ez egy nehéz kérdés, mert pontosan csak Magyar Péter és még néhány ember tudja, hogy micsoda Magyar Péter szerepe.
- A opció: A sértett és sebzett férj, akit elhagyott a neje, majd az illető hölgy összejött egy NER-potentáttal, miközben Magyar elveszítette jól prosperáló munkahelyeit, illetve kiábrándult a pártból.
- B opció: Egy Fidesz által, az orosz Vlagyimir Zsirinovszkij mintájára felépített álellenzéki.

Más opciót nagyon nem látok, valamelyik a kettő közül lesz Magyar Péter. Azért lenne fontos ezt meghatározni, mert mindkét esetben más-más az indíték, amiért ez csak most "robbant".
- A opció: Ha időközben Magyar mindent elveszített és most a párt ellen fordult, akkor szimplán eddig titokban akarták tartani, hiszen egy ilyen sztori nem kerülhet ki, mondván veszélyes a Fideszre. Az mégsem állná meg a helyét, hogy egy minisztert bántalmazott a férje. Ez így most egy tökéletes alkalom, hiszen most kezdene veszélyessé válni Magyar, így időben hitelét lehetne venni, függetlenül attól, igaz-e vagy sem az eset.
- B opció: A leginkább hiteles "Fidesz-ellenes" erővé próbálják tenni egy ilyen sztorival. Tudom, kissé fura, de Oroszországban is voltak érdekes dolgok, ebben az esetben pedig ki lehetne hitelesebb egy ellenzéki szavazónak, mint az, akit a Fidesz be akar sározni? Akkor már biztos Orbán ellen lehet ez az ember, szóval lehet szavaznánk rá! És a slusszpoén, hogy a fideszes táborból még így sem venne el szavazókat, abszolút win-win megoldás az álellenzéki-opció, ezzel pedig csak a "baloldal" veszítene szavazókat.

Jelen helyzet:
Magyar Péterre most mindent is mértek, hányan szavaznának, mennyit vinne el a párt nélküliek számából, mennyit a Fideszből és mennyit az ellenzékből. Az továbbra is látszik, egyetlen tömeget nem veszélyeztet Magyar Péter: Fidesz szavazótáborát. Onnan minimális mennyiség szavazna rá, pedig pont ebben bízott sok magyar állampolgár.

Eddig leginkább a pártokból kiábrándultak találtak menedéket a Magyar szerepvállalásában, utána pedig az ellenzéki tömb szavazói következnek. Kiváló helyzet Orbánék számára. Érdemes meghallgatni Magyar interjúit is, ugyanis mit mondott: "Elsősorban koalíciós partnerként képzeli el magát".

Tisztában van vele, hogy 15-20%-ban többet nem tud majd felépíteni, tehát a Fidesz 35-40%-át nem fogja veszélyeztetni, elmondása alapján is azt akarja elérni: ne legyen kétharmada önmagában a Fidesznek. Azt is elmondta, ellenzékkel nem lépne koalícióra, viszont a Fidesznél habozott. Végül nagy nehezen kinyögte, sokadik kérdésre: Orbánnal nem, de a Fidesszel igen.

Ehhez hosszú percekig tartó noszogatás kellett, miért fontos ez?
- Egy olyan emberről beszélünk, aki annak ellenére, hogy tudja, felesége egy Fideszhez tartozó befolyásos személlyel jött össze, mégsem kritizálta őt nyilvánosan, sőt, megvédte.
- Tudatában annak, hogy ez a bántalmazás kiderülhet, még így is védte volt feleségét.
- Egyetlen konkrét, ténylegesen ismeretlen és bizonyítható, Fidesz által elkövetett dologról sem számolt be majd 2 hónap alatt.
- A március 15-én tartott ünnepségen, amikor újból Budapesten mondott beszédet Orbán Viktor, ki kapta a legjobb helyszínt, mindezt "önerőből" összehozva? Magyar Péter. Délután 3 óra, Andrássy út. Ízlelgessük. Akkor, amikor két éve választás előtt mondott beszédet ünnepen Orbán, délután volt, Kossuth tér... most elbújt, hagyta a fényben úszni Magyar Pétert, miért?


Mi férfiak ismerjük magunkat, csinálunk hülyeségeket, de azért vannak határaink, főleg akkor, ha hülyére vesznek. Ha az A opció érvényes, akkor Magyar Péter durván hülyére lett véve, amikor így kijátszanak egy embert, ott nem finomkodik, nem védi azt, aki így felszarvazta.

Mindenki döntse el magában, melyik verzió Magyar Péter. Az mindenesetre nem semmi, hogy beosztásait és munkahelyeit elveszítő személy, akinek korábban jelentős hitelei voltak, most szponzorálni tudott egy 35 ezer embert megmozgató eseményt az Andrássy úton, amire az összes elemző azt mondta: profi munka volt (mindezt elsőre, nulla tapasztalattal). Magyarországon az elmúlt évben egyetlen párt tudott profi munkát csinálni ilyen rendezvény szervezése kapcsán...

Egyébként Magyar Péter valamelyik interjúban - talán telexes - beszélt erről!
Azt mondta, hogy ha sikeres lesz, kitalálnak valamit, mondjuk, hogy Magyar Péter veri a feleségét....vissza lehet nézni, ez kb 3-4 hete lehetett, mármint, hogy beszélt róla.

Szerintem tök egyszerű ügy. Lehetett valóban valami dulakodás valamikor, lehet évekkel ezelőtt, amit a Varga Judit miatt eltusoltak, de tudták nagyon jól, hogy majd jó lesz valamire....

Ez a tipikus, mindenki zsarolható valamivel - esete. Vagy az: ok ezt most eltusoltuk, de egyszer majd mi is kérünk valamit - tipikus története.

Közben Magyar Péter kitálalt - nyilván kérték, hogy ne tegye, mert jön ez az ügy; erre Magyar Péter már előre lenyilatkozta, hogy ez lesz. Olcsó játék hülye gyerekeknek = magyar politika, és közélet. 

Idézetet írta: Pozzato Dátum március 18, 2024, 20:45:41- B opció: A leginkább hiteles "Fidesz-ellenes" erővé próbálják tenni egy ilyen sztorival. Tudom, kissé fura, de Oroszországban is voltak érdekes dolgok, ebben az esetben pedig ki lehetne hitelesebb egy ellenzéki szavazónak, mint az, akit a Fidesz be akar sározni? Akkor már biztos Orbán ellen lehet ez az ember, szóval lehet szavaznánk rá! És a slusszpoén, hogy a fideszes táborból még így sem venne el szavazókat, abszolút win-win megoldás az álellenzéki-opció, ezzel pedig csak a "baloldal" veszítene szavazókat.
Az azért "nem semmi", ha kiderülne, hogy Magyarország igazságügyi miniszterét úgy verték otthon, mint szódás a lovát.

Az pedig tényleg necces lenne, ha az eddig is a buzik és a pedofilok gyülekezetének nevezett Fideszre ezután azt mondanák, hogy buzik, pedofilok és asszonyverők gyülekezete a Fidesz.

Idézetet írta: csabax Dátum március 18, 2024, 21:14:09Az azért "nem semmi", ha kiderülne, hogy Magyarország igazságügyi miniszterét úgy verték otthon, mint szódás a lovát.

Pontosan emiatt lenne érdekes, mert valaki elvileg ilyen hevesen reagál arra, ha elhagyják, miközben mindezek után még védi a feleségét, sőt, még boldogságot is kíván az párjával, akiről már régóta tud. Eléggé furcsa sztori, nem igazán áll össze a kép.  ;D