Csak egy kis politika...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Én két dolog esetén már boldog kis állampolgár lennék. Egyrészt ha soha egyetlen párt sem dönthetne egyedül bármiben, tehát kellene párbeszéd a felek között, és közösen döntenének. Parlament, vita, konszenzus. Ilyen kis szaros demokrácia szerű izéra gondolok ;D A másik dolog meg, hogy ne is halljunk a politikáról. Nálam akkor működik jól egy ország, ha az emberek nem a politikáról beszélnek, mert az épp teszi jól a dolgát, hanem arról hogy a Mátra szép, Tatán van egy király malompark és ilyenek.

Tibi ébredj fel, ez utópia, amiből csak a pia elérhető ;D

Idézetet írta: TiB Dátum március 19, 2024, 18:13:02Tibi ébredj fel, ez utópia, amiből csak a pia elérhető ;D
Szerintem a pia mellett az utó is elérhető. Igaz, némileg késleltetve, másnap.   ;)

Magyar Péter olyan hosszan pettinggel, hogy a végén lehet elmarad az aktus.

A társadalom a Magyar Péter "jelenséggel" törődik, hiszen itt van a "megmentőnk", miközben a háttérben zajlanak a dolgok rendesen. Mi történne, ha lenne egy kormányváltás? Annyi céget vett át az elmúlt években az Orbán Viktorhoz köthető érdekkör, hogy erős kétségek merülnének fel, hogy egyáltalán lehetne-e kormányt váltani. Az oroszoknál okosba megcsinálják, ha máshová szavazol, másnap nem kell jönnöd dolgozni (és ez a jobbik eset...). Az elmúlt években szállodákat és olyan cégeket vett át NER, mint a Wáberer, de nem véletlen az sem, hogy Orbán Viktor évértékelőben kiemelte a Richtert, mennyire jól teljesítettek, itt már lehetett sejteni, hogy náluk is hamarosan elnökségi váltás lesz, lett is 1-2 héten belül. Ez elmúlt hónapokban célkeresztbe került a 168 óra, Klubrádió és társai, vezetőjük mai nappal válik meg a lapoktól, rádiós részesedésétől és egyéb érdekeltségeitől, külföldre távozik.

Mindeközben a hazánkban dolgoztató nyugati cégekbe is be akarnak szivárogni, ha ez nem megy, akkor elüldözni... kevés olyan munkahely marad, amire nem lesz ráhatása a Fidesznek.

Idézetet írta: Pozzato Dátum március 20, 2024, 19:14:33Mindeközben a hazánkban dolgoztató nyugati cégekbe is be akarnak szivárogni, ha ez nem megy, akkor elüldözni... kevés olyan munkahely marad, amire nem lesz ráhatása a Fidesznek.
SPAR likes this.


Most már csak egyharmados ellenzéket akar váltani, pedig a kormány teljes lemondását ígérte.

Nem lesz soha Messiás, mert a pénz a lényeg, és a pénzcsapokat leosztotta már rég a Fidesz.

De ha valaki sokat vár jövőhéttől, Rogán Antal menesztését és a többit, legalább lesz néhány jó napja :)

Milyen Magyar Péter zártklubnak vagy a tagja? :)

Fogalmam nincsen, hogy mit hoz a jövő és mire fut ki ez a Magya Péter jelenség, de több platformon is követem. A kép alapján ez facebook lehet, ahol ő 'Péter Magyar (Ne féljetek)' néven fut egy másik profilképpel. A posztjai legtöbbjéhez képet is szokott kitenni és hosszabban ír; nem igazán jellemzi az Orbán Viktoros böfögjünk ki valami rövid hangzatos mantrát stílus ;D  Szóval szerintem egy propagandista álprofilról származhat ez a közzététel; ne terjesszük az ilyet.

Nem vagyok klub tagja, csak simán feldobta a hírfolyam. Egyébként a Ne féljetek is röviden kiböffent mantra :)

Ha minden jól megy, és Péterünk ígéretei beválnak, jövőhéten kedden megbukik a magyar kormány.

Természetesen tudjuk, hogy kedden nem fog megbukni a kormány; ennek hitéhez az enyémtől is sokkal-sokkal nagyobb optimizmus kelletik. Sok olyan dolog megtörtént már hazánkban, ami miatt a magyar kormánynak meg kellett volna buknia, ehhez képest..

Szóval nagyon nehéz olyan Magyar infót elképzelni, ami azonnali bukáshoz vezethet, de talán pár cölöpöt kíver a Fidesz bástyája alól és okoz pár kellemetlen éjszakát Tóninak és talán még Döbrögi uraságának is :)

Nem bukik meg a magyar kormány.
Sem mostanában, sem máskor.
Semmikor.
Ettől nem kell tartani.

Pedig beírtam szerdára, hogy demokrácia. Olyan lehangoló vagy csabax :(

Egy bácsi mondta még pár éve a kocsmában, a bárányoknak kell a pásztor.

Magyar megváltó Peti a leghíresebb cipőárusnál járt :D Ő fogja megdönteni a kormányt.


"Kártya mindig" - jó kis utalás volt a Szijjártós sneaker tourra ;D

És az is kiderült, hogy a "Ne féljetek" üzenetet II. János Pál pápától vette át (1978-as székfoglaló homíliájából) Micsoda marketing csapata van a Messiásnak :)

Köszi a videot!

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Idézetet írta: Latzka Dátum március 24, 2024, 19:23:21Micsoda marketing csapata van a Messiásnak :)

Emelem kalapom, hogy másfél hónapja emberünk még politizálni sem akart, most pedig már komplett kampányokat nyom le, tudatosan építi a karakterét, mintha 20 éve erre készült volna (de legalábbis évek óta ezt csinálná), mindezt egyedül, hiszen alig 1-2 nappal az ünnepi beszéd előtt mondta, nincsen csapat, magában van.  :)