Csak egy kis politika...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Latzka Dátum március 24, 2024, 19:23:21Micsoda marketing csapata van a Messiásnak :)
Messias az AC Milan focistája volt, akit idén januárban megvásárolt a Genoa. :)
Ráadásul nemsokára krisztusi korban lesz a csávó.

https://int.soccerway.com/players/junior-messias/495025/

Idézetet írta: csabax Dátum március 24, 2024, 12:38:17Nem bukik meg a magyar kormány.
Sem mostanában, sem máskor.
Semmikor.
Ettől nem kell tartani.

Igazad van.



Idézetet írta: TiB Dátum március 24, 2024, 18:04:49Magyar megváltó Peti a leghíresebb cipőárusnál járt :D Ő fogja megdönteni a kormányt.


Azért nekem a leghíresebb cipőárus még mindig Al Bundy  :D

De hogy ne legyek off teljesen, a Magyar-jelenségről a rövid véleményem: Nem kell ahhoz színházba járni, hogy színielőadásokat lássunk.


Az utóbbi másfél évtizedben ez volt az egyetlen olyan interjú politikustól, amivel nem tudok vitatkozni. Rendesen rosszul érzem magam  ;D A véleményem az, hogy mindenben igaza van.

https://telex.hu/belfold/2024/03/25/hadhazy-akos-ellenzeki-partok-magyar-peter-hibrid-forradalom-ellenallas-valasztasok

Idézetet írta: Pozzato Dátum március 25, 2024, 14:59:39Az utóbbi másfél évtizedben ez volt az egyetlen olyan interjú politikustól, amivel nem tudok vitatkozni. Rendesen rosszul érzem magam  ;D A véleményem az, hogy mindenben igaza van.

https://telex.hu/belfold/2024/03/25/hadhazy-akos-ellenzeki-partok-magyar-peter-hibrid-forradalom-ellenallas-valasztasok
Tehát Orbán Viktor addig lesz hatalmon, ameddig akar.
És majd csak az utána jövőknél lehet számítani olyasmire, hogy ők talán marakodni fognak egymással a koncért.
Talán.

Idézetet írta: Pozzato Dátum március 25, 2024, 14:59:39Az utóbbi másfél évtizedben ez volt az egyetlen olyan interjú politikustól, amivel nem tudok vitatkozni. Rendesen rosszul érzem magam  ;D A véleményem az, hogy mindenben igaza van.

https://telex.hu/belfold/2024/03/25/hadhazy-akos-ellenzeki-partok-magyar-peter-hibrid-forradalom-ellenallas-valasztasok

Két dolog jut eszembe, egyrészt hogy milyen szomorú ezt olvasni. Itt egy tényfeltáró, aktív, változást akaró ember, és nem tud megmozgatni pár ezer embernél többet. Pedig olyan ügyeket hoz a nyilvánosság elé, amikbe máshol nem megbuknak, hanem börtönbe mennek. És ez nem Hadházy hibája, hanem ilyen a magyar nép. Arra kérdésre, hogy mikor fog visszavonulni, szerintem az a szomorú válasz valójában, hogy amikor elfogadja, hogy ilyen a magyar nép.

A másik ami eszembe jutott, hogy a cikk végén egy AI legépelő cuccot reklámoznak, szóval az egész cikket hallás után egy program gépelte le. Micsoda brutális ellentét, hogy korrupció, apátia és a többiről beszél, közben a jövőbe mutató megoldás írja az egész cikket. Ha nem háborúznánk mindenféle ok miatt, ha nem akarnánk a tizedik Ferrarink mellé egy Porschét, hihetetlen dolgok lehetnének. Lehet elérnénk, hogy nagyjából minden ember a Földön jól éljen, vagy hogy a rák ellen egy kis tabletta legyen a megoldás és sorolhatnám. De az energiánk, a figyelmünk arra megy el hogy Rogán Antal baszakszik, Putyin háborúzik, Trump hazafiasat játszik és így tovább. Bocs ez már elég krisnás hívős cucc :D de tök szomorú, hogy dédapám testévre valahol ott fekszenek a Don-kanyarban, és kis túlzással felfogásban semmi, de semmi sem változott azóta.

Magyar Péternél mi lesz a következő húzás?
Prémium előfizetés heti 4900 forintért, s annak leperkálása után megtudhatja majd a türelmetlen néző, hogy a következő héten hol nem tud meg semmit?

Sok húzása már nem nagyon lehet; a tegnapi 'előjátékból' kiderült, hogy a mai inkább csak petárdázás lesz atombomba helyett ::) Bár ki tudja, a megafon nagyon-nagyon ráment a tegnapi interjúra, ez mondjuk kicsit bíztató.

Olyan izé vagy csabax, délután már új választásokat fognak kiírni, Péter elintézi nemsokára.

Nekem amúgy a moziknál bevett szokás ugrik be róla, hogy mikor még bőven vágószobában van a film, akkor jönnek fotók a forgatásról. Szállingóznak a fan artok, aztán egy teaser trailer, amiben még mindig semmi nincs, csak kedvcsináló. Kikerülnek az óriás plakátok, jön egy igazi jelenetekből vágott, de rövid trailer, aztán jön egy hosszabb trailer, és végül a mozipremier. Közben minden fázisról ezer cikk, ezer komment születik, a teljes hype végén meg kijössz a moziból és azt mondod, hát ezt is láttam. Aztán a hétvégi bográcsozásnál már csak azt mondod, hogy képzeljétek megnéztem a moziban azt az új filmet, na, hogy is hívják, amiben Brad Pitt van és így verekszik.

Szerintem - megnézve a kirakott videót -, annyi van itt már régóta, hogy a király meztelen, csak épp senkit sem érdekel. Ez dalszövegnek se rossz...

Szóval csalt az ügyészség, kihúztak doksikat neveket, beraktak újakat ez kb eddig is világos volt. valakit megmentenek, valakit odadobnak koncnak - kb ezt is tudjuk. És akkor erre jöhet a szokásos: " és akkor mi van?".

Lesz ebből egy hosszú évekig tartó per. Meg lesz egy csomó másik per is - nyilván Magyar Péter is indít a kormánymédia ellen, és ellene is indul egy raklapnyi ügy még ki nem csinálják.

A helyzet azért reménytelen, mert nem fognak százezrek kimenni az utcára értelmetlenül tüntetni, nem hiszem, hogy kialakulnak egy polgárháborús helyzet ebből. S várhatóan a kormány se mond le, se  a legfőbb ügyész.

Majd valami kis eltusolásféle , ez az lemond dolog lesz, aztán a választások előtt április/májusban a közmédia minden csatornáján 0-24-ben óránként bemondják 42-szer, hogy:"Magyar Péter és az ellenzék skorbutot, és kolera járványt akar! A keresztény kormány megvédi a magyarokat!"...és ott lesz megint a teljes fidesz/kdnp többség mindenütt. Tudjátok miért, mert a társadalmunk a legalja szinten van és marad is évszázadokig...

#2066 március 26, 2024, 09:57:34, Admin
Egyébként tudtátok, hogy ma van egy Magyarország - Koszovó meccs a Puskásban, meg azt, hogy az Unibet 90-nél tart, meg talán azt, hogy 1 euró 396,98 Ft?

Popcorn-t és Hungarian Pete-et a népnek. Győzike Show helyett mostanság van Magyar Péter Show.
De innen is üdvözlöm a rendezőt, mert kurva jól megmozgat 9 millió embert.

Idézetet írta: Admin Dátum március 26, 2024, 09:52:07Egyébként tudtátok, hogy ma van egy Magyarország - Koszovó meccs a Puskásban, meg azt, hogy az Unibet 90-nél tart, meg talán azt, hogy 1 euró 396,98 Ft?

Popcorn-t és Hungarian Pete-et a népnek. Győzike Show helyett mostanság van Magyar Péter Show.
De innen is üdvözlöm a rendezőt, mert kurva jól megmozgat 9 millió embert.

Persze. 133 szektor 24 sor 8 szék, Ria-ria :beerchug:

Olyan kis szerényen fogalmazol, verhetetlen Szoboszlaiék az Aranycsapat nyomában ma este!

Valahogy így kell manapság ;D

Idézetet írta: TiB Dátum március 26, 2024, 10:05:52Olyan kis szerényen fogalmazol, verhetetlen Szoboszlaiék az Aranycsapat nyomában ma este!

Valahogy így kell manapság ;D

Készülhet az újabb stadion?  :D