Nekem miert nem sikerul avagy "keves love VS nagy nyeremeny"

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Mivel alitolag en vagyok a forum nagy off "mestere"  , azaz mindenrol dumalok csak sportfogadasrol nem , gondoltam ujra kiteszek magamert.
Gondolom a kovetkezokben feltett kerdesek vagy felmerult problemak minden kezdonel elofordul, na de nem csak naluk, gondoltam nyitok egy hejet ahol ezeket a kerdesek megbeszejuk es talan megoldast talajunk rajuk.
Az elso ijen kerdes ami sokakban felmerul az az hogy :
- miert van az hogy Pista bacsi havonta 1000 , 2000, 3000 eurot nyer havonta ?
- nekem miert nem sikerul havi tobb ezer eurot nyerni ugy mint Pista bacsinak ?
Ez a ket kerdes szerintem mindenkibel felmerul a kezdetekben es nem csak akkor, lehet az mar sok eve "gyakorlo" sportfogado is de a problema az mindig ugyan az , miert nem sikerul nekem is sok penzt nyerni ugyan ugy mint masnak.
Sokakban felmerul az a kerdes is hogy mi a valodi hejzet a nagy strategiakkal , sokan kovetnek egy bizonyos strategiat es miert nem sikerul.
Az itt leirt, sokaknak abszurd dolgok , talan megoldasra lelnek azok szemeben akik valoban sikeresek a sportfogadasban es annyi penzt sikerul nekik havonta nyerni hogy egy bizonyos elet szinvonalat biztosit ez nekik.
Ide varok minen forumozo kollegat es probajuk minden szeszmogbol megvitatni ezeket a problemakat es termeszetesen sikereket is , en ugy gondolom hogy itt sok problema kerul majd megvitatasra es megoldasra .

Az elso ijen problema ami jelen van akar tapasztaltabb sportfogadoknal az az hogy keves penzol hirtelen sokat szeretnenek nyerni es valahogy ez nem igen sikerul. Mi a velemenyetek errol es mi lehet a megoldas erre a problemara ?

Hát jah. Ez a dolog sok embernél van, de ez nem csak a sportfogadásban, meg általában a szerencsejátékoknál van ez igy, ez az életben is igy van.
Egyszere sok pénzt kapni az nagyszerű, csak sokan nem tudják értékelni a pénzt és arra nem gondolnak, hogy amilyen egyszerűen jött az a pénz olyan gyorsan is el fog menni, ha nem vigyázunk.

Milan teljes mertekben igazad van , de te mit javasolnal erre a problemara ? , vagy nalad hogy sikerul ezeket a problemakat megoldani ? mit tanacsolsz masnak , mire kell odafigyelni ?

Hát ez embertől függ...van akinek amikor van a zsebébe 1 euró, az nagyon égeti és hamar el kell költse...én olyan tipusú vagyok aki gyűjt, szerencsémre...dehát az egész embertől függ....nagyon nagy változtatást nem lehet ajánlani egy olyan személy számára aki soha életében nem tett félre egy kis pénzt.

Szerintem a fogadásnál nagyon fontos egy moneymanagement.
Vagyis: a számlán lévő összeget felosztjuk több kis részre, az a lényeg, hogy soha ne játszodjunk az egész bankunkal...

Pl. van 100 euró a számládon akkor a maximális tét amit felteszel egy szelvényre, az max. 10%-a, vagyis 10 euró.
Igy lehet legalább egy picit kontrollálni a számlát.

Igen, ez a legnagyobb baj. Nézzétek meg norby tippeit. Óriási oddsokat hozott össze, és ha bejött volna neki, akkor kaszírozott volna. Én a pókerasztal mellett megtanultam h hosszútávon kell gondolkozni és nem rövidtávon. A norby által folytatott stratégia lehet rövidtávon nyereséges, hosszútávon viszont BIZTOS h veszteséges.
Sokan összehoznak 10-15 "fix" meccset, amik fizetnek egyenként 1,1et, és rátesznek 500-600 HUFot. Ez is téves, szerintem nem lehet nagy kombóval nyerni, ill. nagyon kicsi az esélye.

szoval ijen sok kicsi sokra megy alapon jatszasz , es velemenyem szerint ez a moneymanagement ez egy alap "torveny" kene legyen minden sportfogadonal...erdekes es hasznos tanacs

Idézetet írta: jaaas Dátum január 28, 2007, 19:59:16
Igen, ez a legnagyobb baj. Nézzétek meg norby tippeit. Óriási oddsokat hozott össze, és ha bejött volna neki, akkor kaszírozott volna. Én a pókerasztal mellett megtanultam h hosszútávon kell gondolkozni és nem rövidtávon. A norby által folytatott stratégia lehet rövidtávon nyereséges, hosszútávon viszont BIZTOS h veszteséges.
Sokan összehoznak 10-15 "fix" meccset, amik fizetnek egyenként 1,1et, és rátesznek 500-600 HUFot. Ez is téves, szerintem nem lehet nagy kombóval nyerni, ill. nagyon kicsi az esélye.

tehat jaaas ebbol azt kell erteni hogy a tippjeinket jol meg kell vallogatni es nem kismillio esemnyet feltenni egy szelvenyre ?

A legnagyobb tévedés sok mérközést tenni egy szelvényre...max. 5 esemény egy szelvényen.

szerintem sokan, nemcsak kezdők beleesnek ebbe a hibába, de ez tipusfüggő. általában azért nem sikerül több ezer eurot nyerni, mert:
1.hasraütésre fogadnak sokan ;D, JA itt ez a real madrid ez valami nagy csapat, akkor ezek nem kapnak ki, megteszem őket ;D
2.aki elkezdi a sportfogadást, az nem tud a kis tőkéjével több ezer eurot nyerni, vagy nagyon nagy szerencse kell hozzá.

Szóval kezdőknek azt ajánlom hogyha mondjuk 10e Ft-ot töltöttek fel a számlájukra akkor ne akarják a pénzüket megtízszerezni egy hónap alatt ;D ez irreális és valószínűleg nem fog összejönni. Szépen lassan lendül be a bolt :)

hat 10e huf-ot azert meg lehet 10x egy honap alatt...de gondolok itt joval nagyobb osszegekre mint a 10e huf 10x-re ...

Bleah: pontosan. Nem azért adnak a fogadóirodák 7szeres pénzt arra, h a Luton vezet már a félidőben a Chelsea ellen, mert sokat akarnak bukni, hanem mert csalogatni akarják a fogadókat arra a kimenetelre. Az odds jelentése esély. Minél nagyobb a hozzárendelt szám, annál kisebb a lehetősége. Vannak speciális programok, amik kiszámolják a fogadónak az oddsok alapján, h a fogadóirodák hány százalék esélyt adnak a különböző kimenetelekre. Na mind1, kezdek eltérni a témától....
Nem szabad sok meccset feltenni egy szelvényre (én pl. ezért nem tippmixelek), a jó az, h keveset válogatsz össze, és használsz moneymanagementet. Én ezen a héten nem használtam ilyet, és elbuktam sacra mindent, amit dec. vége óta összehoztam.
Plusz jó ha van szisztémád. Pl. az 1,4es. Hosszútávon SZERINTEM csak ilyennel lehet nyerni!

igy az elmult 15 perc alatt szerintem sokak kaptak valaszt arra hogy miert nem sikerul kis osszegbol nagyon nagy osszeget nyerni...

paran megkerdeztek mi az a "moneymanagement' .... valaszt erre a kerdesre ide varok hogy masok is tudjak mirol van szo...

money = pénz
management = vezetés
manager = vezető

tehát a moneymanagerment az leforditásként pénz vezetést jelent, vagyis kontroll alatt tartod a számlád.