OFFTOPIC

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


BAH kuponnal lehet itt lájokat szereni  :cya: :beerchug:

#1786 október 02, 2013, 15:52:44, benson
Idézetet írta: TiB Dátum október 02, 2013, 14:26:26
Ez az 5 euró elgondolkodtató, viszont ennyi nem fog összejönni. Egy köszönetért kb 0,12 Ft-ot kapok, szóval az eddigi 690 kösziből 82,8 forint jött össze. Ehhez saját kasszából hajlandó vagyok 117,2 forintot hozzácsapni, és így a nyereményalap 200 jómagyar forint lenne. Ennyiért vajon hány köszönetet tudok vásárolni?
Egy köszönet jelenlegi piaci értéke kb. 15 fillér (1000 pont = 5€ = 1500 Ft, vagyis 1 pont = 1,5 Ft), így elég lenne csak 96,5 Ft-tal kiegészíteni. Máris spóroltam neked 20,7 Ft-ot, amiért jár min. 1 köszönet (amúgy meg 138 járna  ;D)

Magna Cum Laude - Köszönet (Official Audio)


Idézetet írta: TiB Dátum október 01, 2013, 12:52:32
Meg kell osztanom egy kis történetet veletek, amiben nincs köszönet!

Idén év elején nem tudtam mi legyen, mert nem volt semmilyen fogadalmam, és nem tudtam értelmes célokat kitalálni sem. Második diplomán agyaltam, aztán hogy új kocsira gyűjtök, de ezek nem hoznak lázba. Aztán láttam, hogy az Idiótaságok topicban egy sima, alpári humorú képre nyomjátok a köszönöteket ezerrel. Nem volt nagy szám a kép, még vicces sem, de nem akarok neveket említeni kik köszönték meg, mert bírom roscot és csacsát. Aztán eldöntöttem, hogy én akarom begyűjteni a legtöbb köszönetet az org történetében! Egy ideig csak figyeltem és tanulmányoztam mire nyomjátok a köszönöteket, és nem akartam szimplán csak az Idiótaságok topicból megcsinálni. Maradtak a tippek, amikben még öreganyám is tudja, hogy annyira gyengén állok, hogy abban semmi köszönet nincs. Aztán megvilágosodtam, és rájöttem, hogy Ti ide nem is tippekért jöttök, hanem azért mert a kocsma csak péntek és szombat este érdekes, és hét közben valahova menekülnötök kell az asszony elől....ezért vagytok itt! Én is! És akkor eljött a küldetés első napja, január 26. és gönczi mester naplója. Azt írtam be oda, hogy az Internet lényege a pornó. Több köszönetre számítottam, de csak kettő jött, kapzoltól és szumostól. Biztos, hogy ők is jártak tehát velem együtt Mike apartmanjában és láttak már publikus ügynökséget. Ezután nem volt megállás, posztoltam Hofit, általános véleményt, önkritizáltam magunkat magyarokat, vicces képeket, megírtam a mesét az orgról. Szépen lassan beértem az embereket a köszönet-listán, és meg is előztem. Cesc18 és Kagawa voltak az első igazán kemény boss-ok a levelek végén. Itt már sejtettem hogy baj van, mert néztem az elsőt, és hirtelen megugrott, de a két bossal kellett törődni. Szóval őket letudtam, és jött csacsa. Ha elemében van, szétoffol mindent, és mindenhova köszönetet kap. Nehéz enemy volt, azt hittem soha nem előzöm meg, de Csenge az utóbbi időben rosszabb lehet a szokottnál, mert apukája nem kapta a köszöneteket és hozzászólása sem jött annyi mint előtte. És igen! Megelőztem! Már csak a főboss volt hátra, és újra megugrott a köszönet száma. Itt már tudtam, hogy csal, és esélyem se lesz beérni. Aztán ráadásul még írt is, hogy az interjúkat ne topicba tegyük, hanem ki az oldalra cikként...pfff...jól átvert! Felháborító, emberek lássatok tisztán, Milan mindent befolyásol itt az oldalon, és úgy irányítja, hogy ti azt higgyétek, hogy jó nektek, de közben ő ördögi terveket szövöget! Ezt is törölni fogja, meglássátok...mindenesetre feladom a célom, 663 köszönetig jutottam, amit köszönök nektek!

Ki hova megy ki, TiB mire megy ki...semmire! :uglystupid2: :segg:

Supernem - Hova Megy, Ki? (Official Music Video)



Nincs rosszabb egy cél nélküli embernél, így azt hiszem, nyomok néhány köszönetet Milan hozzászólásaira!   ;D
Természetesen a te érdekedben.  hehe


Engem egy olyan videó érdekelne,amelyiken szaltóval végzik el a bedobás(foci),gondolom láttatok már ilyet.  :P Kaptam  egyet,de annak rossz a minősége. Dobjatok egy linket ,köszi.


Lassú a netem, nem tudom megnézni, a TiB által linkelt videókban benne van-e, de a svéd női U19-es csapatban is van egy kiscsaj, aki rendre szeltóval csinálja a bedobást. Nagyon látványos, de mindig nagyon szurkolok neki, hogy meg ne sérüljön benne. Legalább olyan ciki lenne, mint Huszti esete, aki a tizenegyesrúgásnál sérült le hónapkra ...  ;D

valaki nem tudja, hogy mikor lökik fel ncore-ra a fifa 14et?  ::)


Idézetet írta: Lacapi Dátum október 01, 2013, 18:54:14
Te törölted magad, ostoba lélek? :D Üdv újra a fedélzeten!

A tavasz nagyon lefárasztott és jobbnak láttam a teljes szeparációt, úgy gondoltam ha újra neki veselkednék az már legyen jövőpatyi problémája  :D

Idézetet írta: TiB Dátum október 02, 2013, 10:34:31
Ilyen amikor patyi visszatér...http://www.sportfogadas.org/guru.php?mod=megnez&id=7662

Kösz a tippet, még pont meg tudtam játszani! :ok: :beerchug:

Nagyon szívesen. Teniszben tökéletes hetet zártam, ilyen amikor tiszta a fej és nincsenek démonok. Receptre kéne írni minden sportfogadónak a 3 hónapos offot  ;)

Sürgősen keresek kiadó lakást Budán, rosszabb esetben Pesten is de max 30 percre tömegközlekedéssel az Allee-tól. Ha bárki tud hasonlót írjon rám privátban! Köszi  :ok:

Idézetet írta: TiB Dátum október 07, 2013, 13:58:12
Lázaggyunk má! 8)

RISE UP - [Official Video]
Tőlem lázadhatunk, de mik legyenek a követeléseink?


Idézetet írta: oakland23 Dátum október 07, 2013, 18:59:12
Legyen mondjuk Molnár Anikó  :)

http://netbulvar.com/ducimodell-lett-molnar-aniko-video/

1:47  Ezért inkább ilyen lassan mész? ;D  (Ez gyilkos volt)