Nap Losere.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Néha hallgatom a rádiót a tvben, és Ciszár Jenő esti műsorában van egy olyan "rovat" hogy a "nap losere". Ez ihlette ezt a topicot.

Itt, ha valaki úgy érzi, jelölhet bárkit a Nap Losere címre. De ne sportolót (csak azért mert elvitte a mixedet), és ne dühöngési szándékkal,(arra ott a Gumiszoba). Hétköznapokból, környezetedből vagy innen valakit.



#1 november 18, 2013, 22:36:35, ncis88
Meg is ragadom az alkalmat, hogy jelöljem a Nap Loserének, magamat.


30perce történt az eset. Fent vagyok facebookon, olvasgatom a posztokat, amikor meglátom, hogy egy aranyos csajszi, akit már régen kinéztem magamnak, kiírta, hogy segítsen neki valaki aki jó matekból. Gondoltam eljött az én időm, így könnyen kapcsolatot teremthetünk egymás között. Ő 11.es, én már 3éve végeztem a gimiben. Írtam neki, hogy szívesen segítek.
Rólam tudni kell, hogy matekból nagyon jó voltam, főleg fejszámolásban, a 10jegyű számoknak nagyon hamar megmondom a gyökét 100as pontossággal, és minden számolós, logikai feladatban otthon vagyok.
Szóval a leányzó visszaírt, hogy örülne ha segítenék. Épp írnám neki, hogy csak ne vektorok legyenek, mert az az egyetlen amit nem tudok, mire elküldi a 6 vektoros feladatot.. :DD
Amikor a vektorokat tanultuk, én elvből nem vettem részt az óra menetében, feküdtem, mást csináltam stb, mert szerintem vonalakat összeadni meg kivonni, nem matematika. Soha a büdös életben nem alkalmazzuk a való életben, így egy eszeveszett baromságról van szó.
Mikor megláttam a feladatokat, elnevettem magam kínomban, mert tudtam hogy nem fogok tudni segíteni a lánynak, így végül is egy komplett idiótát csináltam magamból előtte. Szabadkoztam, hogy elnézést, meg hogy pont ezt nem tudom,de hát kb elástam magam.

Így büszkén vagyok a nap losere.