Let's get ready to rumble - a 13. menet (Latzka)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Latzka Dátum április 10, 2022, 19:28:32Így van, oda is kellett egy jó adag szerencse :)

@naaf  Esetleg matekoztál már, hogy mi van akkor, ha egy napon esünk ki? Mindig csak terveztem, hogy összeadom, hogy hogyan is állunk, de még nem tettem meg.
Persze, a 10. tippünk óta segít az excel. Most úgy nézem jobban állsz. Ezért nem is akarok hibázni...
Tudom sokszor voltál második...

Amennyiben a statisztika topik friss; így állok: 0-5-4     9

Valóban borzalmas ;D De talán majd most :angel:  mindenesetre izgalmas nagyon a végjáték, érdekes tippeket szoktál hozni, te a fociban, én a teniszben nyúlok mélyebbre, mint a megszokott; good luck! :beerchug:

2022/4. éles tipp

2022.02.06.
Japán - Kína (Téli Olimpia női jéghoki ;D )
tipp: Japán
vesztes
-20 000 Ft

2022/5. éles tipp

2022.03.04.
Ruusuvuori - Bergs (Davis kupa)
tipp: Ruusuvuori
nyertes
+ 6 600 Ft


2022/6. éles tipp

2022.03.17.
Piros Zsombor - Vavassori (Tenisz challenger)
tipp: Piros Zsombor
nyertes
+ 20 000 Ft

Így az I. negyedév 6 tippből, 4 nyertes és 2 vesztes tippből állt. Összességében + 3 200 Ft

Ha az előjel + akkor én már nem vagyok elégedetlen. Azért alakulhatott volna másképpen is; nagyon sokáig a Téli Olimpia kapcsán az járt a fejemben, hogy 200k-val megdurrantom a legtöbb érem Norvégia tippet és akkor biztos nem fogadtam volna ezt a női hoki hülyeséget. Ez +30 000-t illetve - 20 000 Ft elkerülését hozta volna, így rögtön 53 200 lenne a profit. De ez csak "ha"; és nem így történt végül :)


II. negyedév

2022/7. éles tipp

2022.04.10.
Maria - Pigossi (Tenisz Bogota)
tipp: Maria
nyertes
+ 12 000 Ft

Itt járok most idén; nagy tétetesben pedig már hosszú ideje egy TdF Pogacar win jár az eszemben, de a bukik sajnos szépen csökkentették a szorzót az idei muatott forma alapján (Pogacar vs. Roglic vagy bárki) és már csak 1,57....

2022/8. éles tipp

2022.04.15.
Csehország - Nagy-Britannia (Tenisz BJC)
tipp: Csehország
+ 5 600 Ft

Első nap után 1-1, Raducanu még életben tartotta a briteket. Jó lenne, ha nem maradna a párosra a döntés :laugh:

Nagyon tetszik a stuttgarti kvaliban Udvardy Panna 1,54-es tippmix szorzója (bet365 1,50) a luxemburgi Von Deichmann ellenében. A magyar lány TOP100-as, salakos játékos, aki a BJ kupán 3 tükörsima bemelegítő győzelmet aratott nem túl nagynevű játékosok ellenében. A luxi csaj inkább keménypályás és jóval hátrább is van a világranglistán; ezt a meccsen nyernie kell az önbizalomtól duzzadó magyar lánynak.

Egy hirdetés és egy kis kíváncsiság elvitt a https://cambetsport.hu/elofizetesek oldalra, ahol felugrott egy pörgetős szerencsekerék, aminek pörgetésével 10-15% kedvezményt lehetett pörgetni az előfizetés árából. Nem is nézegettem tovább az oldalt, eléggé komolytalanná tette az egészet ;D

Ma 'van kedvem' fogadni és 3 mérkőzés bele is mászott a fejembe ::)

Rune - Taro Daniel
Rune

A dán iszonyat nagy tehetség, jó a forma; az első körben szétbombázta Garint. Nem gondolom, hogy a japán képes lesz megálítani. A szorzó viszont folyamatosan esik :-\ 1,40 körül van a dán.

Putinseva - Peterson
Putinseva

Julia ha fejben nem lenne ennyire gyenge, akkor simán TOP20 lehetne ebben a női mezőnyben, de fent vannak gondok :) Nekem ez a svéd Peterson olyan, mint egy szürkeegér; évek óta ott a Tour mezőnyben, de semmit nem tudok hozzákötni..Első körben verte a belga Mertenst, ami nagy dolog is lehetne, de ellenfele feladta a 2. szettben a mérkőzést, ami árnyalja ezt a győzerlmet. 1,75-ös szorzó egész jó a kazah lányra, de az agy miatt kérdőjeles, hogy meghúzzam-e.

Gojo - Arnaboldi
Gojo

Horvátországi challenger torna. Gojo ráadásul spliti születésű és lakhelyű is, így várhatóan majd kint bíztatja anyu, apu, barátok, kutyák, macskák, egerek ;D  Szóval motivált, amit az eslő körös sima győzelme is igazol az olasz Fabbiano ellenében. Érdekes, hogy az olasz szorzója olyan 3 tizedet is esett egyes bukinál, ez eléggé meglepő a számomra. Gojo 1,60 körül tehető.




Eddig 1-1, élesben Gojo ment. Eső miatt azt a találkozót csak ma játsszák.

2022/9. éles tipp

2022.04.22.
Gojo - Arnaboldi
tipp: Gojo
-20 000 Ft


2022/10. éles tipp

Liverpool - Villareal
tipp: Liverpool
+7 000 Ft

2022/11. éles tipp

Yastremska - Minnen
tipp: Yastremska
+ 5 200 Ft

Van, hogy két egymást követő tornán 1-1 játékos váratlan formazuhanást/javulást mutat, ami eléggé becsapja a fogadót, de egy tornán ilyen talán kevésbé fordulhat elő. Minnen tegnap (!) 6 gémet nyert a mi Bondár Annánk ellenében, de lucky loserként mégis szerepet kap a főtábla küzdelmeiben. Az ukrán Yastremska kompaktabb játékos, mint Bondár; így a sima győzelmét várom.



2022/12. éles tipp

Rune - Otte
tipp: Rune
+ 8 820 Ft


Ezt a meccset kinéztem és csak megerősítette, hogy ~10 év (nem tudom mikor, de nagyon régen) után fordítva vettem fel a boxeremet ;D  szerencsém lesz. Ha nem ezzel, akkor lottóm is van 8) 

2022/13. éles tipp

Everton - Chelsea
tipp: 2,5 lap felett
+ 6 250 Ft

Több ötlet is van, de legutóbb pont ez volt a baj. Tetszik Ronnie szorzója illetve szerintem Osaka is nyerni fog, de maradok ennél a meccsnél.
Az Everton amúgy is stresszes időszakban van a pocsék szereplésük miatt és erre még jön az, hogy tegnap a Burnley az utolsó 10 percben fordított és jutott 3 nagyon értékes ponthoz. Nem irigylem őket.. Úgy gondolom ez a feszült helyzet a pályán is jelentkezni fog és sok lapot várok.

8 sárga lett végül, így mondhatni utólag eléggé safety tippet választottam ::) (1,25-ös szorzó volt a 2,5 felett)

Ronnie úgy tűnik simán hozza az 1,70 körüli szorzót, viszont Osaka gémet is alig nyert. Ja és igazából Fucsovicsban is hittem, szóval nem csak a kiválaszott tipphez kell szerintem szerencse, hanem a kiválasztáshoz is.

Hiába az alapos elemzés, az önmagunkba vetett hit; én mostanában eléggé úgy érzem, hogy fokozottan Fortuna kezében van az aki fogad :laugh: És ez nem valami kesergés, hiszen az utolsó 4 tipp jött; csak egy felerősödött érzés, ami most eléggé bennem van ???

Magyarország - Dél-Korea (jégkorong)

1,80 - 4,35 - 3,60

5 napja itthon is megvertek minket 4-2-re; eléggé optimista szorzók vannak a magyarokra..

Nagyszerű győzelemmel kezdett a válogatott; csak az első harmadot láttam, de akkor nagyon szétkaptuk az ázsiaiakat :ok:

Dél-Korea úgy tűnik gyengus, Litvánia pedig jobb és masszívabb a vártnál. Szlovénia vélhetően folyamatosan építi fel magát a tornán avagy ennyi a max?! Románia az új sötét ló; a feljutásra most nagyon jó esély van.

A mai meccsekre megint nagyon vékony a szorzónk, ahogyan a szlovénoknak is a románok ellen.