Csak egy kis politika...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


És az előzőeket,amit írt csabax átültetjük a vírusra: oltásellenes baloldal, hazudtak a keleti vakcinákról stb.stb. Mind, mind uszítás.
Holott egy tőlünk sokszázszor fejlettebb ország, így működik:
https://nepszava.us/amerikaban-mindenkinek-maganugye-az-oltas-emiatt-senkit-nem-lehet-korlatozni/

Ezt mondta ma a csúti Dagadt a saját szájával:

A járványról:

"Azért megviselt bennünket. Nem csak a vállalkozásokat, hanem bennünket, munkavállalókat is, akik bérből és fizetésből élünk, én is közéjük tartozom."

1200 milliárdot loptak el a járvány alatt kb., ebben az alapítványi kiszervezések nincsenek benne.

Lehet az viselte meg, hogy ő 2000 milliárd ellopását tervezte. Azért lehetnél szociális vele szemben, ha például ez volt a cél, akkor ehhez képes 1200 milliárd kevés :(

- Csaba, egyik napról a másikra eltűnt egy képviselőtársad.
- Azt gondolom, mindenhol tűnnek el képviselők.

:D egy ilyen Partizán interjú best of nagy lenne.

https://youtu.be/eY2pxrw3rm0

A mélymeleg és mélykeresztény Fidesz a legnagyobb párt. Esküszöm, ki nem lehetne ezt találni jobban (forgatókönyvírók kanyarban sincsenek), most Bús Szilveszter nyomott egy Szájer Józsit.  ;D ;D  Mondjuk az erős volt, mikor tavaly Szijjártó épp Bangkokban járt Bús Szilveszternél és ott kapta el a koronavírust.

Mentségére szóljon, hogy Thaiföldön azért nem mindig lyukra fut, aki lyukra akar futni.

Ő például tud meglepetést okozni. ;D


A kormányinfós nénit kérdezném, hogy magán biológia órát tart? - Tibike, 12 éves az Orgon.

https://fb.watch/5PeUeOAdPO/

#412 május 30, 2021, 19:47:29, sportbettorpro
Egyetértek azzal, amit valaki írt korábban, a politikusok átverik az embereket. Ígérgetnek, adnak egy pár ezer forintos utalványt, megvédenek minket valamitől szavakban vagy látszólag, adakoznak, stb. De csak a szavazatokért teszik, nem gondolkodnak évekkel előre, ahogy normális lenne a gazdaság és mások fejlesztése érdekében. Ez kockázatos és nehéz lenne, és kontraproduktív a következő választás szempontjából. Így aztán nem is fejlődött sokat az ország 1990 óta, és a mai felhozatalt elnézve jó darabig nem is fog. Az emberek azonban lelkesen leszavaznak valamelyik gazemberre, mert jobban utálják a másikat. Meg vannak tévesztve, egy szó sem igaz a politikusoktól a vallásosságukból, a hazafiasságukból, környezetvédőségükből, szociális érzékenységükből, demokrataságukból stb. Leosztották a szerepeket, amit eljátszanak. A minap Boris Johnson kérdezte meg a kormányfőt, hogy tényleg antiszemita vagy homofób-e... A Szájer-féle kormányfőt, aki pár hete egyedüliként kevesellte az Izrael jogos önvédelmi jogát is hangsúlyozó EU-álláspontot, mert az figyelembe vette a több ezer palesztin civil áldozatot is.

Hozzászólás:

"A Gáspár gyereket vártam honvédelmi miniszternek, mindegy, jó lesz Romolusz is, csak Rémusz be ne kavarjon!"

A mai szülinapi köszöntőm név nélkül:

Remélem megdöglik reggelre!

Idézetet írta: zbking Dátum május 31, 2021, 12:49:11
A mai szülinapi köszöntőm név nélkül:

Remélem megdöglik reggelre!
Esélytelen, nagyon jó húsban van... :'(

Idézetet írta: zbking Dátum május 31, 2021, 19:20:54
Esélytelen, nagyon jó húsban van... :'(

Egy jó maffia akkor jó maffia, ha a vezérnek van helyettese, aki elő tud lépni, ha a vezért baj éri. Nekem ez jó maffiának tűnik sajnos.

Jakab Peti legújabb alakítása:  a tegnapi a 'Börtönválogatott' elnevezésű

Tib már eddig is pedzegette, hogy az már sok tőle, amiket a Parlamentben művel... Ezen alakítása után már én is maximálisan ezen az állásponton vagyok. Ezt a videot fel sem tettem volna Jakab helyében, mert megítélésem szerintem ebben Viktor a győztes (és ezt úgy mondom, hogy nem vagyok Viki szimpatizáns). Mikor Viktor beszélt közben milyen volt már az a tátott szájjal figyelő arc a Jobbikostól, mint egy gyépés :laugh: Latorcai János pedig extraklasszis ahogyan Kövérhez képest megnyilvánul :ok:

Azt gondolom a korábbi érvekre alapuló beszédeivel volt esélye arra, hogy a radikálisokon túl is növelje a népszerűségét és a 'középből' is gyarapodjon; no ezt szerintem eljátszotta.

Nehéz eldönteni, hogy Bayer Zsolt, G. Fodor Gábor, Bencsik András és a többiek vajon trollkodnak, vagy komolyan gondolják, amiket mondanak?
Bencsik: https://telex.hu/belfold/2021/06/08/bencsik-andras-ferenc-papa-meg-akarta-alazni-magyarorszagot-es-keresztenyellenesen-viselkedik

G. Fodor "politikai gondolkodó" Gábor: Habony Áprád az egyik mesterem.
https://www.youtube.com/watch?v=uM5rnPLCYMA



Pont ennek a videónak a kommentjeit olvasgattam :)

"Habony a mesterem, Orbán a gazdám, Zsófi a drágaszágom."

Nem vágtam ki az a Zsófi, de kis kereséssel kiderült, hogy egy jóval fiatalabbnak tűnő, attraktív hölgy, aki korábban a beosztottja volt, majd hogy-hogy nem a csaj beleszeretett és azóta már a felesége is :laugh: