Telefonadó, céges flották, stb.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


2012.07.01-től bevezetésre került a 'telefonadó', amit nem nekünk 'szántak', de mi nyögjük terheit.

Az érdekelne, hogy ki milyen szolgáltatónál van, milyen flottában, hogyan és milyen mértékben hárították át ezt a 'finomságot'. (Nyilván nem a kártyásokra gondolok)

A mi sztorink:
A flottánknál úgy kezdődött a dolog, hogy június környékén jött egy levél, amit ha alávésünk, akkor 2 500 helyett 'csak' 1 250-et vernek ránk havonta. Aztán újra megkerestek minket (már telefonon) és azt ajánlották fel, hogy ennyi sem lesz, viszont az eddigi konstrukcióba beépül egy 200 Mb-os mobilinternet, ami 975 Ft-ba kerül. Ez meg is valósult.

Így az eddigi 1 500 Ft-os (július előtti) havidíj/telefon 2 500-ra változott, ami egy + szolgáltatásként jelentkezett. Én már ez előtt is rendelkeztem 500 ft-ért 50 MB-os nettel, szóval engem alig érintett a dolog, fiatalként ki tudom használni; bezzeg az idősebb kollégák, kb. mi a a faszom azazinternet; minek fizetem én azt ha nem használom stb...

A számlán viszont szerepel egy 3 000 ft körüli havi kiegészítő előfizetési díj, ami le is van mindig sztornózva rajta, de az egyik kolléga azt hallotta, hogy januártól ezt is ránk verik majd. Jelenlegi megállapodás alapján ezt nem tehetik meg, de ezek a telszolgáltatók bármire képesek.

Bármilyen történetre, véleményre kíváncsi vagyok! :cya: (ja azt hagytam le, hogy vodafone-nál vagyunk)