Sportfogadás az életünk > Tanácsadás

sportfogadáshoz használható honlapok

(1/66) > >>

Jaaas:
Szevasztok!
Nem tudom, h Ti h vagytok vele, de engem néha eléggé idegesít az, ha nem találok meg vmi elemzést, várható kezdőket, és egyéb olyan fontos infokat amikre szükségem lenne a fogadások elhelyezésekor. Plusz jó dolog az, amikor egy pár fórumon látom alátámasztani a tippeimet. Szóval ezek megoldására nyitottam meg ezt a topikot. Remélem sokan osztjátok meg itt az általatok használt net címeket, és sok felvetődő kérdésre is megkapjuk majd itt a választ!

Jaaas:
Én tippek alátámasztásához a www.come2bet.com - ot használom. Nagyon jó kis oldal, és ha szerencséd van, akkor egy hozzáértő még elemzést is ír a mérkőzéshez. Ezenkívül még baromira jó a www.freepicksbyemail.com ! Ez emailben küld ki NBA, NHL és NFL tippeket igazi világsztároktól. Az NBA meccsek 80%át eltalálták a tavalyi évben (nem kevés pénzt hozva nekem), az NHLből is 60%os rátát tudtak kihozni, míg az NFLből is olyan 40-50%ot!!!
Focival kapcsolatos infokat a www.soccernet.com -ról nézem le, de olyan igazi segítséget a mérkőzés megkezdése előtt 1 órával tud nyújtani a kezdők tekintetében!

Jaaas:
Ezek szerint mindenki a Nemzeti Sportot használja  :redchug:

pite:
amit én nézni szoktam, az a http://freebetting.net/. az a jó benne, hogy a statisztikákon túl vannak júzerek, akik írnak preview-kat, tippeket. szóval interaktív jelleg. (de persze a come2bet sokkal élőbb)
nfl-es 40-50% nem annyira jó arány, nem?

Jaaas:
NFLben 50% a legtöbb, ami kihozható éves szinten!
Tényleg a legkiszámíthatatlanabb sportágról van szó, itt akárki megverhet akárkit!
Szóval az az 50% egész jó!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése