Ha már unod a sportfogadást > Kaszinó

Online Kaszinó

(1/8) > >>

Admin:
Online Kaszinó
Ebben a témában általános online kaszinóval kapcsolatos témákról beszélgethetünk, mint pl. stratégiák, hírek/újdonságok, kedvenc játékok, csinos krupiék  ::) stb.

Nem utolsó sorban figyelmetekbe ajánljuk az online kaszinókra szakosodott weboldalunkat:

Kaszinok.org (az online kaszinózók otthona)


Az online kaszinókra szakosodott portálunkon megpróbálunk minél több értékes információval szolgálni úgy az új, mint a régi játékosok számára.
Íme mivel várunk benneteket:
- Kaszinó hírek
- Bónuszok
- Ingyen pörgetések
- Kaszinóterem bemutatók
- Útmutatók kezdők online kaszinó játékosoknak
- Ingyen játékok
- Kaszinójáték bemutatók

Kaszinós hírlevelünk által exkluzív bónuszainkról, ingyen pörgetésekről értesülhettek, így amennyiben nem szeretnétek lemaradni ezekről iratkozzatok fel most.

Ha bármilyen hibát találtok kaszinós portálunkon, vagy van javaslatotok az oldal fejlesztésére megkérünk benneteket, hogy jelezzétek nekünk.

RobertB:
Szomorú, hogy ez a téma nem tartalmaz észrevételt, segíthetnénk kiválasztani a legjobb helyet ahol játszhatunk.

dagobert980:
Üdv. Olyan kaszinót tud e vki ajánlani ahol az élő blackjacken alacsonyabb minimum tét van? Kb. 1 euróra gondoltam.

Anyuci123:
Csak az a baj,hogy kb 3-4 éve szart sem adnak véletlenül se! :-)

bm:
Sziasztok. Csak elmondani szeretném hogyan CSAL   a Bwin. Találtam  egy két régebbi  bejegyzést ahol szintén  így jártak.Viszont  az  én  nyereményem 652399130 huf. Amikor  elkezdtem a kifizetést a Bwin  blokkolta a belépésemet, majd pár nap múlva hibára hivatkozva  törölték a nyereményemet és a játékot  is amivel nyertem.(terminátor rulette).Elolvasgattam  az aszf -t és amire hivatkoztak. A  szerint  amikor  ők  úgy  gondolják  akkor törölhetik a nyereményedet  vagy akár ki is zárhat.Nemsokára  a nemzetközi  médiához  fogok  fordulni ,elküldöm nekik a fotokat  ,videokat  amit  a játék  során  készítettem valamint a levelezést  is ami a bwin és köztem történt eddig.
A  nyeremény kifizetésére már nem hiszem hogy  sor kerül.Viszont  had tudják minél  többen  hogyan is működik  ez a nagy  nyereményeknél.Amire  senki  ne számitson még ha meg  is nyerné esetleg  a jackpottot.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése