Mindenféle "zagyvaság" > Koronavírus (COVID-19)

Milyen hatással lehet a koronavírus a sporteseményekre?

(1/36) > >>

Pozzato:
Jöhetnek ide okfejtések, vélemények, hírek és bármi, ami fontos lehet a témában. Lista arról, milyen meccsek maradnak el, mi lesz zártkapus, milyen eseményt kellett törölni.

Knapp:
Miután a soproni kosaras hölgyek Ljubljanában sem hajlandóak lejátszani egy olasz csapattal egy olyan meccset, amelyre kötelezné őket a nemzetközi szövetség, így nincsen határ a meccsek lemondásában.


http://www.wb-sopron.com/news/?id=31356

Pozzato:

--- Idézetet írta: Knapp - Február 25, 2020, 16:49:02 pm CET ---Miután a soproni kosaras hölgyek Ljubljanában sem hajlandóak lejátszani egy olasz csapattal egy olyan meccset, amelyre kötelezné őket a nemzetközi szövetség, így nincsen határ a meccsek lemondásában.


http://www.wb-sopron.com/news/?id=31356

--- Idézet vége ---
Hasonló a helyzet Litvániában is, ahol az Armani Milano meccse maradna el, mert a litván egészségügy aggódik. Csapatok részéről rendben lenne a találkozó, de felülírhat mindent az állami döntés.

csabax:
Milyen hatással lehet a koronavírus a sporteseményekre?

Szerintem már sok helyen látható és tapasztalható: elmaradnak a sportesemények.

Knapp:
https://444.hu/2020/02/25/ha-majusig-nem-csillapodik-a-jarvany-akar-az-olimpia-is-elmaradhat

Lehet, hogy ez lesz az a járvány, amelyben kihal az emberiség, de nekem úgy tűnik, hogy név szerint ismerjük a fertőzötteket, és a számuk - egyelőre (?!) - töredéke egy átlagos influenza járványénak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése