Sportfogadás az életünk > Pénzügyek

Skrill Infó

(1/759) > >>

Milán:
Ha bármilyen kérdésed van a Moneybookers, új nevén Skrill-vel kapcsolatban, azt ebben a témában írd. Mielött feltennéd kérdésed megkérünk olvasd el a létező hozzászólásokat, hisz lehet, hogy már ott van a válasz a kérdésedre.

Megprobálunk minnél hamarabb válaszolni kérdésedre.  :great:

Thomka:
Sziasztok.

Olyan kérdésem lenne, hogy kifizetésnél mennyi idő alatt érkezik meg a pénz a MB-s számlára?
Bwin-nél vagyok, és régebben már töltöttem fel ezzel a módszerrel.

Előre is köszönöm a válaszokat!

Punter:

--- Idézetet írta: Thomka - Február 18, 2010, 13:49:26 pm CET ---Sziasztok.

Olyan kérdésem lenne, hogy kifizetésnél mennyi idő alatt érkezik meg a pénz a MB-s számlára?
Bwin-nél vagyok, és régebben már töltöttem fel ezzel a módszerrel.

Előre is köszönöm a válaszokat!

--- Idézet vége ---

Bwinről MB-re? Már nem vagyok bwines, de emlékeim szerint legalább 1 nap volt. Más irodáknál ez pár óra múlva rajta van.

Csabber:
Nekem is kb. 1 nap volt.

Gedeon:
Sziasztok

Megcsináltam moneybookers számlámat és a saját mastercard kártyámat akartam regisztrálni és az a probléma merült fel h EUR ban kéri az összeget amit zároltak a számlámon.
első problémám h ugyan van netbankom az otp-nél de ott  két összeg is  zárolva van Authorization címén  és én 06.kor próbáltam meg regisztrálni de mind a kettő 07. dátumú.mivel h HUF ban alapú számlám  igy fogalmam sincs h milyen árfolyammal számoljam át.első próbálkozásra eladási árfolyamon számoltam és nem volt jó...Vki esetleg?24óránként lehet próbálkozni:S:S:S
második probléma h mivel két keresztnevem van adataim megadásakor  megadtam a vezetéknevemet majd a keresztneveimet pl ha ez lenne az eredeti nevem:Kiss Gergely Tamás  de a moneybookersen: Kiss Tamás Gergely nevet ír ki. így értelemszerűen az OTP-s bankszámlám is Kiss Gergely Tamás néven van.Elfogadja érvényesítés esetén a moneybookers?Mert bankkrátya esetén nem írt ki ilyen problémát h rosszul van megadva a keresztnevem.
Vki tud segíteni?egy nagyobb összeg van már rajta:S ha esetleg a feleségemnek regisztrálnék egy moneybookers számlát akkor az ő számlájára át tudnám küldeni a pénzt???

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése