Mindenféle "zagyvaság" > Lecsó

Csak egy kis politika...

(1/135) > >>

eretneker:
Nagyon sokat gondolkodtam hogy el indítsak-e egy ilyen témát és végül úgy döntöttem hogy hát miért is ne?
VISZONT MÁR AZ ELEJÉN SZERETNÉM LESZÖGEZNI:EZ A TÉMA NEM AZÉRT VAN HOGY EGYMÁST SZIDJUK CSAK AZÉRT MERT Ő MÁSHOGY GONDOLKODIK!
Nem szeretném ha ez a beszélgetés átváltana anyázásba.Bár olvasva az itt lévő felhasználók hozzászólásait ez nem valószínű hiszen 99.9%-ban intelligens emberek látogatják ezt az oldalt!(Meg aztán a górék ezt úgyse hagynák.)
Ennyi lenne a petting!És akkor a témáról:
Engem baromira nem érdekel a politika.  :) Persze tudom hogy én kezdeményeztem ezt a beszélgetést de ettől függetlenül így van.Viszont véleményem nekem is van!
Gusztustalannak tartom ami itt folyik a Mi országunkban.Vitorlás orrú politikusok (direkt nem írtam hogy zsidók...) veszik el a dolgozó emberek nehezen megkeresett pénzét, TÖRVÉNYESEN!Napbarnított (direkt nem írtam hogy cigányok...) tizenévesek rabolnak ki fényes nappal idős asszonyokat!Persze most csak közhelyeket írok de ettől ez még igaz.És ez nem jó!
A NÉP által megválasztott kormánynak igenis tennie kéne valamit!Tesz is!További pénzeket tesz zsebre!Mi pedig ezt tűrjük.NA DE MÉG MEDDIG!?
Sajnos még sokáig...és hogy miért?Hát mert a magyar ember gyáva!De mint a nyuszi!Bár ez nem mindig volt így!
Én személy szerint jobbikos vagyok.Na nem azért mert az olyan szuper lenne hanem azért mert az a legkevésbé sz*r!És TALÁN bennük látok annyi fantáziát hogy valami változást hozzanak ennek az országnak.Hogy negatív vagy pozitív irányba az nagy kérdés...

Hát én ennyi lettem volna!Bocsi ha hosszúra nyúlt.De ha más is úgy érzi hogy kiírná magából ami benne van a témával kapcsolatba az ne fogja vissza magát!Hajrá!  :)

Atika:
Szia teljesen egyetértek az általad leirtakal még egy ilyen birkatürelmű nép nincs a földön mint kis hazánkban. Nem elég hogy a többség átlag 300-400 eurós kemény havi fizetésért gürizik reggeltől estig szinte már éhen nem döglünk akkor ezek meg még tovább nyúzzák a népet plussz belepofáznak abba is ha online játszadozol egy kicsit :noway: pökhendi stilus jellemzi az egész politikát amitől nekem is felfordul a gyomrom de semmi jót nem látok a jövőnkre nézve sajna :'( bocs ha egy kicsit erős hangvételt ütöttem meg de ez az igazság. Maradok baráti üdvözlettel Atika :beerchug:

gambler:

--- Idézetet írta: Atika - Október 08, 2011, 14:19:07 pm CEST ---Szia teljesen egyetértek az általad leirtakal még egy ilyen birkatürelmű nép nincs a földön mint kis hazánkban. Nem elég hogy a többség átlag 300-400 eurós kemény havi fizetésért gürizik reggeltől estig szinte már éhen nem döglünk akkor ezek meg még tovább nyúzzák a népet plussz belepofáznak abba is ha online játszadozol egy kicsit :noway: pökhendi stilus jellemzi az egész politikát amitől nekem is felfordul a gyomrom de semmi jót nem látok a jövőnkre nézve sajna :'( bocs ha egy kicsit erős hangvételt ütöttem meg de ez az igazság. Maradok baráti üdvözlettel Atika :beerchug:

--- Idézet vége ---

Hát ez így van...és azért a 300-400 eurós fizetésért is 150%-ot nyújtanak egyesek, mármint az az 50% aki egyáltalán be tud kerülni arra a "sok" munkahelyre...a másik 50%, aki pedig teljesen kiszorul a kormányunk által megteremtett 1 millió új munkahely mindegyikéről, körülbelül a kilakoltatással és az éhhalállal kűzd, közben pedig egymást tapossa ha valami csoda folytán mégis jut 100 emberre 1db 300 eurós "csúcsmunkahely"... lásd: budapesti utcaseprő álláshelyekre történő többszörös túljelentkezés... Ezt a kamustatisztikát is nagyon bírom: "a munkanélküliség 11-12%-ra tehető" ami ugye azt jelentené, hogy 10 munkaképes emberből durván 9 dolgozik hahahha... viszont azt nem teszik hozzá, hogy ebbe a statisztikába a regisztrált álláskeresők tartoznak, mivel a többi 30-40% nem fog beregisztrálni a sz*rt érő munkaügyi központokba...
Még annak különösen fogok örülni ha a több generáción keresztül határon túl élő magyarság is (akik legtöbb esetben kb. csak egy ködös képpel rendelkeznek az itthoni állapotokról) megkapja a szavazati jogot és sikerül bebetonozni hosszú időre ezeket... Félreértés ne essen semmi bajom sincs a határon túli magyarokkal, de azért mégsem itt élnek, nem ide adóznak, nem ők nyelik itt a rengeteg sz*rt és ezért véleményem szerint semmi joguk nincs az itt élők sorsáról bármiféle döntést is hozni...

eretneker:
Azért azt nem gondoltam volna hogy ilyen nagy lesz az egyetértés!  :) Ennek örülök.  :ok:
Viszont nekem lenne egy kérdésem azoktól akik a fideszre szavaztak.Mégpedig hogy újra rájuk szavaznának-e?
És az mszp-sek től is kérdeznék.Akik tavaly rájuk szavaztak azok mért tették?

leroi:

--- Idézetet írta: eretneker - Október 09, 2011, 17:22:46 pm CEST ---Azért azt nem gondoltam volna hogy ilyen nagy lesz az egyetértés!  :) Ennek örülök.  :ok:
Viszont nekem lenne egy kérdésem azoktól akik a fideszre szavaztak.Mégpedig hogy újra rájuk szavaznának-e?
És az mszp-sek től is kérdeznék.Akik tavaly rájuk szavaztak azok mért tették?

--- Idézet vége ---

Kérdésedre kitérő választ adnék: A Jobbikra semmilyen körülmények között sem szavaznék.
Megjegyzem egyik fenti halmaznak sem vagyok tagja.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése