Csak egy kis politika...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: Alk Dátum október 12, 2021, 22:23:51
Ismered, mármint hallottál róla korábban?

Még sosem hallottam róla, köszi a videót!

Csak úgy szemet szúrt, hogy a listában mentem lefelé, polgármester, képviselő, képviselő és utána jön egy tacskógazda :)

Idézetet írta: TiB Dátum október 13, 2021, 07:15:16
Még sosem hallottam róla, köszi a videót!

Csak úgy szemet szúrt, hogy a listában mentem lefelé, polgármester, képviselő, képviselő és utána jön egy tacskógazda :)

Minden magyar számít.  ;D

Idézetet írta: TiB Dátum október 13, 2021, 07:15:16
Még sosem hallottam róla, köszi a videót!

A Múltcore az 2000-es évek végén, 2010-es évek elején népszerűbb számnak számított, most pedig a Fájzer Pí-vel (3,14). Utóbbi zenében ott a tacskó is Bobával.  Amúgy neki köszönhetjük ezeket a sorokat is:
Idézetet írta: Pozzato Dátum augusztus 14, 2021, 21:39:45
Ürességel telítődött meg rengeteg hülyegyerek, lényegtelen semmitmondással telnek az évek
Csak a póz, csak az ego, ezek az új elvek, érzéstelenítettve lett az igazság érzet
Önimádó, képmutató, simulékony szolga lelkek, pont az ilyen jellemekre épül fel a rendszer
Ne szólj szám, nem fáj fejem, igy lett mára fideszisztán Európa szemete

Van jó pár száma, amik ilyen fél milla nézettség körül mozognak, egy-egy sora olykor eléggé betalál, de összességében ahogyan mondta @Alk , eléggé underground, mondjuk Pí is az, de őt most egyre jobban felkapják (tesz is érte, hiszen Boba mellett Ketiozzal vagy Sütivel is készített számot, szóval ezekre azért felfigyelnek).

Na! Végre igazi vita van a miniszterelnök-jelöltek között. Most kezdődött-RTL Klub

Annyi mindent igergetnek hogy ha ennek a felet betartjak kibaszott jo eletunk lesz..

Egyre inkabb kozelebb van az a pillanat amikor megis elmegyek szavazni es az osszefogasra voksolok. Szeretnem latni hogy ezek vajon csak ures szavak vagy tényleg tenni fognak valamit ertunk.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum október 13, 2021, 19:51:36
Annyi mindent igergetnek hogy ha ennek a felet betartjak kibaszott jo eletunk lesz..

Egyre inkabb kozelebb van az a pillanat amikor megis elmegyek szavazni es az osszefogasra voksolok. Szeretnem latni hogy ezek vajon csak ures szavak vagy tényleg tenni fognak valamit ertunk.

Hát igen. Szerintem ma nagyon nagy fölénnyel nyerte ezt a vitát Dobrev. Két dolog volt amiben MZP okfejtése tetszett nagyon: az alkotmányozás+ hogy ő nem bonyolódott bele százalékos költség-átcsoportosításokba, plusz béremelésekbe. Eddig MZP volt nálam a favorit, de ma Dobrev ellen gyenge volt face to face-ben. Egyetlen egy bajom van vele, de az a legnagyobb: bárkinek lehetne a felesége az országban, csak pont nem annak, akinek az.

Idézetet írta: curpy82 Dátum október 13, 2021, 21:57:48Egyetlen egy bajom van vele, de az a legnagyobb: bárkinek lehetne a felesége az országban, csak pont nem annak, akinek az.
Ha igazán az ország érdekét nézné elválna Fletótól és ki lehetne írni népszavazást, hogy kihez menjen hozzá.  :laugh:

Karácsonyt nem értem (ő volt a favoritom) először Tócsa akarja elásni aztán meg Fletó zsarolja sms-ekkel de se egy ásót se egy sms-t nem mutat.

Telex szepen osszeszedte.. bemasolom.  Szerintetek lesz ennyi penz?




Na de jöjjön a lényeg: ki mire adna pénzt?
Dobrev Klára:

A DK jelöltje szerint a költségvetés alapján jelenleg több mint 2000 milliárd forintot ész és értelem nélkül költenek el, és ő a legnagyobb átcsoportosításra készül 2022 után. Több nyilatkozatában, beszédében és posztjában is úgy fogalmazott, át kell csoportosítani a pénzeket a nyugdíjakra, bérekre, oktatásra, egészségügyre. Szerinte ez nem populizmus, ez a tisztességes kormányzás.

Felmondanák a Budapest–Belgrád vasútvonalra, a Fudan Egyetemre és a Paks 2-re vonatkozó hitelszerződéseket. Utóbbi esetében azt is megígérte: ,,A Fudan helyén diákváros lesz, a Fudanra szánt pénzből pedig sikeres és több állami férőhellyel működő magyar felsőoktatás."

A nyugdíjasok százezer forint kárpótlást kapnak a nyugdíjak svájci indexálásának megszüntetése, valamint további ötvenezret a koronavírus-járvány és a válság alatt bekövetkezett áremelkedés miatt – ígérte meg Dobrev az előválasztási kampányban, miután nyugdíjasszervezetekkel tárgyalt. Dobrev a második miniszterelnök-jelölti vitán kijelentette, megtartaná a 13. havi nyugdíjat.

,,A 2022-es kormányváltás után végképp eltöröljük Orbánék rabszolgatörvényét, és megadjuk a megbecsülést, támogatást a munkavállalóknak, és újraépítjük a párbeszédet az érdekképviseletek és a kormány között" – mondta.

A pedagógusoknak visszaadnák az elmaradt béremeléseket egy ötéves béremelési program keretében, és a vetítési alapot újra a mindenkori minimálbérhez kötik

,,Ha én leszek a miniszterelnök, 2022-ben az összes, most átjátszott autópályánkat államosítani fogjuk! – ígérte. – A mi pénzünkből épült úthálózat a miénk, nem Mészárosé és nem Kínáé!"

,,A 2022-es kormányváltás után devizahitel-kárpótlási törvényt hozunk, hogy egyszer és mindenkorra valódi segítséget kapjanak azok a károsultak, akik Orbánék tisztességtelen árfolyampolitikája miatt, egyedül viselték a terheket!" ,,Olyan törvényt alkotunk, amely alapján a bíróságok erre a tisztességes elszámolásra kötelezhetik a bankokat és esélyegyelőséget biztosítunk az adósoknak. Újjászervezzük az eszközkezelőt és végrehajtási moratóriumot hirdetünk." ,,Akik igazságtalannak érzik a bank velük szemben alkalmazott eljárását, akár most, akár korábbi devizakölcsönök kapcsán, annak jár a kárpótlás. Újraszámoljuk az összes devizahitelt, a tisztességes elszámolás mértékét pedig az adósok és a pénzintézetek képviselőivel közösen fogjuk meghatározni. "

Visszaállítanák az egységes közalkalmazotti védelmet minden oktatásban dolgozó számára, és meghatároznák a pedagógusok kötelező óraszámát a közoktatási törvény szabályainak megfelelően. A kötelező óraszám felett ellátott tanórák, foglalkozási órák túlóraként kerülnének kifizetésre. Felül fogják vizsgálni még a pedagógusok előmeneteli rendszerét is, és a jelenlegi, ,,alkalmatlan minősítési és tanfelügyeleti rendszert" megszüntetnék.

,,Ha én leszek a miniszterelnök, lesz magyar euró, a lehető leghamarabb!" – ígérte.

Dobrev Klára nyíltan a többkulcsos jövedelemadóztatás híve, erre vonatkozóan szinte valamennyi adópolitikai témájú nyilatkozatában megfogalmazott ígéretet. Azt mondta közben a nyár végén, hogy ideje lenne, hogy a kkv-k kevesebb adót fizessenek hazánkban, míg a nagyok többet. Erről szerinte stratégiai megállapodásokat kell kötni. ,,Miniszterelnökként megígérhetem, hogy a multicégekkel nem kötök megállapodást, a magyar kis- és közepes vállalkozásokkal viszont igen."

A DK jelöltje 2022-től új panelprogramot ígért, kizárólag EU-s pénzből: az energiatakarékosságot szolgáló lakásfelújítási programot kiterjesztenék a régebbi építésű társasházakra is önrész fizetése nélkül: ,,Fel fogjuk újítani Magyarország teljes panel- és társasházállományát, ami a klímaváltozás szempontjából is hihetetlenül fontos. A stadionokra és a vadászati kiállításokra költött összegeket lakásfelújításra fogjuk költeni" – fogalmaz az ígéret.

Sávos rezsitámogatást és rezsiminimumot vezetne be Dobrev, méghozzá úgy, hogy minél alacsonyabb egy háztartás összbevétele, annál kisebb lesz a rezsiszámla. Itt egy olyan egzakt ígéretet is tett, hogy a rászoruló családok rezsikiadása nem haladhatja meg az összkiadásaik 20 százalékát, ha ez mégis megtörténne, az államnak kellene közbelépnie.

Dobrev több nyári nyilatkozata értelmében az internethez való hozzáférést is kiszélesítené, egyelőre nem tisztázott, milyen módon és milyen állami költséggel.

Várólista-csökkentés: ,,be kell vezetni a garantált várakozási időt", aminél hosszabb ideig nem várakozhatnak az emberek az intézményekben.

Kormányzása esetén újra lenne Egészségügyi Minisztérium, és ígérete szerint a következő kormány meg fogja emelni az egészségügyi kiadásokra szánt forrást, valamint az egészségügyben dolgozó orvosok, ápolók, háziorvosok számát is a nélkülözhetetlen béremelésekkel.

Dobrev többszöri ígérete szerint tíz év alatt legalább háromezer orvos hazajönne Magyarországra, avagy visszatérne az állami egészségügyi ellátásba, mintegy 9 ezer egészségügyi szakdolgozóval és további 500 háziorvossal együtt. A DK jelöltje ugyanakkor a társadalombiztosítási járulék egy részét elengedné, vagy extra szabadnapokat adna azoknak, akik szűrővizsgálaton részt vesznek.

,,Minden rászoruló gyereknek lesz szemüvege, ha szüksége lesz rá" – ígérte meg.

Kormányzása első napjaiban rendezni akarja a rendvédelmi dolgozók helyzetét, a rendőrök bérét, szerinte ugyanis ezt nem ,,osztogatással", négyévente kellene megtenni. Bérrendezést és a szolgálati nyugdíjak visszaállítását ígérte tehát a rendvédelmi dolgozóknak is, ennek fedezetéül pedig, ahogyan más ígéreteinek megvalósítását alátámasztva, rendszerint egy, a 2022-es költségvetést érintő, több ezermilliárd forintos átcsoportosítást, valamint uniós forrásokat és antikorrupciós intézkedéseket helyezett kilátásba.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum október 14, 2021, 08:54:02
Telex szepen osszeszedte.. bemasolom.  Szerintetek lesz ennyi penz?

De jó is lenne, ha az itt leírtak mind megvalósulnának, de ez szerintem már túl sok ígéret.

Még csak megsaccolni sem tudom mennyi pénz kellene ezen dolgokhoz, de szerintem jelenleg a kasszánk a 10%-val sem rendelkezik. Vagy nagyon elmértem ezt a tippet? :)


Függetlenül mindenféle pártállástól, de aki azt gondolja, hogy szabadulni lehet a kínaiaktól, az nem ismeri a politikát, Dobrev és az ellenzéki képviselők rendkívül naivak. A kínaiak terjeszkedése szinte megállíthatatlan, erről szerintem már írtunk ebben a topicban. Szinte mindig kérnek valamit cserébe azért, hogy az adott országban befektetnek. Írtunk már a különböző kikötő-transzferekről, illetve arról is, hogy szimplán nem fejezik be az adott építkezést, hogy utána eladósítsák az országot.

Idézetet írta: Pozzato Dátum február 01, 2021, 18:08:29
Mehet majd az is Kínának a Budapest - Belgrád vasútvonalra adott kölcsönének fejében. Jól bevett formula ez, így szerezték meg Hszi Csin-pingék a pireuszi, koperi vagy a mombasai kikötőket is (meg ezen kívül még jó pár országban... Srí Lanka, Spanyolország stb.). A kínaiak már jó ideje kiszemelték ezeket, hiszen a Szuezi-csatornán érkező áruk tengeri végpontja lesz a trieszti (vagy a koperi) kikötő. A kínaiak Kassán csinálnak (vagy már készen is vannak?  ::)) egy nagy depót. Elvileg ide közvetlen repülőjárat is van Kínából (bár ezt csak egy forrásnál láttam), felújítja a magyar kormány az autóutakat is erre felé (Szijjártó jelentette be valamikor), szóval minden adott lesz, hogy a Kínából érkező áruk robogjanak végig. Egy övezet, egy eladósodás út

Azzal, hogy a magyar kormány lepaktált a kínaiakkal, minket sodort veszélybe. Magyarország jövője a tét, ráadásul könnyedén egy olyan spirálba kerülhetünk, amibe pár afrikai vagy ázsiai ország, akiket kisemmiztek. Az is igaz, hogy nem kell másik kontinensre menni, ugyanis Montenegró pár hónapja került eléggé komoly bajba, mostanra pedig ott tartanak, hogy a kínaiak bármit vihetnek az országból, ami megtetszik.
https://24.hu/kulfold/2021/07/27/kina-montenegro-hitel-autopalya/

Idézet a cikkből: "Az NPR amerikai közszolgálati adó által látott szerződésből ugyanis kiderült: ha Montenegró nem tudja időben visszafizetni a kölcsönt az Eximbanknak, a kínai állam irányítása alatt álló pénzintézet cserébe földet foglalhat le az országban, mindössze annyi kitétellel, hogy az nem lehet katonai vagy diplomáciai célokra használt terület. Emellett még abba is belement az előző montenegrói kormány, hogy a szerződéssel kapcsolatos esetleges vitákban egy, a kínai állam irányítása alatt álló kínai bíróságé legyen a döntő szó."

Miért fontos ez a kitétel? Azért, mert a 2010-es évek közepén szakértők rengeteg kínai szerződést vizsgáltak meg, amiket különböző államokkal kötöttek. Az egyik fontos eleme a szerződéseknek a titoktartás volt - ahogyan a magyarok esetében is -, ugyanis az adott ország állampolgárainak nem szabad megismernie a szerződés részleteit. Ez azért is van így, ugyanis a földelvételi opció Montenegró mellett máshol is felmerült. Kenyában egy komplett kikötő lett a kínaiaké, de nem kell messze menni, ugyanis a komplett pireuszi kikötő már az övék. Európában egyre nagyobb területekkel rendelkeznek. Az alábbi képen azt láthatjátok, mennyi kikötővel rendelkezik jelenleg Kína Európában (ezek a piros pöttyök, míg a sárgák a gabona tároló területek).



Ha ez nem lenne elég, épp most jelentette be Varga Mihály, hogy 66 milliárd forint értékben veszünk fel hitelt az Ázsiai Infrastrukturális Beruházási Banktól (AIIB), mindezt kórházfelújításra. Honnan lehet esetleg ismerős az AIIB? Ők hiteleztek a mára teljesen eladósított Pakisztánnak. Tömören: ha itt bármilyen szerződést fel akar mondani a magyar fél (esetleg nem törleszt), akkor az nagyon komoly következményeket vonhat maga után. Minden olyan ország, ahová Kína betette a lábát, ma már a csőd szélén áll, rengeteg pénzt kéne törleszteniük, de nem képesek rá. Szerencsére a magyar vezetés most már havi rendszerességgel veszi fel az újabb és újabb kínai kölcsönöket...

Idézetet írta: MessiÁs Dátum október 14, 2021, 08:54:02
Telex szepen osszeszedte.. bemasolom.  Szerintetek lesz ennyi penz?




Na de jöjjön a lényeg: ki mire adna pénzt?
Dobrev Klára:

A DK jelöltje szerint a költségvetés alapján jelenleg több mint 2000 milliárd forintot ész és értelem nélkül költenek el, és ő a legnagyobb átcsoportosításra készül 2022 után. Több nyilatkozatában, beszédében és posztjában is úgy fogalmazott, át kell csoportosítani a pénzeket a nyugdíjakra, bérekre, oktatásra, egészségügyre. Szerinte ez nem populizmus, ez a tisztességes kormányzás.

Felmondanák a Budapest–Belgrád vasútvonalra, a Fudan Egyetemre és a Paks 2-re vonatkozó hitelszerződéseket. Utóbbi esetében azt is megígérte: ,,A Fudan helyén diákváros lesz, a Fudanra szánt pénzből pedig sikeres és több állami férőhellyel működő magyar felsőoktatás."

A nyugdíjasok százezer forint kárpótlást kapnak a nyugdíjak svájci indexálásának megszüntetése, valamint további ötvenezret a koronavírus-járvány és a válság alatt bekövetkezett áremelkedés miatt – ígérte meg Dobrev az előválasztási kampányban, miután nyugdíjasszervezetekkel tárgyalt. Dobrev a második miniszterelnök-jelölti vitán kijelentette, megtartaná a 13. havi nyugdíjat.

,,A 2022-es kormányváltás után végképp eltöröljük Orbánék rabszolgatörvényét, és megadjuk a megbecsülést, támogatást a munkavállalóknak, és újraépítjük a párbeszédet az érdekképviseletek és a kormány között" – mondta.

A pedagógusoknak visszaadnák az elmaradt béremeléseket egy ötéves béremelési program keretében, és a vetítési alapot újra a mindenkori minimálbérhez kötik

,,Ha én leszek a miniszterelnök, 2022-ben az összes, most átjátszott autópályánkat államosítani fogjuk! – ígérte. – A mi pénzünkből épült úthálózat a miénk, nem Mészárosé és nem Kínáé!"

,,A 2022-es kormányváltás után devizahitel-kárpótlási törvényt hozunk, hogy egyszer és mindenkorra valódi segítséget kapjanak azok a károsultak, akik Orbánék tisztességtelen árfolyampolitikája miatt, egyedül viselték a terheket!" ,,Olyan törvényt alkotunk, amely alapján a bíróságok erre a tisztességes elszámolásra kötelezhetik a bankokat és esélyegyelőséget biztosítunk az adósoknak. Újjászervezzük az eszközkezelőt és végrehajtási moratóriumot hirdetünk." ,,Akik igazságtalannak érzik a bank velük szemben alkalmazott eljárását, akár most, akár korábbi devizakölcsönök kapcsán, annak jár a kárpótlás. Újraszámoljuk az összes devizahitelt, a tisztességes elszámolás mértékét pedig az adósok és a pénzintézetek képviselőivel közösen fogjuk meghatározni. "

Visszaállítanák az egységes közalkalmazotti védelmet minden oktatásban dolgozó számára, és meghatároznák a pedagógusok kötelező óraszámát a közoktatási törvény szabályainak megfelelően. A kötelező óraszám felett ellátott tanórák, foglalkozási órák túlóraként kerülnének kifizetésre. Felül fogják vizsgálni még a pedagógusok előmeneteli rendszerét is, és a jelenlegi, ,,alkalmatlan minősítési és tanfelügyeleti rendszert" megszüntetnék.

,,Ha én leszek a miniszterelnök, lesz magyar euró, a lehető leghamarabb!" – ígérte.

Dobrev Klára nyíltan a többkulcsos jövedelemadóztatás híve, erre vonatkozóan szinte valamennyi adópolitikai témájú nyilatkozatában megfogalmazott ígéretet. Azt mondta közben a nyár végén, hogy ideje lenne, hogy a kkv-k kevesebb adót fizessenek hazánkban, míg a nagyok többet. Erről szerinte stratégiai megállapodásokat kell kötni. ,,Miniszterelnökként megígérhetem, hogy a multicégekkel nem kötök megállapodást, a magyar kis- és közepes vállalkozásokkal viszont igen."

A DK jelöltje 2022-től új panelprogramot ígért, kizárólag EU-s pénzből: az energiatakarékosságot szolgáló lakásfelújítási programot kiterjesztenék a régebbi építésű társasházakra is önrész fizetése nélkül: ,,Fel fogjuk újítani Magyarország teljes panel- és társasházállományát, ami a klímaváltozás szempontjából is hihetetlenül fontos. A stadionokra és a vadászati kiállításokra költött összegeket lakásfelújításra fogjuk költeni" – fogalmaz az ígéret.

Sávos rezsitámogatást és rezsiminimumot vezetne be Dobrev, méghozzá úgy, hogy minél alacsonyabb egy háztartás összbevétele, annál kisebb lesz a rezsiszámla. Itt egy olyan egzakt ígéretet is tett, hogy a rászoruló családok rezsikiadása nem haladhatja meg az összkiadásaik 20 százalékát, ha ez mégis megtörténne, az államnak kellene közbelépnie.

Dobrev több nyári nyilatkozata értelmében az internethez való hozzáférést is kiszélesítené, egyelőre nem tisztázott, milyen módon és milyen állami költséggel.

Várólista-csökkentés: ,,be kell vezetni a garantált várakozási időt", aminél hosszabb ideig nem várakozhatnak az emberek az intézményekben.

Kormányzása esetén újra lenne Egészségügyi Minisztérium, és ígérete szerint a következő kormány meg fogja emelni az egészségügyi kiadásokra szánt forrást, valamint az egészségügyben dolgozó orvosok, ápolók, háziorvosok számát is a nélkülözhetetlen béremelésekkel.

Dobrev többszöri ígérete szerint tíz év alatt legalább háromezer orvos hazajönne Magyarországra, avagy visszatérne az állami egészségügyi ellátásba, mintegy 9 ezer egészségügyi szakdolgozóval és további 500 háziorvossal együtt. A DK jelöltje ugyanakkor a társadalombiztosítási járulék egy részét elengedné, vagy extra szabadnapokat adna azoknak, akik szűrővizsgálaton részt vesznek.

,,Minden rászoruló gyereknek lesz szemüvege, ha szüksége lesz rá" – ígérte meg.

Kormányzása első napjaiban rendezni akarja a rendvédelmi dolgozók helyzetét, a rendőrök bérét, szerinte ugyanis ezt nem ,,osztogatással", négyévente kellene megtenni. Bérrendezést és a szolgálati nyugdíjak visszaállítását ígérte tehát a rendvédelmi dolgozóknak is, ennek fedezetéül pedig, ahogyan más ígéreteinek megvalósítását alátámasztva, rendszerint egy, a 2022-es költségvetést érintő, több ezermilliárd forintos átcsoportosítást, valamint uniós forrásokat és antikorrupciós intézkedéseket helyezett kilátásba.

Remélem azért nem veszitek be ezeket az ígérgetéseket!  :) Szép szép... egy-kettő lehet, hogy meg is valósulna... aztán szép csendben egészen más dolgok kerülnek majd a figyelem középpontjába... Arról meg ne is beszéljünk, hogy erre a világ pénze sem lenne elég...  :idiot2: Dobrev mama kicsit "megment" fejben...

#566 október 15, 2021, 11:18:46, sportbettorpro
Egyetértek, 30 év alatt már rájöhettünk volna, hogy az ígérgetések csak a kampány részei, sőt ha esetleg olyan naivak, hogy megvalósítják, annak katasztrofális következménye van (2002-ben tényleg megpróbálták a jó képességű győztesek).
A Fidesz megint hozta a formáját. Mint kiderült, a gyermekvédelmi törvényhez nem csatoltak büntetést, vagyis nem lesz semmi következménye. Továbbra is próbálkozhatnak benyomulni az óvodákba a genderpropagandával, kiadhatnak mesekönyveket, vonulgathatnak, etc. Viszont a világsajtó hónapok óta homofóbozza és rasszistázza az egész országot megint, a VB-kről való kitiltásunkat fontolgatják, vagy az EU-s támogatások (aminél egyébként sokkal többet visznek ki az EU-tagállamok, a támogatások többsége azonnal megy is vissza a multik támogatásával) megvonását. Plusz még itt a rasszizmus botrány a fociban. Múltkor megint volt egy kis balhé, az angol provokátor rendezők ki akartak emelni egy szurkolót, mert az egy térdelésellenes molinót feszített ki, mire verekedés tört ki a rendőrök és a nagyrészt lengyel szurkolók között. Az országnak megint sikerült ártani, az egész világot magunk ellen hangolni, homofóbnak, kirekesztőnek beállítani magunkat, egy nem funkcionáló, jelentéktelen törvény miatt (de Orbánék a térdeléses ügyre is rájátszanak), de a lényeg, hogy Orbán megint megvédhet minket, előbb a nem működő törvényével, majd az erre érkező külföldi támadásokkal szemben, kiállhat bizonyos értékek és a nemzet mellett... (Miközben az alkotmányunkat egy meleg orgiáról droggal a táskájában, vérző kézzel az ereszen menekülő Szájer írta a laptopján.) A Fidesznek vagy más pártoknak ez számít, megnyerik-e a következő választást, nem az, hogy mi lesz az országgal, az emberekkel, nekik az ilyen provokációk, propaganda, felesleges gyűlöletkeltés csak árt.
Ráhel pedig 100 milliárdok ellopása után lelépett egy spanyol szigetre...

Idézetet írta: zsivany20 Dátum október 15, 2021, 10:59:43
Remélem azért nem veszitek be ezeket az ígérgetéseket!  :) Szép szép... egy-kettő lehet, hogy meg is valósulna... aztán szép csendben egészen más dolgok kerülnek majd a figyelem középpontjába... Arról meg ne is beszéljünk, hogy erre a világ pénze sem lenne elég...  :idiot2: Dobrev mama kicsit "megment" fejben...

Valójában már nem is nézem mit ígérnek csak egy dologban reménykedem ha lesz kormányváltás, hogy visszakapunk valamit a régi közmédiából és megszűnik az egyoldalú kormánypropaganda (bármelyik oldali).

. "Plusz még itt a rasszizmus botrány a fociban. Múltkor megint volt egy kis balhé, az angol provokátor rendezők ki akartak emelni egy szurkolót, mert az egy térdelésellenes molinót feszített ki, mire verekedés tört ki a rendőrök és a nagyrészt lengyel szurkolók között."

Az angol meccs után kormányzati kitüntetést kaptak a lengyel szurkolók, mert nagyon lelkesek voltak a magyarokért :D :D  ;D ;D ;D