Sportfogadás az életünk > Pénzügyek

Paysafecard

(1/36) > >>

ncis88:
Használ valaki paysafecardot vagy tudja honnan szerezhetnék? Ugyanis van egy kódom ami csak egy valós Paysafecarddal használható és az értékét megnöveli 50%kal max 2k ftig. Szóval 2k ingyen.

jsph07:
Meg tudná mondani valaki, hogy Magyarországról melyik fogadóirodákba lehet Paysafecardal pénzt feltölteni?

marci197:
Sziasztok. Elég régóta regisztrálva vagyok itt,de még nem nagyon posztoltam itt, többnyire csak olvasgattam.Most segítségre lenne szükségem. Tudom hogy ez a kevés hozzászólás nem jó ajánlólevél,nem ismertek, nem vagyok aktív fórumtag de mégis bízok abban hogy valaki segíteni tud. Egy német ismerősöm által szert tettem 10Euró értékű Paysafecardra ami számos sportfogadó irodában felhasználható de az Unibetnél ahol én játszok, nem..
Így szeretném elcserélni ezt a 10Euró értékű PSC-t skril,neteller esetleg paypal pénzre. 10Euróért cserébe én 7-8 $ kérnék. Előre küldeném a kódot, sőt a Paysafecard oldalán lehet ellenőrizni az egyenlegét a kódnak, benne vagyok hogy megadom és a vevő leellenőrizheti hogy a teljes összeg hiánytalanul megvan. Ha valakit érdekel írjon privátban, ha nem lesz jelentkező, kénytelen leszek máshol felhasználni,de megmondom őszintén nem nagyon szeretném.

hezo:
nekem is van egy ilyen 2000 ft-os ( 50%) bónusz pin-em ami csak valós pin-el használható
szívesen oda adom valakinek

Karesz86:

--- Idézetet írta: jsph07 - Január 03, 2013, 09:29:13 am CET ---Meg tudná mondani valaki, hogy Magyarországról melyik fogadóirodákba lehet Paysafecardal pénzt feltölteni?

--- Idézet vége ---
Szia!
LSbet elfogadja:)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése