sportfogadáshoz használható honlapok

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Magyarul kitolnak Veled es elveszik a penzed...



Idézetet írta: benson Dátum július 16, 2008, 08:37:47
Foci élő eredményekhez szerintem talán ez a legszélesebb körű:
http://www.soccerpunter.com/livescore.php


Tényleg nagyon király oldal!

Kösz a linket :great:

http://soccernet-akamai.espn.go.com/preview?id=251226&league=ITA.1&cc=5739

Itt van egy oldal, ahol általában minden meccshez irnak ilyen kommentárokat, főleg hogy miket nyilatkoztak egyes emberek, ebből is lehet leszűrni 1-1 dolgot.

Üdv!

Olyan weboldal(ak)ra van szükségem, ahol több hónapra visszamenőleg meg tudom nézni, hogy adott meccsekre (minden olyan focimeccsre, amik adott héten a magyar toto műsorában szerepeltek) milyen odds-okkal lehetett megfogadni a 3 lehetséges kimenetelt a meccs elkezdése előtt. És persze a jövő heti oddsok is kellenek, mint megjátszható ajánlat.

Az sfstats.net által közölt odds-okkal e tekintetben 2 problémám van:
1) több különböző oldalról szedi össze az odds-okat, így egymáshoz viszonyítva torzulhat a hazai és vendéggyőzelem átszámolt százalékos esélye egyetlen fogadóiroda miatt
2) a nagyobbik baj, hogy utólag (gondolom meccs közben) néha megváltozik az odds, és már csak ezt lehet elérni utólagosan.
pl. 2008.10.18-án Karlsruhe - Bayern oddsai 5.45 / 3.56 / 1.60 -ról 9.21 / 3.89 / 1.87 -re változtak utólag (ez utóbbi biztos nyereséget biztosított volna, ha már a meccs előtt élt volna!!! :-))
Nagyon jó oldal az sfstats, csak nem ahhoz, amire nekem most szükségem van.

Az általam eddig átnézett online fogadóirodák honlapjain max egy hónapra visszamenőleg tudtam megnézni az oddsokat, ami nem elég egy kielégítő statisztika felállításához, a tippmix honlapon meg pl. csak a végeredmény oddsai találhatóak meg...

Segítségeteket előre is köszönöm!


Csak egy pár példa az EXPEKT eljárásairól!
Az ügyfélszolgálat egyszerűen nevetséges okokra hivatkozik,ha nincs valami rendben!
Nincs Magyar ügyfélszolgálat a HÉTVÉGÉN,semmit nem tudnak elintézni csak javasolgatnak mindenfélét.

Ami pedig egyszerűen FELHÁBORÍTÓ,az a fogadási számla és a pókerszámla közti átutalás sokszori LEZÁRÁSA mindenféle jelzés nélkül,ugyanis akinek ft-ban van a számlája és átváltaja dollárra az az UTÓBBI NAPOKBAN CSAK AZ ÁTVÁLTÁSON IS KERSETT PÉNZT MIVEL A FORITN ERŐSÖDÖTT,erre az EXPEKT most úgy reagált,hogy LEZÁRTA A SZÁMLÁKAT akiknél úgygondolta,hogy ezen KERESTEk!!!!
Nagyon sokakna a Pénze van most ott és azt kérdezik tőlük,hogy MIÉRT UTALTAK ÁT A PÓKERRE HA NEM JÁTSZOTTAK!!!!!!!!!Miért ne?

Az EXPEKTNÉL az a megoldás az ilyenre,hogy LENYELIK A PÉNZED és mindenféle adatok megküldésével húzzák az időt!!!

Egyéb az EXPEKTRŐL:
-Az online fogadás egyszerűen nevetséges,komolyabb összeggel nem enged fogadni nagyon sokszor,addig míg az odszot nem viszi le!
-Az eredmények KIÉRTÉKELÉSE NAGYON HOSSZÚ IDEIG ELTART így ha az összes pénzeddel fogadtál valamire,akkor egyszerűen nem tudsz addig fogadni amig nem szíveskednek kiértékelni,ebben a SPORTINGBET A legjobb egyébként.

Egy szó mint száz SENKINEK NEM AJÁNLOM az Expektet!Most pedig akinek van ott pénze az szerintebb jobban etszi ha máshova rakja,mert egyszerűen ÁROLJÁK a számlákat!!!

A fogadóirodákat azért találták ki, hogy az emberek fogadjanak, nem peddig azért, hogy különféle pénznem átváltás alapján gazdagondjanak meg...persze ez a fogadóirodák hibája, hogyha erre nem számit.

Senki sem zárja ki, hogy sportfogadásról póker-re utalj, meg vissza...de ez alapján lehet is láttni, hogy mi volt az eredeti cél...

Tudod, "fogadjokosan", én nem pártolom a fogadóirodát, az Expektet, egyiket sem...de azért valahogy mindig azok járják meg, meg azoknak van zárolva a számlájuk akik valamilyen mellékes utón szeretek volna egy kis plusz pénzhez jutni.

Milan válasza teljesen jó és korrekt !



http://www.online-betting-guide.co.uk/

nemtudom ezért Milán leharapja-e a fejem ,hogy itt ajanlgatom de ez a forum erről szól,  de én innen is szoktam egy pár jó tippet venni
nemtudom hogy volt -e már korábban a kommentek között ,akinek ez új használja egészséggel , sztem korrekt oldal.
:angel:

Ez az oldal valoban nagyon jo , en is nagyon reg hasynalom ezt az oldalt , csak ajánlani tudom mindenkinek

Idézetet írta: ab_aevo Dátum július 16, 2008, 19:34:51
http://www.freebetsgalore.com/
http://www.punterslounge.com/forum/f4/

A fenti 2 oldalon vannak csokorba szedve az oldalak ahol free bet bónuszt lehet kapni, aki érdekelt az ilyesmiben annak nagyon hasznosak lehetnek.

A Stan James oldalon van a bónusz amit elkezdtem olvasni: http://www.stanjames.com/promotions/texts/freebet-terms_sports.html?p=1
Akit érdekel az olvassa el, és kérem javitson ki, mert nem értettem mindent.

Tehát fel kell tölteni a számlát 25 euróval vagy fonttal, ekkora értékben megtenni egy szelvény, minimum 2-es oddsal, és ezután a free bet részlegre kapsz ugyanannyi pénzt, amit feltehetsz bármilyen meccsre, bármilyen oddsra, és csak az utánajáró nyereményt kapod meg. Így van, vagy valamit kihagytam vagy rosszul mondtam? plz valaki olvassa el.

ui.:tenkjú mindenki

Úgy van ahogy írtad, én most kaptam meg náluk a free betet, úgyhogy meg tudom erősíteni.
Bocs, ha már nem aktuális.

Valaki tud olyan oldalt, ahol meglehetne nézni, hogy mik voltak az oddsok egy adott mérkőzésre, amit már lejátszottak, de nem csak azt, hogy háromesélyre, hanem hendikep és over/underre is. Tudom elég reménytelen dolog....

www.eredmenyek.com
Itt láttam ilyeneket, de nem tudom hány napra visszamenőleg lehet megnézni.