Kerékpár fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Mørkøv és Cavendish miatt az Astana Qazaqstan a megszokottnál kissé nagyobb figyelmet fog kapni tőlem a következő idényben, de természetesen az a csapat továbbra is nagyon-nagyon távol lesz a "kedvenc" státusztól.
Azt, hogy abban a valamilyen tévedés folytán csapatnak nevezett emberi gyülekezetben lesznek, enyhítő körülménynek tudom be, hogy Mørkøv is és Cavendish is a pályafutásuk végén vannak.

Idézetet írta: csabax Dátum október 06, 2023, 17:32:50Mørkøv és Cavendish miatt az Astana Qazaqstan a megszokottnál kissé nagyobb figyelmet fog kapni tőlem a következő idényben, de természetesen az a csapat továbbra is nagyon-nagyon távol lesz a "kedvenc" státusztól.
Azt, hogy abban a valamilyen tévedés folytán csapatnak nevezett emberi gyülekezetben lesznek, enyhítő körülménynek tudom be, hogy Mørkøv is és Cavendish is a pályafutásuk végén vannak.

Nem is értem, miért nem kedveled őket.  ;D  Vinó egy szimpatikus ember.

Engem legjobban Roglic következő évi versenynaptára érdekel. Persze ez még korai, de talán valamelyik külföldi potálon már cikkeztek róla. Gondolom TdF lesz belőle, ami a szurkolóknak egy fantasztikus versenyt ígérne: Pogi (UAE) Vinge (Jumbo) Roglic (Bora) + még Remco (?). Csettintős névsor :ok:

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Pogi 2,50
Remco 4,33
Roglic 5,00
Carapaz 10,00
A. Yates 17,00
Mas 21,00
.
.
.
Healy 41,00
Van Wilder 51,00

Mohoric behúzta a második gravel-vb-t, Alejandro Valverde 4. helyen végzett, Van Aert 8. lett.
Tegnap a nőknél Katarzyna Niewiadoma nyert, végre, nagyon megérdemelte. A lengyel az elmúlt években ilyen rekordmennyiségű dobogós és top10-es helyet szállított győzelem nélkül.

Az ilyen gravel meg cyclocross versenyeknél jövök rá, hogy ezek mennyivel jobbak, mint egy sima országúti szakasz.

Ewan + Groenewegen páros a Jaycónál, elképzelem majd a holland arcát...  ;D

A Jayco, amely már szaúdi pénzből gazdálkodik, de még "ausztrál" csapat, szóval tavaly elengedték Kaden Grovest, mert nem kell két sprinter egy csapatba (+ Matthews...), jövőre tehát leigazolták a problémás Ewant a szintén sokat problémázó Groenewegen mellé. Azért sem akartak újabb sprintert, mert már két GT-menőjük van (Yates és Dunbar), abszolút logikus csapatépítés, szerencsére lett két sprinterük. Értem.  ;D

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.   

Ez már kicsit többet mond, első ránézésre eléggé 'lapos', sprintbarát ??? Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

"Megvan az új név és az új szponzor, jövőre Visma-Lease a Bike néven versenyezhet a Jumbo-Visma. A kerékpárlízingeléssel és bérbeadással foglalkozó holland cég már eddig is támogatta a csapatot, és annak a Pon csoportnak az érdekeltségi körébe tartozik, amely a Cervelo kerékpárokat is forgalmazza."

Pocsékul hangzik az biztos ;D


Az EF leigazolta versenyzőnek és mentornak Rui Costát.  ;D

Ha létezik rossz mentor, pocsék példakép, akkor az Rui Costa. Emberileg egy hulladék, minden versenyző utálja, ha kell, a saját társai ellen versenyez, szökésben sosem segít, mindig magyaráz, majd a fáradt riválisokat lesprinteli, tőle aztán lehet tanulni taplóságot.

Ahogy azt jósolni lehetett, Sepp Kuss azért csak elmondta, célja a következő évben GT-kapitányi poszt. Nincs ebben semmi meglepő, várja a Tour - Vuelta duplát, előbbin minden megtesz majd Jonasért és saját magáért is, ugyanis célba veszi a jó TdF-helyezést is (utána pedig a Vueltán magáért megy). Elmondta továbbá, hogy képes GT-t nyerni és ez komoly önbizalmat adott neki. Azzal azonban Kuss is tisztában van, hogy a következő évi TdF-útvonal nem fekszik neki.

Idézetet írta: Pozzato Dátum október 18, 2023, 18:21:25Az EF leigazolta versenyzőnek és mentornak Rui Costát.  ;D

Ha létezik rossz mentor, pocsék példakép, akkor az Rui Costa. Emberileg egy hulladék, minden versenyző utálja, ha kell, a saját társai ellen versenyez, szökésben sosem segít, mindig magyaráz, majd a fáradt riválisokat lesprinteli, tőle aztán lehet tanulni taplóságot.
;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

(Bocsi, erre nincsenek szavak.)

A 2024-es Tour de France:
https://www.cyclingstage.com/tour-de-france-2024-route/route-tdf-2024/

Lesz gravel, trükkös és kemény időfutam Nizzában, hegyek, dombok, völgyek, sík, szóval maradjunk annyiban: ezt Kuss elfelejtheti, de ilyen Rodriguez szintű versenyzők is. Olyan útvonalak csináltak, hogy a négy nagy biztosan elinduljon... Bár, állítólag Pogacar megnézheti a Girót is.

Jonas Vingegaard megjelent a TdF2024-es prezentáción, hozzászólások a külföldi oldalakról  ;D
"Bond Villain"
"Steve Jobs"
"Young Putin"
"Mads Mikkelsen"


Ez megint egy WTF igazolás, ugyanis Nairo Quintana visszatért a Movistarhoz. Ezt nem vártad volna, ugye?  ;D  Unzué mennyire lehet kétségbeesve, ha ahhoz nyúl, akit korábban már nem láttak szívesen, akit tavaly eltiltottak...

Elvileg a pénz megérkezett a szaúdiaktól a Movistarhoz, csak végül Carlos Rodriguez, Primoz Roglic és a többi kiszemelt is lekoptatta őket.