Premier Liga 37. játéknap

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


május 22, 2005, 14:55:01, Milan
Szombat - Május 7.


   
                      
                      
                      
                     
                     
                    
             
13:30  Chelsea  -  Charlton 
16:00  A Villa  -    Man City
16:00  Blackb'n -  Fulham
16:00  C Palace  -    South'tn    
16:00  Everton -  N'castle
16:00  M'brough -  Tot'ham
16:00  Norwich -  Birm'ham 
16:00  Portsm'h  -  Bolton
18:15  Man Utd  -  W.B.A.

Vasárnap - Május 8.

   
17:05 Arsenal -  Liverpool 

Chelsea - Charlton

A Kékek már bajnokként léphetnek hazai közönségük előtt pályára. Az örömbe egy kis üröm is vegyült, hisz hét közben a Liverpool kiverte őket a BL-ből. Ha túl tudják magukat tenni ezen a fájó vereségen, akkor egy csodálatos fiestával egyöütt ünnepelhetnek közönségükkel.

A Villa  -    Man City

Nincs különösebb tétje ennek a meccsnek, hacsak az nem, hogy a Villa Park közönsége immár három meccsen keresztül nem látta győzni kedvenceit. A City parádésan játszik az utóbbi fordulókban három idegenbeli meccsén nem talált legyőzőre.

Blackb'n -  Fulham

Két rossz szezont magamögött tudó csapat. A hazaiak esélyesebbek ezen a találkozón, de bármi előfordulhat. Erre a meccsre nem fogadnék

C Palace  -    South'tn

Élet-halál kérdése ez a meccs. Még minden előfordulhat. Szinte megjósólhatatlan, hogy ki lesz a kieső három csapat. Nem tartom képesnek a hazaiakat a bentmaradás kiharcolására, szerintem ma kikapnak.

Everton -  N'castle

Az Evertonnak 4 pontot kell szereznie a hátralévő 3 meccsén, és biztos résztvevője lehet a jövő évi BL küzdelmeknek . A Szarkák legyőzése lehet az első lépés. Én sima hazai győzelmet várok

M'brough -  Tot'ham

Némi reménye van még mind a két csapatnak egy UEFA kupás hely elcsípésében. Aki kikap ma az biztos nem indul jövőre shol sem, de aki nyer az sem biztos. A Spurs még idén nem nyert idegenben, lehet hogy a sorozat most sem szakad meg?

Norwich -  Birm'ham

A múlt héten a Kanárik óriási csatában alulmaradtak a South'tn otthonában. Ha ma nem nyernek és  a többi kiesőjelölt pontot, pontokat szerez, akkor a sorsuk megpecsétölődött. A vendégeknek nem oszt nem szoroz ez a találkozó. Az biztos, hogy a hazaiak lesznek motiváltabbak. Hazai győzelmet várok.

Portsm'h  -  Bolton


A hazaiak megmenekültek, jövőre is PL-ben játszhatnak. Akár örömfocival is elszórakoztathatják közönségüket. Ezt  a vendégek rondíthatják el, hisz nekik az UEFA kupában való induláshoz feltétlen szükségük lenne erre 3 pontra. Szerintem meg is szerzik.

Man Utd  -  W.B.A.

Ha nem a kiséséről szólna ez a meccs, akkor "országos egyesnek" ilyen meccset szoktak kivenni a fogadók. A WBA-nak "normál" körülmények között esélye se lehet a pontszerzésre, de mint tudjuk a kiesés elkerülése óriási "tartalékokat" mozgathat meg. Nem tippelek erre a meccsre.


Eredmények:

Szombat - Május 7.


   
               
               
               
             
             
             
             
Chelsea  -  Charlton 1-0
A Villa  -  Man City 1-2
Blackb'n -  Fulham 1-3
C Palace - South'tn 2-2
Everton -  N'castle 2-0
M'brough - Tot'ham 1-0
Norwich - Birm'ham 1-0
Portsm'h  -  Bolton 1-1
Man Utd  -  W.B.A. 1-1

Vasárnap - Május 8.

   
Arsenal -  Liverpool 3-1

Eldőlt, hogy a Liverpool nem lesz ott a jövő évi BL küzdelmekben. Az Arsenáltól elszenvedett vereség miatt nem tudja megszerezni a 4. helyet, így az Everton a 4. induló.

Az UEFA kupás helyért még 3 csapat a Liverpool, a Bolton és a Middlesbrough küzd

A kieső helyen levő csapatok tovább gyűjtögették a pontjaikat, itt még semmi sem dőlt el. A döntés az utolsó fordulóra marad.

Lennart Johansson, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke arra buzdítja az angol tagszervezetet (FA), hogy írásban kérvényezze: amennyiben május 25-én az FC Liverpool megnyeri az AC Milan elleni döntőt, a következő idényben indulhasson a Bajnokok Ligájában.

Gondolom majd ha megnyeri a Liverpool, akkor kérvényezni is fogják. Várjuk meg a BL döntőt, a bukmékerek nem a Vörösöknek adják a nagyobb esélyt.

Hát én mint Milan drukker, nem szurkolok a Poolnak, az biztos.

Rafa azt nyilatkozta nem ez lesz a Liverpool éva.... ehhez képest elég jól nyomják a BL-ben. Kedvelem az angol focit, így én a Vörösöknek szurkolok a döntőben!

GO REDS !  GO REDS !  GO REDS !   GO REDS ! GO REDS !