Azt hallottam, hogy........ (pletykák az angol foci világából)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Rossz és jó hírről is értesülhettek kedden a Manchester United labdarúgócsapatának szurkolói: az igencsak népszerűtlen Malcolm Glazer 97,3 százalékra növelte tulajdonrészét, miközben Cristiano Ronaldo menedzsere bejelentette, a portugál jobbszélső nem akar a Real Madridhoz igazolni, az Old Traffordon képzeli el a jövőjét.

El Hadji Diouf a liverpooli csatár, akit kölcsönadtak a Boltonnak nem tér vissza a Vörösökhöz, hanem 4 éves szerzősést kötött jelenlegi csapatával a Bolton Wanderers-szel.

Így adjanak valakit kölcsön

Claudio Pasqualin Gattuso ügynöke  SpqRadio-nak kijelentette: Értékeli, hogy Gattusot megkereste a Manchester United, de ő "nem eladó"

nem is lenne rossz a középpályára. Itt Angliában pedig kedvére kifuthatta volna magát :2funny: 

A Bola című lapnak nyilatkozta Mateja Kezman a Chelsea csatára.
"Nagyra értékelem Ronald Koeman-t (Benfica menedzsere) és a Benficat, de jelenleg sem a portugál első osztály, se a Benfica nem érdekel. Egyszer, egy nap talán, de most nem"


 
A francia Olympique Marseille szeretné kölcsönvenni Didier Drogbát (képünkön), a Chelsea labdarúgóját.

Az elefántcsontparti csatár tavaly nyáron éppen a kikötővárosiaktól szerződött Londonba 24 millió fontért, és bár szerzett 16 gólt, saját bevallása szerint is sérülések miatt elmaradt attól a formától, amit elvárt magától.

Drogba mellett a szerb Mateja Kezsmant is szeretné leigazolni a Marseille új szakvezetője, Jean Fernandez.

A 27 éves afrikai neve egyébként a Lyonnál is felmerült, pontosabban a Chelsea őt adná cserébe a kiváló védekező középpályásért, Mickael Essienért.


Forrás: NS

Crespo helyzete a Milannál eléggé kinos, hisz mind köztudott az argentin csatár szeretne a Milanóban maradni, de ezt a Chelsea megneheziti.
Hernan ezen a héten találkozik a Chelsea tulajdonosaival, akiket megprobál meggyözni, hogy neki jelenleg a helye a Milánóban van.

A hét végén megegyezett a dán védő Per Kroldrup átigozolásában az Udinese és az Everton. Amennyiben  Koldrup egyéni szerződésének feltételeiben megegyeznek és a kötelező orvosi vizsgálat eredménye is megfelelő lesz a dán labdarúgó az angol Premier Ligában folytathatja.

Guti nagyon el akarja hagyni a Real Madridot. Gravesen érkezésével egyre kevesebbszer kapott helyet a kezdőben, így egyre erősebb benne az elhatározás, hogy távozik. A lehetséges csapatok - Arsenal,Liverpool, Juventus és AC Milan- közül az Ágyusokat választaná. A két klub felvette egymással a kapcsolatot melynek eredményeként a Real 12 millió Ł-ért hajlandó megválni a középpályástól.

 Emre Belozoglu az Inter török középpályása mondta:

"Már a Newcastle játékosa vagyok. NAgyon őrülök, hogy egy  nagy hagyományokkal rendelkező patináns angol klub játékosa lehetek."


Spanyol hirek szerint, Mateja Kezman, nagyon szivesen átigazolna  a Chelsea-től az Atletico Madridhoz.

Idézetet írta: Milan Dátum június 26, 2005, 09:38:59
Spanyol hirek szerint, Mateja Kezman, nagyon szivesen átigazolna  a Chelsea-től az Atletico Madridhoz.

Egyre többet beszélnek róla, a  játékos ügynöke Vlado Lemeic is megerősítette a tárgyalásokat, de választ csak a jövő héten kaphatunk.

Arsene Wenger szeretné,ha az idei bajnokságban az Ágyusok ismét az élen végeznének. Ezért két sztár igazolását is fontolgatja. Az egyik a Stuttgart középpályása Aleksander Hleb, a másik pedig a Santos csillaga Robinho. Robinhot a Real Madrid is meg akarja szerezni.