MONEYBOOKERS

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


                                                    SZIASZTOK

SZÜKSÉGEM VOLNA EGY KIS ANGOL SEGÍTSÉGRE. REGISZTRÁLTAM MAGAM A MO BOO

KERSNÁL, MAJD KAPTAM EGY E-MAILT A KÖVETKEZŐ SZÖVEGGEL.     

"IF YOU DID NOT AUTHORIZE THE ADDITION OF THIS BANK ACCOUNT"   

HA VALAKI TUDJA, ÍRJA MEG NEKEM HOGY MIT JELENT.  KÖSZI   

Idézetet írta: elefánt Dátum március 08, 2006, 00:12:47
                                                    SZIASZTOK

SZÜKSÉGEM VOLNA EGY KIS ANGOL SEGÍTSÉGRE. REGISZTRÁLTAM MAGAM A MO BOO

KERSNÁL, MAJD KAPTAM EGY E-MAILT A KÖVETKEZŐ SZÖVEGGEL.     

"IF YOU DID NOT AUTHORIZE THE ADDITION OF THIS BANK ACCOUNT"   

HA VALAKI TUDJA, ÍRJA MEG NEKEM HOGY MIT JELENT.  KÖSZI   

Ha nem engedélyezted ennek a számlának a hozzáadását...ezt jelenti...

Figyelem!

Valaki megint dolgozott, s megprobálják ellopni az összegeket az Mb számlákról.

Kaptam egy e-mail-t amelyben értesitenek, hogy a számlámra érkezett 147$, a [email protected] cimről.

Vigyázat, mert ez egy csapda. Arra kérnek az e-mail-ben, hogy klikkelj egy linkre melyben elfogadott az összeget.

Ajánlom mindenkinek, hogy NE KLIKKELJEN, azért mert utána a megjelenő oldalon meg kell adni a felhasználodat, meg a jelszódat, igy a csalók hozzáférhetnek majd az MB-s számládhoz.

Amúgy érdemes szimplán bejelentkezni az MB-s számlátokra, s ha valóban pénzt kaptatok, akkor az már ott kellene legyen a számlán.

Ügyeljetek az ilyen e-mail-ekkel.

Hello Milan. Azzal a problémával fordulok hozzád, hogy én múlt hét szerdán utaltam a MB-es számlámra pénzt, eddig ugye mindig megérkezett 2 nap múlva( tehát péntekre kellett volna megérkeznie. Na most az a helyzet, hogy még ma sem jött meg! Írtad ezt a csalást, de én nem kaptam semmilyen e-mail-t! Kezdjek el izgulni a pénzem miatt, vagy csak egyszerűen késnek vele??? Válaszodat előre is kösz!!!

Írjon már valaki légyszíves, mert már nem látok az idegességtől!!! Thank you!  :help:

Én nem tudok mit mondani, de szernitem nem kell parázni. Előfordul, hogy késnek ilyesmivel, de még hányszor. Moneybookerssel meg főleg sok gond van. Szerintem várjál egy ideig még. Amúgy nekem is késik most az expekt a kifizetéssel, én is kezdek azon aggódni kicsit

Én azt tudom h Mb-el lassabb és kösz a biztatást, csak azon vagyok meglepődve, hogy eddig legalább 20szor utaltam a segítségével és most először késik ennyit!!!!

Honnan utaltál, és mennyit, ha szabad ilyet kérdezzek. Én is pont szerdán kértem kifizetést az expektről, de még nem jött meg, igaz, én visára. 

Nem kell megijedni szerintem sem. Az utalás gyorsasága azon is múlik mennyi tranzakciót kell végrehajtania a banknak. Ha éppen sok volt a meló, akkor csúszhat a dolog. A hétvégén meg ugye nincs bank. Hidd el holnap legkésőbbb délután ott lesz a pénz. Ha nem akkor szólj azt lemészárolunk minenkit :D

Oksa, megbeszéltük!  8) Amúgy a K&H banknál van számlám, onnan utaltam de még kora délután (fél 2 körül). Na mind1, remélem holnapra megjön aztán mehet a menet!!!  :D

CSak érdeklődés szinten. Azért utaltál h feltölsd valamelyik fogadóirodánál lévő számlád? Mert ha igen akkor nem értim minek kell a moneybookerst közbeiktatni. Egyszerűbb a bankkártyás átutalás egy kattintás és ott a pénz. Persze h más utalásokat akarsz végrehajtani másoknak akarsz pénzt küldeni, akkor nem szóltam.

Azért használom ezt mert már a kezdetektől ezt használom és eddig bevált, jó hogy kicsit hosszadalmasabb. A bankkártyámmal már próbáltam felutalni de nem engedte (pedig Visa Electron), elvileg pedig kellene.

Nem tudom h miért nem engedi, de lehet h érdemes lenne tisztázni a bankkal, mi lehet a probléma. Nekem is visa electron van és megy a dolog. Lehet h vmit esetleg nem vettél figyelembe azért nem jó. PL nem adtad meg az érvényességet.

Lehetséges, hogy valami gubanc van. Na mind1, csak érkezzen meg holnap!

Szerintem érdemes várni mindig 3-tól 5 napig, s utána elkezdeni gondolkodni, hogy vajon mi történhetet.

Ami az e-mail-t illeti, amit én kaptam, s még egy jó páran, azért nem kell agodni, az nem a Moneybookerstól volt, hanem valami csalók küldték.