MONEYBOOKERS

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nem hiszem el, még ma sem érkezett meg a pénz a MB-re!!!  :knuppel2:  Szerda óta, ááááhhh, nem tudom de már valami nagyon gyanús, ez a 4. napja. Amúgy leellenőriztem mindent, mindent jó helyre írtam , sőt még sms-t is kaptam a bankomtól, hogy volt 1 átutalásom a MB felé, le is lett vonva szépen az az összeg amit átutaltam!!! Fogalmam sincs mi lehet a probléma, ennyit még sose késtek vele!

Én is pontosan így vagyok az expekttel. Még nem fizettek és szerdán kértem a kifizetést. De jobban belegondolva....azt írják 3-5 nap és 5. a mai.

Figyelj már! Ugye nekem most a K&H-nál van számlám. Most ha nyitnék egyet OTP-nél mert 1 haveromnak ott van és neki Visa Electron Junior kártyája van asszem és neki engedi a kártyás befizetést. Ez nem befolyásolna semmit hogy 1 másik banknál is van nyitva számlám???

Az teljesen mindegy hány számlád (kártyád ) van, csak az a kérdés, hogy melyikkel végzed el az első befizetést, az lesz regisztrálva az irodánál és azt kell használd a jövőben is, de lehet neked 100 is

Értem. Eddig nekem mindig MB-en keresztül mentek az utalások, múltkor próbálkoztam h majd befizetek kártyáról de nem engedte! Úgyhogy szerintem holnap beballagok az OTP-hez és csináltatok 1 ilyen kártyát én is, aztán ha minden jól megy jövő héttől már fogadhatok!

Ja és ha jövő héten befizetnék akkor gondolom a bwin automatikusan átváltaná nekem ugye, mert az ottani számlám €-ban van!


Értem & kösz minden segítséget!!!

!!! NO cash / 3rd party deposits !!! Due to anti-money laundering regulations we CANNOT ACCEPT cash deposits or bank transfers made by parties other than KOVACS TAMAS. We will make NO EXCEPTION from this rule. YOU WILL BE CHARGED all banking and administrative costs to return any such payment.
Ezt most találtam MB-en, le tudná valaki fordítani nagyjából mit jelent??? Előre is kösz.

Idézetet írta: tommy_boy88 Dátum december 05, 2007, 11:03:15
!!! NO cash / 3rd party deposits !!! Due to anti-money laundering regulations we CANNOT ACCEPT cash deposits or bank transfers made by parties other than KOVACS TAMAS. We will make NO EXCEPTION from this rule. YOU WILL BE CHARGED all banking and administrative costs to return any such payment.
Ezt most találtam MB-en, le tudná valaki fordítani nagyjából mit jelent??? Előre is kösz.

Hiányos angol tudásom szerint ez kb. annyit jelent, hogy:

A pénzmosási törvény miatt nem fogadhatják el azt a készpénz befizetést vagy banki átutalást, ami nem KOVACS TAMAS részéről történik. Ez alól a szabály alól nem tesznek kivételt.  + még valami hablaty a banki és adminisztrációs költségekről, ami rád lesz terhelve az ilyen befizetések visszafordítása miatt.

Nem tudom mi lehet ez, talán összefüggésben áll azzal h még most sem érkezett meg a pénzem??? Pedig már múlt szerdán megvolt a befizetés, péntekre meg kellett volna h érkezzen. Egyébként sms-t is kaptam róla h a befizetés megtörtént, mint eddig minden esetben. Fogalmam sincs mit csináljak! Akinek van valami ötlete, szívesen várom a válaszát! Ja és kösz a fordítást Micuka!

Ez egy kifejezetten neked szóló üzenet volt, vagy a valahol a szabályzatukban szerepel?

Nem tudom, ezt most fedeztem fel az "Upload Funds" menüpont alatt. Gondolom eddig is ott volt, de már nem tudom mit gondoljak. 1 hete várok a pénzemre! Azóta szinte nem is fogadtam!  :-\  Legalább valami e-mail-t küldenének akkor hogy sikertelen volt az átutalás vagy valami!

Kicsit várjál, körülnézek a Moneybookersen!

#29 december 05, 2007, 13:10:34, Micuka
Az ominózus, pirossal írt szöveg egy általános figyelmeztető, hogy milyen esetben nem fogadnak el banki átutalást (amit az előbb már leírtam).

Fölötte olvashatóak azok az adatok, amiket meg kell adnod a banki átutalás indításánál. Nagyon fontos, hogy a személyes hivatkozási számodat (Reference) megadd, mert, ha ezt nem adod meg, akkor nem tudják, hogy a Moneybookers számlaszámára beérkező pénzt melyik felhasználónak adják.

Ezek alapján, annak, hogy még nem érkezett meg a pénzed két lehetséges oka van:
- nem a te nevedre szóló számláról történt az utalás (ez nem valószínű, mert korábban azt írtad, hogy már többször utaltál)
- az átutaláskor nem adtad meg (a közlemény rovatban, vagy nem tudom a te bankodnál hogy hívják) a Moneybookers-es személyi azonosítódat