Szerencsejáték Szabályozás

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában


#1695 június 11, 2014, 16:52:26, Irtis
Önmagában a nagy tét miatt nem fognak korlátozni, csak ha sokat is nyersz, vagy ha arb gyanú merül fel, és még ekkor sem mindenhol. A Pinnacle, az ázsiai bukik (188bet, Sbobet stb.) és a Bet365 nem nagyon korlátoz akár 1000€-s tétek mellett sem. A fogadási tőzsdék meg garantáltan nem. Szóval nem kell úgy félni.

Egyik iroda sem enged olyan tétet felrakni, amit ő már túl magasnak tart.  :)

A "korrektebbek" a fogadás előtt jelzik is, hogy meddig mehetsz el. (bet365, pinnacle, marathon)
Szerintem ezekhez a határokhoz lehet viszonyítani, hogy a mi tétjeink magasnak számítanak-e az adott irodánál.

Pl. a holnapi brazil győzelemre a pinnacle 22,000 eurót is elfogad, a bet365 meg 22,68 millió (!) ft-ot engedne.
A hendikep piacokon a bet365 jóval kevesebbet enged, a pinnacle meg jóval többet

Legyen nektek igazatok! Tudom hogy a fogadási tőzsdék nem korlátoznak nem véletlen a betfair a kedvencem.Irtis és persze azt is tudom hogy a nagy tét miatt nem csak a nagy nyeremények miatt korlátoznak de én nyerni szeretnék a csak nagy tét miatt nem tartanék korlátozástól :D

Köszi mégegyszer a válaszokat! Csak már indulna a vb ;)

Az állam lemaradt a világbajnokságról

Nem sikerült monopolhelyzetbe hozni a Szerencsejáték Zrt.-t az év legnagyobb sportfogadási eseményére, a labdarúgó-világbajnokságra, holott ez azon ritka alkalmak egyike, amikor nagyon felfuttatható a forgalom.

http://nol.hu/gazdasag/vb-az-allam-lemaradt-1467883

Azonban kiderült, hogy az internet sajátos világ, és a megregulázása nehezebb, mint azt a jogalkotók gondolták, a hatóságok tehetetlenek: a külföldi oldalak továbbra is vígan működnek úgy, hogy semmilyen díjat nem fizetnek. Ezt fölismerve a fideszes Bánki Erik tegnap olyan javaslatot terjesztett a parlament elé, amelyben mind a koncessziós díjat, mind az adót harmadolná. Továbbá: engedélyezné a külföldi székhelyet. Vagyis: beismerték a totális vereséget.

Van a cikkben azért ferdités is rendesen, nem tudom kiket kérdeztek meg névtelenül, de azért nem kellene igy leirni a Tippmixprot, jóval nagyobb, mint azt a kérdezettek gondolják. A 250k online játékos meg szép lenne, csak közel sincs ennyi online fogadó (még).

#1700 június 13, 2014, 09:12:43, Knapp
Idézetet írta: vmlinuz Dátum június 13, 2014, 08:15:32
Van a cikkben azért ferdités is rendesen, nem tudom kiket kérdeztek meg névtelenül, de azért nem kellene igy leirni a Tippmixprot, jóval nagyobb, mint azt a kérdezettek gondolják. A 250k online játékos meg szép lenne, csak közel sincs ennyi online fogadó (még).

Nincs 250,000 fogadó, de annyi külön névre szóló regisztráció azért lehet.  :)
Gondolom, amikor egy teljes osztályközösség egy-egy betathome kupon miatt beregisztrálja anyut, aput és a blökit is, akkor az feltornássza a számokat...   ;D

Olyanokat meg én is ismerek, akik egy-egy irodához beregisztráltak kíváncsiságból, aztán be sem fizettek soha, vagy az első "nullázásnál" örökre (?) elment a kedvük a témától.


Egyébként meg a Tippmixpro tényleg lehet piacvezető is, mivel ez csak relatív kedveltséget jelentene, azaz akár egy 10%-os piaci részesedéssel is elérhető.
Talán azt ios mondhatjuk, hogy ha lenyomja a bet365-öt, akkor egyből piacvezető is lesz a magyar ügyfelek között, mert szerintem a másik 200 bukinál jobban szóródnak az ügyfelek.

Ha ismernénk (ismerjük?) a bet365-nél regisztrált, illetve ott aktív magyar játékosok számát, akkor abból lehetne következtetni a teljes online piacra, ha mondjuk összevetnénk az itteni fórumtagok fogadási szokásaival.


Idézetet írta: butyi Dátum június 13, 2014, 08:03:18
Bánki Erik tegnap olyan javaslatot terjesztett a parlament elé, amelyben mind a koncessziós díjat, mind az adót harmadolná. Továbbá: engedélyezné a külföldi székhelyet. Vagyis: beismerték a totális vereséget.

Ez nagyon jó hír, mert ezek szerint nem a blokkoláson gondolkoznak, hanem megpróbálják ésszerű mértékűre csökkenteni az adót.

Idézetet írta: Irtis Dátum június 13, 2014, 11:24:45
Ez nagyon jó hír, mert ezek szerint nem a blokkoláson gondolkoznak, hanem megpróbálják ésszerű mértékűre csökkenteni az adót.

Szerintem ha néhány iroda vesz licencet, akkor már ők is elvárják majd a többiek blokkolását...   :)
Amíg nincs blokkolás, addig felesleges is fizetniük a működési lehetőségért.

Persze az áresés segíthet normalizálni a helyzetet.



Idézetet írta: csacsa44 Dátum június 19, 2014, 19:17:27
Ez viszont nincs blokkolva: https://www.bet-at-home.com/   :)
Én nem használom egyiket se, éppen odakattintottam, ment a híradó. Csak a végét hallottam, az alapján nem túl fasza amit mondtak, kitaláltak valamit (lemaradtam, hogy mit), amivel már bele mernek vágni a blokkolásba, eddig féltek az Uniótól. (ennyit hallottam a végén)

http://www.szf.hu/

Ezek az idióták most a játékosok "védelmében" 90 napra blokkolják majd az oldalt, miközben a vb bónusz kiforgatására pont 90 nap van, amit így sokan bebuknak.


Mit csinálok így majd a sok kuponommal?  ;D

Idézetet írta: csacsa44 Dátum június 19, 2014, 19:17:27
Ez viszont nincs blokkolva: https://www.bet-at-home.com/   :)

Semmit nem jelent, mivel mai dátuma van a határozatnak.
Elvileg az internetszolgáltatóknak kell majd figyelni a NAV által közzétett oldalakat és majd ők fogják azokat blokkolni.

Azért vannak blokkolva mert kuponokat osztogatnak? :D Vagy miért pont ők? És mi ez a ratyi hogy 3 hónapra? Próbaidő? Mindenesetre ez nem jó hír.