Most megy a TV-ben...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


 :2funny: LOL,akkor ezért nézi 2millió ember  :D

Idézetet írta: Lufu Dátum szeptember 16, 2010, 16:48:45
Private Spice 20 perc csúszással adja tudtommal. Vagyis tegnap volt az ajánlójukba, hajnal 3-ig azt néztem.  :P
Miert akarod ennyire nézni? Barátok Közt sokkal izgisebb most  8)

Idézetet írta: Lufu Dátum szeptember 16, 2010, 16:48:45
Private Spice 20 perc csúszással adja tudtommal. Vagyis tegnap volt az ajánlójukba, hajnal 3-ig azt néztem.  :P
Miert akarod ennyire nézni? Barátok Közt sokkal izgisebb most  8)

Valamivel el kell ütnöm az időt  ;D Amúgy nálunk nincs spice, csak Private Blue, azon meg csak ilyen gyerekpornó megy, mármint nem gyerekek csinálják, hanem gyerekeknek szól ;D

22:30 Discovery Channel
Bin Laden megölése (dokumentumf.)

21:30 DTK     M1

- A nyári szünet előtti utolsó DTK Show vendégeit a sport köti össze: jön a legnépszerűbb sportriporter, a foci Eb-ről és az olimpiáról is közvetítő Gundel Takács Gábor, a legjobb aktív magyar focista, a jelenleg Moszkvában játszó Dzsudzsák Balázs, és a háromszoros világbajnok Forma-1-versenyző, Niki Lauda, valamint kiderül, ki lett a nézők szavazata alapján az elmúlt adások sztárvendégei közül a Szívünk Csücske-díj nyertese.

Aki nem látta ma az elődötőket, az megnézheti
23:30    Eurosport
Tenisz Francia open, összefoglaló

(na most amit kap majd tőlem Stosur  :bash: )

Faragó Ricsi visszatér a közmédiába - átmenetileg...

Budapest/London - Focidömpinggel indul ma az olimpia a Duna TV-n.

Bár a XXX. Nyári Olimpiai Játékok hivatalosan a július 27-i megnyitóval veszi kezdetét, az olimpiai sportesemények sorozata már korábban, július 25-én elstartol - írja az mtva.hu.

A közmédia csatornái az olimpia minden fontos eseményét igyekeznek megmutatni, így nem maradhat ki a labdarúgás sem, éppen ezért a Duna Televízió műsorára tűzte szerdán 17:55-kor élőben az Egyesült Államok-Franciaország női, csütörtökön 15:40-kor a Spanyolország-Japán, 17:55-kor az Egyesült Arab Emirátusok-Uruguay, 20:40-kor a Brazília-Egyiptom és vasárnap 20:40-kor pedig a Nagy Britannia-Egyesült Arab Emirátusok férfi labdarúgó mérkőzéseket. A közvetítések kommentátora Menczer Tamás, Faragó Richárd, Matuz Krisztián és Knézy Jenő lesz.


KRC Genk - Videoton FC

21:00

STORY4  :D

17:45   Sport1

Adria-liga, 2. forduló, Szolnoki Olaj - Cibona Zagreb élőben

Európa Liga

Videoton FC - Sporting Clube de Portugal

19:00

STORY4



Szívesen megnéztem volna, ha nem egy "ilyen" csatorna adja.....  :bash:   :bash:

Viasat Explorer 20:25 - A Castrol Edge bemutatja: Ronaldo - a végsőkig tesztelve (Christiano Ronaldo: Tested to the Limit)
(angol dokumentumfilm, 2010)

Figyelje meg Cristiano Ronaldo legendás ügyességét, erejét és gyorsaságát, amikor nem a pályán van, hanem egy jól felszerelt laboratóriumban! A világ legjobb sporttudósai a legmodernebb technikai eszközökkel vizsgálják, miközben egy sor tesztnek vetik őt alá, melyek majd pontosan megmutatják, mitől is ilyen "penge" játékos. Filmünk lassított felvételek és nagy felbontású számítógépes animáció segítségével, valamint futballszakértőkkel, például Fabio Capellóval és Ars'ne Wengerrel készített interjúk felhasználásával páratlan áttekintést ad a sportolóról, mélyen bevonva bennünket Ronaldo világába, hogy megtudjuk, megvan-e benne az erő a jó szerepléshez vagy összeomlik a rá nehezedő nyomás alatt.

#73 március 09, 2013, 19:21:48, Latzka
Cool 18:50 - Pénz beszél (Two for the Money)

A jószívű, mindenki kedvence Brandon Lang (Matthew McConaughey) egy év leforgása alatt milliomosok vagyonával játszó John Anthonyvá válik, aki nyolcvan százalékos biztonsággal tippel bármilyen meccsre. Arra persze csak később döbben rá, hogy mentora, Walter Abrams (Al Pacino) csúnyán átverte, és a játék nem csak pénzre megy. Milliós fogadásoknál már az élete is tét, a nagy halak, főleg Novian (Armand Assante) ugyanis nem szeretik, ha elúszik a pénzük.

* Erre leadják a 97-es Pénz beszél-t (Money Talks)  :redchug: *


Film Mánia 21:00 - Egy marék dinamit :ok: