Betinia

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: HT Dátum március 10, 2024, 16:48:32Pont ma kezdtem el nézegetni ezt az irodát. Elsősorban a szorzókat és a fogadási kínálatot.
Éppen ezért néztem be ide a Fórumra, hogy lássam a véleményeket.
A bónusz megforgatási összege valóban nonszensz. Ez nem vitás. Ugyanakkor ami a kifizetéseket illeti, azért az nézőpont kérdése, hogy sok-e a 3 munkanap vagy sem. Az tény, hogy a Bet365 és az Unibet nagyon elkényeztetett minket, de pl. a vegas.hu-nál másfél hét (!!!) után kaptam meg a pénzem. Ráadásul három naponként küldözgették az újabbnál újabb e-maileket, hogy még milyen papírokat mutassak be. Szinte csak a nem létező Fidesz-igazolványom másolatát nem kérték. Szóval hozzájuk képest viszont ez a 3 munkanap szinte kánaán.  ;D

Az első kifizetés az lassú ott is, utána is vagy 3 munkanap. De nehogymár ezek legyenek az etalonok és ehhez kelljen mérni mindenki mást. Értem én, elment a bet365,de unibet skrill/neteller 2óra, kártyára is kb ennyi. 22bet pár perc, pokerstars max 1óra, ggpoker max 1nap, 20bet néhány óra. Nekem nem lenne gond ha tovább tartana mint pár óra. De azért a 3 munkanap az katasztrófa, főleg skrillnél. Mert annak semmi köze a banki munkanaphoz.
Ha 1nap lenne az oké. A 3munkanap azt jelenti, hogy ha szerdán kérem le abból max hétfő lesz.. azért 2024ben ez vicc.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum március 10, 2024, 18:33:39Az első kifizetés az lassú ott is, utána is vagy 3 munkanap. De nehogymár ezek legyenek az etalonok és ehhez kelljen mérni mindenki mást. Értem én, elment a bet365,de unibet skrill/neteller 2óra, kártyára is kb ennyi. 22bet pár perc, pokerstars max 1óra, ggpoker max 1nap, 20bet néhány óra. Nekem nem lenne gond ha tovább tartana mint pár óra. De azért a 3 munkanap az katasztrófa, főleg skrillnél. Mert annak semmi köze a banki munkanaphoz.
Ha 1nap lenne az oké. A 3munkanap azt jelenti, hogy ha szerdán kérem le abból max hétfő lesz.. azért 2024ben ez vicc.

De ezt úgy állítod, hogy már volt velük tapasztalatod, vagy csak azért mert ez van leírva a "nagykönyvükbe", meg ezt mondta Nátásá, az ügyfélszolgálatos. Mert lehet az is megtörténhet, hogy az első kifizetésnél valóban 3 munkanap Skrillre, de aztán meg gyorsabb lesz. Ez csak egy feltételezés.

Egyébként jelenlegi helyzetet figyelembe véve, értékelhető dolog, hogy vannak akik kitartóak, és felveszik a kesztyűt, küzdenek az igazukért.

Idézetet írta: Admin Dátum március 10, 2024, 21:17:18De ezt úgy állítod, hogy már volt velük tapasztalatod, vagy csak azért mert ez van leírva a "nagykönyvükbe", meg ezt mondta Nátásá, az ügyfélszolgálatos. Mert lehet az is megtörténhet, hogy az első kifizetésnél valóban 3 munkanap Skrillre, de aztán meg gyorsabb lesz. Ez csak egy feltételezés.

Egyébként jelenlegi helyzetet figyelembe véve, értékelhető dolog, hogy vannak akik kitartóak, és felveszik a kesztyűt, küzdenek az igazukért.

A powbettel volt. Tudom, mas liszensz, de ugyanaz a felulet es ugyanazt irta a chat szorol szora mint a powbet. 3munkanap, hetvege nem szamit.