Premier League 2022/23

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tottenham - Arsenal tipp: Overes derbi lehet, sok sárga lappal

Az egymás elleni meccsek alapján sok dolga lesz a bírónak a fegyelmezéssel, mindeközben jöhetnek a gólok és fordulatok is! Olvasd tovább


Newcastle - Fulham tipp: Meglepő klubok az élmezőnyben

A gazdag és a szegény meglepetéscsapat belerondít a nagyok dolgába! Ezúttal pedig egymással nézhetnek szembe, fontos három pontért harcolva. Olvasd tovább


És a manchesteri derbi győztese végül nem más, mint az Arsenal :) Most gondolom először a szezonban, hogy valóban megnyerhetik a bajnokságot.

#108 január 14, 2023, 21:10:45, LosGabos
Klopp valahol elvesztette a fonalat és ezt már nem lehet csak a sérültekre fogni. Nekem Mané hiányzik elölről, Nunez meg egy hatalmas tévedés.
A 3. Brighton gól megalázó volt.

Idézetet írta: LosGabos Dátum január 14, 2023, 20:05:23Klopp valahol elvesztette a fonalat és ezt már nem lehet csak a sérültekre fogni. Nekem Mané hiányzik elölről, Nunez meg agy hatalmas tévedés.
A 3. Brighton gól megalázó volt.
Szerintem ez olyan eset, amikor nem az edzőt kell lecserélni, hanem szinte a teljes csapatot le kell cserélni.
Számomra a 3. Brighton gól nem volt megalázó, hanem reális volt. Mivel számomra a szurkolás és a sportfogadás két különböző dolog, ezért a pillanatnyi formák alapján sima hazai győzelemre tippeltem. Nem tévedtem.
Ezen a portálon a tippversenyeknél lehet megnézni a tippemet: 3.55 volt a hazai győzelem szorzója és erre a maximummal fogadtam.

Én 1X-re vettem, mert a Liverpool mégiscsak Liverpool, de túl óvatos voltam.

Idézetet írta: LosGabos Dátum január 14, 2023, 21:12:23Én 1X-re vettem, mert a Liverpool mégiscsak Liverpool, de túl óvatos voltam.
Amióta Klopp az edző, minden év január-februárban gyengén játszik és gyakran buktázik a Liverpool. Nekem ezt egyáltalán nem jó nézni, de sportfogadásilag nyereséges lehet az időszak.

Idézetet írta: LosGabos Dátum január 14, 2023, 20:05:23Klopp valahol elvesztette a fonalat és ezt már nem lehet csak a sérültekre fogni. Nekem Mané hiányzik elölről, Nunez meg egy hatalmas tévedés.
A 3. Brighton gól megalázó volt.

Érthetetlen, hogy a 70. percig nem nyúlt bele a meccsbe cserékkel, még ha most a pad elég sovány is. Valahogy most nem tudja tűzbehozni a csapatot, apátia van :'(

Nálam Nunez nem a baklövés kategória, nekem hiányzott a csapatból ;D Nagyon rossz a helyzetkihasználása, van, hogy botrányosan csúnyán eltöri a labdát, de mégis meccsenként rengetegszer helyzetbe tud kerülni és folyamatosan veszélyes a kapura. Én az a kategória vagyok, aki hisz még benne.

Forma alapján nehéz elképzelni, de azért a szezon fele még ott van; meg kell próbálni megcsípni a 4. helyet a BL-ért, nagyobb cél nem lehet ebben a szezonban.

És most olvasom Romanonál:

Mudryk is Chelsea player!

Mykhaylo Mudryk is finally signing the contract as new Chelsea player valid until June 2030 right now, in club's headquarters — here we go confirmed

Tényleg megvesznek mindenkit is ;D
Arsenalban jobban el tudtam volna képzelni, ezt a nagy potenciállal bíró, villámléptű és még technikás játékost.

#114 január 15, 2023, 14:37:20, Pozzato
Idézetet írta: Latzka Dátum január 15, 2023, 14:10:32Mudryk is Chelsea player!

Mykhaylo Mudryk is finally signing the contract as new Chelsea player valid until June 2030 right now, in club's headquarters — here we go confirmed

Tényleg megvesznek mindenkit is ;D
Arsenalban jobban el tudtam volna képzelni, ezt a nagy potenciállal bíró, villámléptű és még technikás játékost.

Néztem egy csomó videót Mudrykról korábban, vele volt tele ugye a YouTube, nem lehetett nem észrevenni. Rendkívül gyors, jól cselez, de ami nekem feltűnt: sok esetben inkább a látvány, mintsem a jó megoldás. Inkább plusz két csel, mint egy támadást előrébb mozdító passz. És ami ennél is fontosabb: egyetlen komolyabb ellenféllel szemben sem mutatott jó játékot. Az, hogy feltöltenek videót az ukrán NB1-ről, az oké, annak is megvan a maga szépsége, de amikor BL vagy válogatott meccs volt, akkor ilyen Inter vagy Real Madrid ellen nem ment neki, egyetlen jó meccse volt, Leipzig ellen, de akkoriban mindenki rúgott 2-3 gólt nekik. A válogattban (NL) sem lehet kiemelni, mint gól és gólpasszokat osztogató játékós.

https://www.justarsenal.com/analysis-of-the-dangers-of-arsenal-overpaying-for-mykhalo-mudryk/327938

A harmadik pedig ez az Arsenal fanoldal elemzése, amiben akad eléggé sok igazság. Mikor történt olyan a PL-ben, hogy egy fiatal csikóért leperkáltak egy halom pénzt és sztár lett belőle? Hát maradjunk annyiban, nagyon kevés alkalommal volt ilyen. Az Arsenal szerintem jól tette, hogy kiszállt az ügyletből, mert ez a gyerek nem ér 70-80 milliót, de szerintem még az 50 is sok. Lehetséges tévedek - aztán pár év múlva lehet nevetni ezen a kommenten -, de most nem látom, hogy ő lenne a Chelsea megoldása hosszabb távon, sőt...

Nézzétek majd vissza ezt a Fulham büntetőt. Most én vagyok a hülye, de ez nálam nem 11es. Hát a támadó egy kamu átlépős csele után rátapos Trippier lábára.

Majd Mitrovic rárúgja a saját lábára és kifelé szabadrúgás :DDDD

Idézetet írta: Pozzato Dátum január 15, 2023, 14:26:09Néztem egy csomó videót Mudrykról korábban, vele volt tele ugye a YouTube, nem lehetett nem észrevenni. Rendkívül gyors, jól cselez, de ami nekem feltűnt: sok esetben inkább a látvány, mintsem a jó megoldás. Inkább plusz két csel, mint egy támadást előrébb mozdító passz. És ami ennél is fontosabb: egyetlen komolyabb ellenféllel szemben sem mutatott jó játékot. Az, hogy feltöltenek videót az ukrán NB1-ről, az oké, annak is megvan a maga szépsége, de amikor BL vagy válogatott meccs volt, akkor ilyen Inter vagy Real Madrid ellen nem ment neki, egyetlen jó meccse volt, Leipzig ellen, de akkoriban mindenki rúgott 2-3 gólt nekik. A válogattban (NL) sem lehet kiemelni, mint gól és gólpasszokat osztogató játékós.

https://www.justarsenal.com/analysis-of-the-dangers-of-arsenal-overpaying-for-mykhalo-mudryk/327938

Szerintem igazad lesz, annyit nem tud majd hozzátenni a Chelsea csapatához, mint amennyit az átigazolási díja alapján gondolhatnánk. Pánik lehet náluk a gyengébb szereplés miatt illetve azt sem akarták, hogy az Arsenalé legyen, így megvették, mert van pénz :laugh:

Úgy alakult, hogy a "Csak egy kis politika..." topikban ( https://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=7486.0;topicseen ) volt szó arról, hogy nem csak a bevándorlás miatt van ennyire feltűnően sok "afrikai" labdarúgó Franciaországban és Nyugat-Európa egyéb másik országaiban. Ott említettem Kylian Mbappé és Breel Embolo eseteit a tőlük kért kenőpénzzel. Mindketten kameruni származásúak is.
Ez az újabb eset, Youssoufa Moukoko esete szintén kameruni példa. Van benne Afrikából Európába költözés, az életkorról való hazudás, és sejteni lehet a kenőpénzeket is.
Arról már nem érdemes beszélni, hogy Kamerunban másként értelmezik a hazugságot, mint ahogyan Európában.

Kiszállhatnak az angol topklubok az életkorbotrányba keveredett futballista játékjogaiért vívott harcból
https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2023/01/13/kiszallhatnak-az-angol-topklubok-az-eletkorbotranyba-keveredett-futballista-jatekjogaiert-vivott-harcbol/?fbclid=IwAR2rM3QQWVnOWuUR7P023a1XiLC6tcBTLt90XDG1g_viRwDR6vp5vk4yw5U


Crystal Palace – Manchester United: Megállíthatatlan Rashford-henger

Gólszerző formában a 25 éves támadós, sorra szerzi a fontos találatokat. Valószínűleg a Kristálypalotában is megzörgeti a hálót! Olvasd tovább


Manchester City - Tottenham tipp: Guardiola hisztis hullámvölgyben

Kisebb gödörben vannak a manchesteri kékek, amit nem visel jól a spanyol szakember. Lemondóan nyilatkozik az esetleges idény végi sikerekről. Olvasd tovább