OFFTOPIC

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Alk Dátum március 12, 2021, 23:41:27
Igen, a kérdés lemaradt. Tehát, vannak a napi profitok/veszteségek egy oszlopban felírva. Ezeket hogyan tudom különböző tartományokba rendezni? Először szükség lenne egy függvényre, ami ezekbe a tartományokba besorolja és utána jöhet maga a diagram, igaz? Ha igen, akkor arra a függvényre lenne szükségem. Magával a diagrammal boldogulok, csak az értékekből kéne tartományokat csinálnom. Köszi előre is!

Én ugyan a perpill hirtelen nem tudom a problémádra a megoldást, de ajánlom az úriember youtube-csatornáját, baromi jó Tutorialt csinált az Excelből totál az alapokból! Most ez a komment inkább mindenkinek szól, aki picit szeretne elmélyedni az Excel rejtelmeiben, de lehet, hogy a Te kérdésedre is van válasz, valamelyik függvényes videóban!  :beerchug:

https://www.youtube.com/channel/UCjFZTn8v76AK1xXF8X92WTQ


Egyelőre nem, de már fel is idegesített. :D Majd folyt. köv. egy kevésbé értékes napszakban. Amúgy nagyon jól szemlélteti a diagram, hogy miről szól a trading. Itt aztán kiderülnek a trading errorok.

Itt találtam ezt a fajta összegzést, aztán megtetszett:

https://www.youtube.com/watch?v=HDhbRrMHLbI


Evelynnek két vaginája van. Korábban prosti volt, ezért pont jól jött neki a két vagina, mert az egyik volt az ügyfeleké, a másikat pedig párja használhatta. Hazavitte a munkahelyét ugyan, de a pasija sosem nézett be oda. Aztán felhagyott a prostitúcióval, mert teherbe esett. Ezért most érthető módon, házi terhes pornó készítésével keresi a pénzt. A gyerek amúgy nem dönthet, hogy melyik vaginán keresztül jön ki, csak császárral jöhet világra.

Napi híreink hallották TiB-től. Minden jót!

https://nuus.hu/bulvar/0312/ket-vaginaval-el-a-prosti-az-egyik-jo-a-munkahoz-a-masik-meg-otthonra/

Nézzétek, az Eiffel-tornyot kivilágítják esténként!


Végre egy nem gigasegg! :beerchug:

Idézetet írta: Alk Dátum március 15, 2021, 20:20:03
Végre egy nem gigasegg! :beerchug:

Tényleg az most milyen divat lett a közösségi oldalakon. Statisztikák szerint évente félmillió nő dönt fenékplasztika mellett, ami egy zsírfeltöltés. Ez a beavatkozás megelőzte az arcfeszesítést is. Vajon csak a Kardashianok miatt alakult így?

Sikkaszt, adót ritkán fizet, büntetőfékez, és vígan éli életét. Átlagembernek meg egyből szórják az ítéletet, ha rossz helyen szellent egyet.

A rendőrség vizsgál egy újabb felvételt, amin egy Berkihez hasonló férfi büntetőfékez, Berki tagadja, hogy ő az
https://telex.hu/belfold/2021/03/19/robogo-buntetofekezes-harmadik-kerulet

Vádat emeltek Berki Krisztián ellen, mert három éve büntetőfékezett egy busz előtt, és az belehajtott
https://telex.hu/belfold/2021/03/17/vadat-emeltek-berki-krisztian-ellen-mert-harom-eve-buntetofekezett-ez-busz-elott-es-az-belehajtott

Most futottam bele neten.

"Az egyik legrégebbi futball labdát a Stirling kastély fürdőszobájának tetőgerendái között találták meg. Valószínűleg Mária skót királynő korából származik. Skócia, 16. század."


Idézetet írta: robmiller Dátum március 20, 2021, 20:19:01
Most futottam bele neten.

"Az egyik legrégebbi futball labdát a Stirling kastély fürdőszobájának tetőgerendái között találták meg. Valószínűleg Mária skót királynő korából származik. Skócia, 16. század."


Ezzel tedd vissza a kényszerítőt

Bár ez a foci olyan volt regen, mint amikor óvodások fociznak, mint amikor mutatják a nagy hering rajokat a tengerben úszni, mindenki a labda körül, és az egész embergombolyag megy arra, amerre a labda.

Ezt a tobzódást: megosztotta a Mozi24 facebook-oldal a 24.hu cikkét, amiben leírják, hogy a Blikk szerint, a Life TV megválik Berkitől.

Nem csak Magyarországon alacsony a műveltség: https://www.facebook.com/watch/?v=488690005494199

Pár napja szarakodott a net, irtam korabban, Digi 1000-es netre valtottunk. Sokszor ledobott, es 20–50-et tudott a kulonbozo eszkozokon. De sokat ledobalt.

Benne volt, hogy a Digi a fos, de inkabb laikuskent vettem egy uj routert ma az Alzaban.

TP Link Archer C6 12.990 Ft.

Beraktam, minden cuccon 100-300 Mbit/s kozott jon, teljesen stabilan.

A router volt a szar . (Az is Tp Link  volt Archer c50), kb. 3/4 eves, de ezek szerint elpusztult.

YouTube random videóajánló: ez tetszhet neked
Én 0:11-nél: és igaza volt ;D ;D ;D
https://www.youtube.com/watch?v=oI9B7qWXV9Q

Micsoda felkonf egy random instacsajhoz :D

Tetszik, hogy ha értelmetlen is, de akkor is összeköt minden aktuális témát mindennel a magyar sajtó. A poén az egészben az, hogy Kinga Osinska nevének csengése ellenére lengyel, szóval elég nagy marhaság lenne a Szuezi-csatorna felé megközelíteni ;D Azért tudom, hogy lengyel, mert Vinícius Júnior kezelgette egy ideig. Mindenre jó a foci követése, földrajz, instacsajok ismerete, zászlókat felismered stb.