Futball VB 2010 Söröző

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nem akarom megvédeni Webb-et de bírói szempontbol nagyon nehéz meccs volt s ha elkezdi osztani a piroslapokat akkor azért szidnák, piroslapokkal nem akart belenyúlni a meccsbe, amúgy egy VB döntőhöz nem méltó volt ez a meccs, ennyi durvaságot...pankrációhoz jobban hasonlított, mint focihoz..... :noway:

Idézetet írta: Lufu Dátum július 12, 2010, 09:38:51
A vb egyébként a felejthető kategóriába tartozik nálam, ez volt életem 5. vb-je, de az előző 4 jobb volt. Nem is bánom, hogy vége lett. Remélem a legközelebbi seregszemlén, már azon fogunk vitázni, hogy mi van, ha Dzsudzsák hamarabb teszi ki szélre, akkor talán két góllal nyerjük az elődöntőt  8)
Ria, ria, Hungária!

Érdekes, először majdnem azt írtam, hogy 8 évesen sok mindenre nem emlékezhetsz, de elkezdtem agyalni és közben rájöttem hogy a 94-es a kedvenc Vb-ém és nagyon sok emlék beugrott; pedig én is csak 10 voltam. Pl. Baggio büntetője, Puhl Satya vagy Lalas ;D


Idézetet írta: Latzka Dátum július 13, 2010, 20:37:14
Érdekes, először majdnem azt írtam, hogy 8 évesen sok mindenre nem emlékezhetsz, de elkezdtem agyalni és közben rájöttem hogy a 94-es a kedvenc Vb-ém és nagyon sok emlék beugrott; pedig én is csak 10 voltam. Pl. Baggio büntetője, Puhl Satya vagy Lalas ;D


Még ezenkívül megragadt egy Sztoicskov egy Romario no meg egy Batistuta  8) Batigol nagy kedvencem volt utána  :)

Külön szeretném megköszönni a spanyoloknak, hogy megnyerték a vbt, mivel ehét szombaton Mallorcára meek kirándulni és remélem jó lesz a hangulat...
Szép nyarat mindenkinek :great:

Idézetet írta: pityu20412 Dátum július 13, 2010, 21:11:45
Külön szeretném megköszönni a spanyoloknak, hogy megnyerték a vbt, mivel ehét szombaton Mallorcára meek kirándulni és remélem jó lesz a hangulat...
Szép nyarat mindenkinek :great:

Jó nyaralást pityu!

Idézetet írta: jorgi05 Dátum július 13, 2010, 15:26:19

neked is takarja valami a szemedet...milan azt irta nekem hogy nem a birón múlott...várj ő vérbeli holland drukkernek mondja magát ennek ellenére mégis 2 állásponton maradt és nem volt igazi véleménye, sejtelmes válaszokat adott, hát "szar volt a biráskodás de nem a birók miatt vesztettünk" -ez milyen vélemény egy igaz drukkertől??!...igazi holland drukker szétalázna egy ilyen birót nem hogy elöször erre húz aztán meg arra...általában ebből derül ki ki az igaz drukker!!  ;)

jorgi05:  hogy te mennyi lecsót tudsz itt összehordani. Ha nem tudod értelmezni a hozzászólásaimat, akkor megkérlek legalább annyi tisztelet legyen benned, hogy ne írj ellenem irányuló hozzászólásokat.

Én nem beszéltem félre, csak össze kell rakni a hozzászólásaim lényegét, s akkor megkapod az én hozzáállásomat a dologhoz.

Vérbeli holland drukker...milyen extrém kifejezések...  :D  ;D

remélem találkozok Puyollal és adhatok neki 1 barackot a buksijára ;D


Már csak 1429-et kell aludni és kezdődik is   :great:

Bővebb infó a 2014-es VB-ről innen olvasható.

Oddsok a 2014-es világbajnokra:*

Brazília 4,00
Argentina 7,00
Spanyolország 8,00
Németország 9,00
Hollandia 11,00
Anglia 12,50
Franciaország 16,00
Olaszország 16,00
Portugália 25,00
Mexikó 40,00
Chile 50,00
Uruguay 50,00
Oroszország 60,00
Paraguay 60,00
Elefántcsontpart 75,00
Ghana 75,00
Horvátország 75,00
Szerbia 75,00
Csehország 100,0
Ecuador 100,0
Törökország 100,0
USA 100,0
...
Magyarország 750,0 :)
...


* Az Unibet oddsai.

Csak 1429? Mi az....már mindjárt itt van.  ::)   ;D

Üdv. Mindenkinek,
egy internetes lapban találtam, nekem tetszik:

Azt is olvasom, hogy Orbán ,,előzetesen latin-amerikai dominanciát várt a világbajnokságon, és úgy gondolta, az európai futballra most visszaüt, hogy az üzlet és a sport túlment azon a határon, amelyet nem szabad átlépni". Hát így jár az, akinek még szeretett sportágáról is lapos ideológiai lózungok és néphülyítő ostobaságok jutnak az eszébe. A tehetséges népfi, a szegénylegény (a dél-amerikai) legyőzi a pénzzel kitömött profit (az európait). Nem győzi le. Bonyolult és összetett okokból nem győzi le, de ezeket a sokrétű okokat nem lehet a pénzkapitalizmus meg a munka alapú kapitalizmus, az erkölcstelen bankár meg az erkölcsös politikus (egy ilyet ismerünk: Orbánt), a tolvaj oligarchák meg a forradalmi népakarat ellentétére leegyszerűsíteni, mert ha ezt tesszük, előbb-utóbb a sokadik hülyeségünket mondjuk el a nagy magyar nyilvánosság előtt, és bukunk nagyot a világértelmezésünkkel (na jó, elvileg). Mert hát tény, ami tény: a legjobb négy közé a VB-n három európai csapat került be. Megérdemelten. Mind a három szép, ötletes, szórakoztató, korszerű, végiggondolt focit játszott mindvégig. És persze Spanyolországban van az a klub, amelyik irdatlan összegeket költ játékosvásárlásra, ennek ellenére mostanában képtelen bajnokságot nyerni. Mert az a klub is Spanyolországban van, amelyiknek sok pénze van ugyan, de másfajta játékospolitikát folytat: a saját nevelésre tesz. És a világbajnok spanyol válogatottnak ma ez a csapat adja a gerincét. Argentína esete pedig arról szól, hogy nem elég világszínvonalú és európai szinten megfizetett játékosokat felvonultatni, sok minden másra is szükség van a jó játékhoz és az eredményes versengéshez. A legkevésbé nemzeti idolokra és nagyszájú népfiakra van szükség hozzá. Arról nem beszélve, hogy Orbán is tudja, a foci üzlet, méghozzá nagy, és nemcsak tudja, hanem használja is a tudását. Még akkor is, ha mint mindenről, erről is demagógként beszél*.

A FIFA közzétette a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság mind a 32 résztvevő csapatának besorolásával felállított végeredményét.

A világbajnokság vége után a FIFA közzétette a torna hivatalos végeredményét, a rangsorolta mind a 32 országot.

Az első négy helyezettet a világbajnokság pályán kialakult végeredménye adja, a többi ország besorolásánál a csoportmeccsek eredményeit, a csapatok előmenetelét és az ellenfelek minőségét, vagyis a hivatalos FIFA-világranglistán elfoglalt helyüket vették figyelembe.

A legjobb nyolcba került csapatok közül Paraguay volt a leggyengébb, a tizenhatban pedig Szlovákia.

Anglia minden idők legrosszabb eredményét érte el Dél-Afrikában (13.), korábban az 1958-as vb-szereplésük volt a leggyengébb (11.).

Olaszország sem lehet büszkébb a teljesítményére, még Új-Zéland is négy helyet vert Lippi csapatára, amely a 26. helyen zárt, de a legborzasztóbb eredményt a francia válogatott érte el.

1. Spanyolország           
2. Hollandia       
3. Németország       
4. Uruguay           
5. Argentína           
6. Brazília       
7. Ghána           
8. Paraguay           
9. Japán               
10. Chile       
11. Portugália
12. Egyesült Államok   
13. Anglia   
14. Mexikó   
15. Dél-Korea   
16. Szlovákia   
17. Elefántcsontpart
18. Szlovénia   
19. Svájc
20. Dél-Afrika   
21. Ausztrália
22. Új-Zéland
23. Szerbia
24. Dánia
25. Görögország
26. Olaszország
27. Nigéria
28. Algéria
29. Franciaország
30. Honduras
31. Kamerun
32. Koreai NDK