csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában


Idézetet írta: Pikaa Dátum december 21, 2012, 19:56:11
Gratula a tipphez!  :great: Neked az ucsó percben jött be,nekem meg az ucsó percben ment el a tippem.  :)

A hosszabbítás legvégén bemákoltak egy gólt az újoncok.  :)
Ne szomorkodj, hogy ez elment. Majd bejön egy másik.  :)

Élő 1-0-nál:

Cagliari v Juventus / DRAW NO BET   Juventus   Back   1.63  :great:

#3137 december 22, 2012, 17:52:47, csabax
West Ham United - Everton

Tipp: West Ham United
Odds: 2.95
Fogadóiroda: Unibet
Tét: 10


Fellaini eltiltás miatt fog hiányozni a vendégektől, s ez talán a hazaiak malmára hajtja a vizet. Shawcross lefejeléséért három mérkőzéstől tiltották el a belgát. Mivel pedig nem csak Phil Neville, hanem Hibbert is sérült, jobbhátvéd csak egy áll David Moyes menedzser rendelkezésére, éspedig Coleman. Az előbb említetteken kívül még Mirallas is sérült. Ő sem fog játszani, tehát az Evertonnál minden bizonnyal Jelavics és Naismith kap helyet a támadó szekcióban. A hazaiak sem lehetnek túlságosan boldogok, mert náluk Alou Diarra, Benayoun, Vaz Te, Diamé, Carroll és Collison szerepel a maródiak listáján. Talán a térdsérüléssel bajlódó izraeli légiós hiánya okozhatja a legnagyobb gondot. A londoni csapat jelenleg a 11., az Everton pedig a 6. helyen áll. A formákat tekintve a vendégek állnak jobban, ők utóbbi öt meccsükön nem kaptak ki (1 győzelem, 4 döntetlen), míg a kalapácsosok egyszer nyertek, ikszeltek egyet és háromszor vereséget szenvedtek. A WHU közepes teljesítményt nyújt hazai pályán, az Everton pedig nem rossz idegenben. Sok minden a vendégek győzelmére vagy pontszerzésére utal, ám bízom a hazaiakban. Remélem, hogy győznek.

#3138 december 22, 2012, 16:54:45, csabax
AC Siena - SSC Napoli

Tipp:  DNB Siena
Odds: 2.85
Fogadóiroda: Sportingbet
Tét: 10


Két rossz formában lévő csapat játszik egymással: a Siena is és a Nápoly is zsinórban elbukta legutóbbi négy mérkőzését. Szintén hasonlóság a csapatoknál, hogy mindkettőt megbüntette az olasz fociszövetség: a toszkánai gárda 6 pont levonással kezdte az idényt, a bundabotrányba (Calcioscommesse) keveredett Napolit pedig nemrégiben sújtották 2 pont levonással. Emellett a déliektől két játékost eltiltottak 6-6 hónapra (Cannavaro, Grava) és a klubnak még 70 ezer euró pénzbüntetést is kell fizetnie. A Napoli utóbbi időben bemutatott bukdácsolásán nagyon látszik, hogy az együttest megviselte a csapatkapitány Paolo Cannavaro felfüggesztése. Nem tudom, hogy meddig tart a nápolyiak rossz sorozata, de igyekszem ezt kihasználni. Az eltiltott Cannavaro és Grava mellett Dzemaili és Inler sérülés miatt fog hiányozni a vendégektől. Mivel a hátvédsorban Aronica és Fernandez nem bevethető, Cannavaro pedig ugye hiányzik, valószínűleg a Gamberini, Campagnaro, Britos trióval próbálkozik majd Mazzarri. Ez is gyenge pont lehet a vendégeknél: a tréner nem hosszabbította meg szerződését, tehát nemsokára új edzőt kereshet magának a Napoli. A hazaiaknál is sok a sérült és az eltiltott, közülük Campagnolo és Vergassola okozhat hiánya okozhat komolyabb fejtörést. Az utóbbi hetekben nyújtott rossz teljesítmény miatt a Siena visszacsúszott a Serie A utolsó helyére. Ha nem lenne a pontlevonás, akkor nem állna kieső helyen a csapat, Így viszont ott tart, hogy kiesési gondjai vannak és küzdenie kell minden pontért. Remélem, hogy a megroggyant Napoli ellen mindhárom pont megszerzéséért száll harcba.

#3139 december 22, 2012, 16:54:26, csabax
Atalanta - Udinese

Tipp:  DNB Udinese
Odds: 2.25
Fogadóiroda: bet365
Tét: 10


Ha nem lenne a kétpontos levonása, akkor az Atalantának ugyanannyi pontja lenne, mint ellenfelének, ám így pontból 21 van a hazaiaknak és 23 a vendégeknek. Eddig a bergamói csapat több győzelmet (hetet), az udinei együttes pedig több döntetlent (nyolcat) gyűjtött be. Egyébként 17 forduló után így állnak: 9. Udinese 5-8-4 25-25 23, 12. Atalanta 7-2-8 17-26 21. Az Atalanta viszonylag jól szerepel otthon, az Udinese pedig nem rossz idegenben. Formaügyileg kiegyensúlyozottnak tűnik az Atalanta, utóbbi hét mérkőzéséből hármat megnyert és négyet elveszített. Szeptember vége óta 12 mérkőzést játszott az Udinese és csak hármat bukott el (ezek között volt egy Európa Liga-mérkőzés is, ahol tartalékokkal játszott a gárda). A hazaiaknál van négy sérült és egy eltiltott, a vendégeknél pedig két sérült és két eltiltott van. Emiatt - Armero és Heurtaux révén – inkább az utóbbiaknál lehetnek gondok. Nagy valószínűség szerint Radovanovics helyén Carmona fog szerepelni a hazaiak középpályás sorában, legelöl pedig (talán) Denis lesz. Az Atalanta egyaránt 3-0-ás vereséget szenvedett a két legutóbbi fordulóban, míg ezalatt az Udinese kettőből kettőt nyert, hat gólt szerzett és csak egyet kapott. Úgy gondolom, Guidolin edző be fogja bizonyítani, hogy csapata ebben az idényben is nemzetközi szereplést jelentő helyre érhet, vagyis jövőre ismét tartalékokat szerepeltethet az Európa Ligában. :-)


1-1, tét vissza.



Atalanta v Udinese / Both teams to Score? Yes   Back   1.94    :great:

#3143 december 22, 2012, 16:53:21, csabax
Palermo v Fiorentina / Both teams to Score? Yes   Back   1.8    :noway:

#3144 december 22, 2012, 16:53:49, csabax
Sampdoria v Lazio / Both teams to Score? Yes   Back   2.02    :noway:

#3145 december 22, 2012, 21:54:00, csabax
Bordeaux - Troyes

Tipp:  Bordeaux hendikep -1
Odds: 2.25
Fogadóiroda: bet365
Tét: 10


A boráról híres régió focicsapata a középmezőny elején (7.), ellenfele pedig a kiesési zónában (19.) foglal helyet. A hazaiak a legutóbbi négy bajnokin nem szenvedtek vereséget. Mivel mind a négyszer döntetlent játszottak, elmondhatják, hogy ugyan nem győztek, de nem is kaptak ki. Egyébként a Bordeaux utóbbi öt meccsén veretlen, hiszen a döntetlenek mellett van egy EL-győzelme a angol Newcastle ellen. Közvetlenül ezek előtt volt egy veresége és öt győzelme a csapatnak, tehát november eleje óta csak egyszer kapott ki a mai meccsen a sérült Trémoulinas és Obraniak, valamint az eltiltott Biyogo Poko nélkül kénytelen játszani hazai együttes. A vendégeknél is vannak hiányzók, méghozzá hat játékos. A Troyes kieső helyezése nem véletlen, hiszen utóbbi kilenc bajnokiján csak egyszer tudott nyerni a csapat, vereségekből pedig összeszedett ötöt. A Bordeaux ellen elsősorban a sérülés miatt hiányzó csatár, Bahebeck pótlásáról kell gondoskodnia a vendégek edzőjének. Utóbbi nyolc meccsén mindig kapott legalább két gólt a Troyes. Remélem, hogy ezen jó szokását ezúttal is tartani fogja.


#3147 december 26, 2012, 22:09:00, csabax
lapszemle "made in gerry":

Rhein Neckar Löwen - MT Melsungen 1   1,25    :great:
Chieri Torino Volley Club - Banca Reale Yoyogurt Giaveno 1   1,25    :great:
Yamamay Busto Arsizio - Universal Volley Modena 1   1,30    :great:
Rebecchi Nordmeccanica Piacenza - Imoco Volley Conegliano 1   1,15  :great:

Szorzó: 2,34

THX!

Idézetet írta: csabax Dátum december 26, 2012, 15:28:18
lapszemle "made in gerry":

Rhein Neckar Löwen - MT Melsungen 1   1,25    :great:
Chieri Torino Volley Club - Banca Reale Yoyogurt Giaveno 1   1,25    :great:
Yamamay Busto Arsizio - Universal Volley Modena 1   1,30    :great:
Rebecchi Nordmeccanica Piacenza - Imoco Volley Conegliano 1   1,15  :great:

Szorzó: 2,34

THX!

Szívesen  ;)  :beerchug:

Idézetet írta: gerry Dátum december 27, 2012, 10:02:28
Szívesen  ;)  :beerchug:

Mivel ritkán (általában csak jobb híján) fogadok jégkorongra, most is kihagytam. Mint látom, jól tettem, mert elszállt.  :)