csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 11 vendég van a témában


Idézetet írta: csabax Dátum október 18, 2015, 20:14:22
Rosario Central - Argentinos Juniors, szerez gólt a hazai csapat  :great:
33. perc: 1-0

#11356 október 19, 2015, 22:52:26, csabax
Swansea - Stoke 1X  :noway:


#11358 október 20, 2015, 22:37:16, csabax
Arsenal - Bayern München

Tipp: 3.5 gól felett  :noway:
Odds: 2.50
Tét: 10
Fogadóiroda: bet365


Nagyon nehéz helyzetbe került az Arsenal. Azzal, hogy úgy elbukta az első két BL-meccsét, hogy még csak nem is játszott a végső BL-győzelemre is esélyes Bayern München ellen, s a két vesztes mérkőzés után 0 ponttal sereghajtó az F-csoportban, nos, ez viszonylag rosszat jelent az álmoskönyvek szerint. Persze, még nem érdemes túlzottan megijedni, hiszen hátra van még 4 mérkőzés, tehát szerencsés esetben még ki tudja harcolni a továbbjutást a londoni csapat, de az nagyon valószínű, hogy nem ígérkezik könnyűnek ez a négy találkozó, hiszen a világ egyik legjobb focicsapata ellen kell játszani kétszer (Bayern München) és megint meg kell mérkőzni azzal a két csapattal (Olympiakosz Pireusz, Dinamo Zágráb), amelyek egyszer már legyőzték az Ágyúsokat.

A londoni meccs hiányzói várhatóan a következők lesznek: Welbeck, Wilshere, Ospina, Rosicky, Flamini és Arteta, illetve Ribery, Robben, Götze, Benatia, Badstuber és Rode. Arjen Robben esetében voltak olyan hírek, hogy már gőzerővel készül és talán az Arsenal elleni meccsen visszatérhet a bajor együttesbe, ám újabban már az a hír járja, hogy a holland játékos el sem utazott Angliába. Az viszont már biztosnak tűnik, hogy a sérülés miatt hiányzó - és az Arsenal idei BL-meccsein védő - Ospina kapus helyett Petr Cech fog a hazaiak kapujában állni, s ezzel az első Bajnokok Ligája-mérkőzést fogja játszani az új csapatában. Az is jó hír lehet a londoniak számára, hogy a csatár Olivier Giroud is játszhat a németek ellen.

Az viszont rossz hír a hazaiaknak, hogy Robert Lewandowski lesz a Bayern első számú csatára, mostanában pedig annyira nagyszerű formában van a lengyel támadó, hogy senkit sem lephet meg nagyon, ha szerezni fog 1-2 gólt. Ő az egyik ok arra, hogy háromnál több gólt tippelek erre a mérkőzésre, de egy másik dolog miatt is jónak tűnik a sok gólra tippelni. Ez a másik dolog nem más, mint az, hogy alapjáraton is több gólos meccsekre van "belőve" az Arsenal és Bayern is. Mindkét gárda nagyon gyakran szokott sok gólos meccseket játszani, mondhatni, hogy a meccseiken elvárható, hogy essen legalább 3-4 gól. De gyakran több gól is.

Az viszonylag egyértelmű, hogy a hazai csapat nagyon küzdeni fog és érdekelt lesz abban, hogy minél több gólt szerezzen. Ha ez így lesz, akkor a támadásba belefeledkező hazaiakkal szemben sokszor megnyílhat a szabad út a vendégek számára, s a Bayernben jobbára nem olyan focisták fognak játszani, akik az átlagnál többet hibáznak. Mindkét csapatról elmondható, hogy lesznek olyan hiányzói, akiknek távolléte miatt a megszokottnál gyakrabban fordulhatnak labdaelvesztések és egyéb hibák, egyik gárda védelme sem tűnik sebezhetetlennek és mindkét csapatban több olyan játékos van, akik gólokra tudják váltani az előttük adódó lehetőségeket. Nem tudom, hogy melyik gárda fog győzni, ha egyáltalán nyerni is fog bármelyik is, de az biztos, hogy sok gólra számítok és mindenképpen három gólnál többre. Ha tippelni kéne végeredményre, akkor ilyesmik lennének a tippjeim: 3-2, 2-2, 3-3, 2-3, stb.

Tipp: 3.5 gól felett


2-0

Ki korán kel...

Norvégia - Magyarország 1

#11360 október 20, 2015, 23:39:37, csabax
Dinamo Zágráb - Olimpiakosz

Tipp: Olimpiakosz  :great:
Odds: 2.70
Tét: 10
Fogadóiroda: bet365


Előrefelé kell menekülnie a görög csapatnak. Legalábbis azt gondolom én, hogy így kell tennie, ugyanis mögötte van az Arsenal és bár nagyon úgy tűnik, hogy ebben az idényben nem lesznek továbbjutók a londoniak, szerintem egyelőre inkább maradjunk még annál a verziónál, hogy az angoloktól bármi elképzelhető.

Vendéggyőzelemre tippelek. Ezt főleg azért teszem, mert úgy vélem, hogy tényleg előrefelé érdemes menekülnie az Olimpiakosznak, s ez szerencsés esetben akár vendéggyőzelmet is jelenthet. Azért is hajlok inkább a görögök győzelme felé, mert a horvát együttes már most – két BL-forduló után - bőven ott tart, ahová ideális esetben várható volt a csoportküzdelmek során. Azaz szerzett BL-pontokat és győzelmet is, az ezekért járó pénzösszeget már magáénak tudhatja, tehát már teljesítette a célt a Bajnokok Ligájában, innentől tényleg felszabadultan focizhatnak a horvát csapat tagjai, s ráadásul még a tavaszi nemzetközi kupaszereplés lehetősége sem zárható ki. Ha pedig ez a felszabadult foci könnyelműségbe fog átcsapni (ez gyakori eset a délszlávoknál) és közben a görögök lelkesen hajtani fognak a győzelemért, akkor már csak egy kis mázli kell a vendégsikerhez.

Nincs hiányzó a hazaiak keretében, de a vendégektől is csak Maniatis és Bouchalakis fognak hiányozni, azaz inkább egyik sem fognak, ugyanis már megszokott a nélkülük való játék. Talán az még némi pluszt is jelenthet a vendégek számára, hogy visszatérhet a csapatba a szerb Luka Milivojevic. Ez már csak abból a szempontból is jó hatással lehet az Olimpiakosz-játékosokra, hogy Horvátországban lesz a mérkőzés, s egy szerb számára általában fontosnak számít a horvátországi jelenés. (Ez persze fordítva, a horvátok kontra szerbek esetében is így van.)

Ha Milivojevic sikeresen tudja hangolni csapattársait a horvátok ellen, s emellett esetleg még Fortounis is jó napot fog ki, akkor szerintem akár a vártnál simábban válhat valóra a vendéggyőzelemre tett tippem.

Tipp: Olimpiakosz.

#11361 október 20, 2015, 22:37:57, csabax
Dinamo Kijev - Chelsea

Tipp: Dinamo Kijev  :noway:
Odds: 2.90
Tét: 10
Fogadóiroda: bet365


Egy dolgot biztosan megtehet az ukrán csapat. Azaz meglovagolni a "mikor, ha nem most?" hangulatot, s megpróbálni legyőzni a - jelenlegi formáját tekintve - gödörben levő angol együttest. Ha abból indulok ki, hogy jelenleg sokkalta jobb formában van a kijevi gárda, mint angol ellenfele, s augusztus vége óta kizárólag csak a másik ukrán bajnokaspiráns, a Sahtar Donyeck bírta legyőzni, akkor úgy tűnik, hogy nem lehetetlen a vállalkozás. Természetesen - mint sok minden máshoz is - ehhez a sikerhez is kell némi szerencse. Ám az biztos, hogy most meg kell próbálni legyőzni a gyenge formában levő Cselzít. Már csak azért is, mert aki nem mer, az általában nem nyer.

Ráadásul nem csak az ellenfél gyenge formája adott, hanem az is, hogy egy kivételtől eltekintve minden hazai játékos egészséges és játékra kész. Sőt, még arra is nagy a valószínűség, hogy az egyetlen focista, akiknek kérdéses a játéka (a középpályás Rybalka), szükség esetén ott tud majd lenni a Chelsea elleni csapatban. Cserébe az viszont eléggé biztosnak tűnik, hogy a vendégcsapat két meghatározó játékosa, a kapus Thibaut Courtois és a hátvéd Branislav Ivanovic nem fog játszani Mourinho együttesében.

Ugyan nem nevezhető rossznak a cserekapus Begovic, de nálam - és gyanítom sokan másoknál úgyszintén - messze nem annyira jó kapus, mint amilyen Courtois. Ivanovic hiánya pedig azt jelenti, hogy megint felforgatott védelemmel lesz kénytelen játszani az angol együttes.

Úgy vélem, hogy jelenleg van annyira gyenge a Chelsea, hogy ellene némi mázli segítségével győzni tudjon a G-csoportban listavezető Dinamo Kijev. Főleg abban az esetben igen, ha Jarmolenko vagy Junior Moraes valamelyik gólszerzési kísérlete sikerrel fog járni.

Tipp: Dinamo Kijev.


0-0

#11362 október 21, 2015, 16:12:57, csabax
Brighton & Hove - Bristol City 1X  :great:

#11363 október 20, 2015, 22:41:39, csabax
Arsenal - Bayern München, 2.5 felett a mérkőzésen és mindkét csapat szerez gólt  :noway:

#11364 október 20, 2015, 22:38:52, csabax
Arsenal - Bayern München, Olivier Giroud bármikor gólt szerez  :great:

#11365 október 20, 2015, 22:41:28, csabax
Dinamo Kijev - Chelsea, Andriy Yarmolenko bármikor gólt szerez  :noway:

#11366 október 20, 2015, 22:41:14, csabax
Portsmouth - Stevenage 1X  :great:
Wycombe - Newport County 1X  :noway:

Nyereményszorzó 1,30



#11367 október 21, 2015, 09:19:48, csabax
Valencia - Gent 1  :great:


#11368 október 21, 2015, 12:43:11, csabax
FC Porto - Maccabi Tel Aviv 1  :great:


#11369 október 20, 2015, 22:39:54, csabax
Thiem D. (Aut) - Janowicz J. (Pol) 1  :noway: