Napi tipp - Május 28.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Május 28.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Labdarúgás:  BRAZÍLIA: Campeonato Brasileiro
2019.05.28. 01:00

Avai- Ceara

Tipp: döntetlen
Odds: 3.00
Iroda: Unibet

A két brazil csapat eléggé kiegyenlített mérkőzéseket játszik. Az Avai hazai pályán kap kevés gólt, a Caera pedig idegenben rúg keveset. Ebből könnyen születhet döntetlen, azért is, mivel öt fordiló után a Caera-nak még nincs , az Avai-nak pedig már három is akad.

Sportág, időpont: Labdarúgás, U20-as VB
Esemény: Portugália - Argentína
Tipp: döntetlen vagy Argentína
Odds: 1,57
Iroda: bet365

Indoklás: Nem gondoltam volna, hogy a portugálokat hozzák ki esélyesnek ezen a találkozón, hiszen ők szenvedtek a nyitómeccsen, míg az argentínok simán kiütötték Dél-Afrikát. Az atlantai Barco volt különösen elemében, tőle várok ezen a meccsen is sokat és úgy gondolom, hogy X2-ből nem kéne kifordulnia ennek a meccsnek.

Jégkorong NHL
Boston Bruins-St. Louis Blues
Mérk. győztese Boston
1.66
bet365

Elérkezett a Stanley Kupa döntőjének első összecsapása. A hazaiak a favoritok a párharcban, az első meccset be is húzzák.

kerékpár
Giro d'Italia 16. szakasz 28.05.2019

tipp: Carapaz 1-3. helyen végez
odds: 2.80
iroda: tippmixpro

Nagy formában van az ecuadori, reális esélye van Girót nyerni ki lehet mondani, de ehhez holnap nagyot kell mennie és lehetőség szerint megnyerni a szakaszt a jóváírás miatt.
Nem tudom milyen taktikát dolgozott ki holnapra a Movi, de nagyon erős emberei vannak akik ténylegesen tudnak segíteni Carapaznak, elsősorban Landa, de mások is. Bármit el tudok képzelni, azt is hogy Carapaz támad és ha sikerül leszakítania a többieket ( amire láttuk már, hogy képes jelen állapotában ) akkor Landa marad "hátul" kvázi kontrollálni a versenyt, de azt sem zárom ki, hogy Landát előre küldik támadásba a Mortirolón és aztán majd bevárja Carapazt és vezet neki a lejtőn meg az utolsó enyhe emelkedőn.
De sokféle forgatókönyv van, azon sem csodálkoznék ha Yatesszal menne el Carapaz aztán odaadná neki szakaszt cserében azért hogy segít, ez eléd durván hangzik persze de nekem tetszene egy ilyen :D Végülis a kerékpár néha a pillanatnyi érdekszövetségekről is szól.
Mivel minden másodpercnek jelentősége lehet, így a Movinak nagyon nem lenne szerintem érdeke most, hogy egy szökés végigmenjen ergo nagy iramot várok végig, persze lehet mondani hogy nem baj ha végigmegy egy szökés ha közben Carapaz ad legalább 1 percet Nibalinak és Roglicnak   :)
Ezzel együtt én azt várom, hogy a Movi azaz Carapaz keményen rámegy a szakaszgyőzelemre holnap. Ha nem ér végig szökés akkor elég reális, hogy Carapaz 1-3-ban legyen. Nagyon erős, fontos is neki hogy jó helyen végezzen, ha a végén mondjuk egyszerre érkeznek meg öten-hatan és sprint van a helyezésekért akkor sem ítélem esélytelennek a dolgot, láttuk hogy egész jól sprintelt vasárnap is, meg több ereje maradt mint pl. Nibalinak a végén.



Labdarúgás Campeonato Brasileiro
2019.05.28  01:00
Avai-Ceara
Over 4.5 gól
Odds:15.00
bet365

WTA RG
Kasatkina - Paolini
Paolini 9,5 game felett
2.2
bet365

Az orosz nincs valami nagy formaban egy ideje, de amikor megy neki, akkor is kepes a blamara. Az olasz mindharom kvalis meccset kettoben nyerte, lenduletben van, parosban lattam Romaban, eleg ugyes. Eddig ketszer jatszottak egymassal, nagyon regen dontoszettben nyert Kasatkina, tavaly Pragaban kettoben Paolini! Hogy ez zolduljon, eleg ket 5-7 -es szett, tipikis Kasatkina meccs lenne, de sztem jobban megizzad majd Darya.

WTA French Open - 28 May 2019, 13:00
Paquet C. - Linette M.
Paquet C. -1.5 Sets
@3.76
pinnacle

Paquet játéka nagyon tetszett Strasbourgban, lendületes volt és nagyon is jól szervált. Szerencsétlenségére egy nagyon jó napot kifogó Garciával találkozott az elődöntőben, első szervák, ászok minden jött neki, így búcsúznia kellett. Pár napot tudott pihenni és utaznia se kellett sokat, így remélem át tudja menteni a formáját erre a mérkőzésre. Linette nincs valami jó formában 7 salakos mérkőzéséből egyet tudott megnyerni. Ha odafigyel a francia lány és nem jelentkeznek a fáradtság jele múlthétről akkor akár simán lezárhatja ezt két szettben is szerintem.

Jégkorong, NHL
2019.05.28. 02:00
Boston Bruins-St. Louis Blues
Tipp: Gólok száma:6,5 felett
Odds:3,80
Unibet

Végre elkezdődik a Stanley kupa!Boston otthon kezd, ők egy söpréssel letudták a Keleti döntőt, többet pihenhettek jócskán mint a vendég csapat.Nagyon jó kis mérkőzést várok én,ahol szerintem a Boston fog dominálni.A hazaiak szeretnék kihasználni a hazai pálya előnyét, és nem tudom hogy a Blues hogy korlátozná be őket. Azonban a Blues se mehet feltartott kezekkel, remélem bevállalják a pisztolypárbajt, és sok gólos mérkőzés lesz.Ahogy kell a végén 1 esetleg 2 üres kapus gól jöhet még pluszba :)

Idézetet írta: prigioni1 Dátum május 27, 2019, 17:55:52
Jégkorong NHL
Boston Bruins-St. Louis Blues
Mérk. győztese Boston
1.66
bet365

Elérkezett a Stanley Kupa döntőjének első összecsapása. A hazaiak a favoritok a párharcban, az első meccset be is húzzák.

NYERTES

ATP French Open 2019.05.28. 14:45
Barrere Gregoire - Ebden Matthew
Tipp: Ebden Matthew nyeri a mérkőzést
Odds: 4,00
Iroda: Unibet
Indok: Nincs a legjobb formában Ebden, aki a ranglista 64. helyén áll, viszont csábító az ods, mégis egy "nevesebb" játékosról van szó, mint a hazai közönség előtt játszó Barrere, aki a ranglista 127. helyén van! Biztosan bízonyítani akar otthon, de én mégis Ebden sikerében bízom, és ezzel lezár egy rossz szériát, és megindul felfelé!

Sportág, időpont: Tenisz ATP Roland Garros Páros 12:30
Esemény: Pella/Schwartzman - Gaston/Tabur
Tipp: Gaston/Tabur
Odds: 4.33
Iroda: WilliamHill
Indoklás: Nem véletlenül kapták a szabadkártyát Gastonék, ők már együtt játszottak a juniorok között, és elég komoly szinten hiszen tavaly Australian Opent nyertek. Pella és Schwartzman viszont csak alkalmanként áll össze. Francia közönség előtt ezt akár be is húzhatja a hazai páros.

Soccer » Czech Republic » 1. Liga »
28 May 2019, 18:00
Karvina - Jihlava
Tipp:gólok száma o 3,5
Odds: 2,85
Iroda: unibet

Indok: Az 1 ligáért megy  a harc. A Karvina a kiesés ellen, a Jihlava pedig a feljutásért megy. Otthon a Karvina max 3 gólig megy, itt tulajdonképpen a Jihlavában bízom, hogy rúg legalább 2 gólt.
Tippem: 2:2

Labdarúgás,
női felkészülési, 20:35
Skócia - Jamaica
tipp: 3,5 gól alatt @ 1.50 bet365

Mindkét együttes a júniusi női vb-re készül, ami nem semmi. Skócia az előző vb-selejtezőjén az utolsó rostán a play off körben vérzett el Hollandia ellen, most már összejött a vb-főtábla. Jamaica pedig USA és Kanada mellett kijutott a CONCACAF zónából, míg mondjuk egy Mexikó nem, vagy a női szinten is 'jónak' számító Costa Rica sem.
Ugyanakkor ott vannak, ami szép, de hogy egyik csapat sem játszik szép és virtuóz focit, az tény. Skócia igazából pont olyan, amilyennek akár egy laikus képzeli, brusztolós, stabil foci az övék, védekezésre épül, támadásban a pontrúgásokat becsülik, szóval célfoci a javából. Jamaicát én egész meccsen soha nem láttam, de majd a vb-n. Igazából jobb csapatok ellen alapból gólképtelenek, szerintem a gyorsaságra építenek, azért az atlétika nem rossz arrafelé, és mint látjuk, van 10-15 lány, akiket a labda sem zavar, és kijutottak a vb-re. De Skóciót azért nehéz mattolni, ráadásul a meccs Glasgowban lesz, ahogy nézem, ott sincs most meleg, 10-15 celsius fokot várnak, esőre is van sansz, nem jamaicai lányoknak való idő. Nem hiszem, hogy gálameccsé fajulna, a skótok 1-0-ás, 2-0-ás győzelmét várom



Sportág, időpont: Labdarugas, Sved Superettan 19:00
Esemény: Dalkurd - Orgryte
Tipp: Over 2,5 gol
Odds: 2,25
Iroda: Bet365

Indoklas: Ma este egy erdekes meccs a sved masodosztalybol, 12 ik Dalkurd fogadja vendegul Orgrytet a tabella nyolcadik csapatat. Pontok golok, eredmenyek mindket csapartra rafernek.
Igaz hogy a Dalkurdnak sikerult varatlanul nyerni Degerfors ellen idegenben, 1:2, (hazaiak ongoljaval) de a gyenge szezon indulas miatt csak a 12 helyen vannak. Egy mai esetleges harom pont eleg nagy elorelepest jelentene . Pont a mai ellenfel Orgryte ele ugornanak a nyolcadik helyre. Nem lesz konnyu, plane ha figyelembe vesszuk mennyire szervezetlen a vedekezesuk - 15 kapott gollal, ennel rosszabbak mar csak a kiesessel sulytott csapatok. Serultekrol infot nem sikerult sehol talalnom.
Orgryte IS pont ellenkezoleg jol kezdtek a Superettan 2019 szezont, hazai dontetlennel, es harom gyozelemmel, abbol kettot idegenben sikerult elerniuk. Na de fordult a kocka, most mar 5 meccs a nyeretlensegi sorozatuk - ket dontetlennel es harom vereseggel, mint utoljara idegen palyan 2:1 Trelleborgban. Nem rossz a Orgryte csapata, a sved sajto mar mar varja beinduljon megint a gyozelemgep, hiszen olyan nevek vannak a jatekos listan mint Áilton Almeida aki teny csak egy golt rugott, de a maga tapasztaltsagaval segiti a fiatal csatarokat mint a otgolos Gustav Ludwigsont es a haromgolos Viktor Sköldot.
Ha a hazaiak nem talaltak gyors receptet a gyenge vedelemre, akkor ma ugy erzem over lesz. Orgryte tapasztalt es vegre mar nyerni akar. Sok szerencset memberek!