Mennyei kettő 2020/21

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: robmiller Dátum augusztus 16, 2020, 19:24:19
0:2-nél már nálam is... ;D ;D ;D Köszönjük a remek megérzést  ;D ;D

Le is jött az X2 legalább, de a vége meleg lehetett ahogy nézem a jegyzőkönyvet... 2-2-nél 10 perc emberhátrányban...
Én direkt meccs előtt írtam, de mint látod, annyira nem kellett volna kinevetni, mert 0-2 is volt már.  ;)

Idézetet írta: zsivany20 Dátum augusztus 16, 2020, 19:19:27
A lila-fehérek eddig erőn felül teljesítettek.. Nálam ez X2... Vagy DNB Kaposvár.
kár hogy a komment már jóval a mérkőzés kezdete után érkezett, mikor már 0-2 volt az állás  :redchug:

Idézetet írta: LFCfanBoti Dátum augusztus 16, 2020, 22:40:30
kár hogy a komment már jóval a mérkőzés kezdete után érkezett, mikor már 0-2 volt az állás  :redchug:

20:00-tól volt a meccs, miért írnék olyan meccsre prematch tippet, ami már megy!?!?  ;D ;D ;D

Idézetet írta: zsivany20 Dátum augusztus 16, 2020, 22:47:54
20:00-tól volt a meccs, miért írnék olyan meccsre prematch tippet, ami már megy!?!?  ;D ;D ;D

Kezdesz fárasztó lenni az erőltetett humorkodásoddal...rég 0:2 volt, amikor ideböfögted a baromságodat. Részemről befejezve a dolog, nem reagálok többet b.romságaidra, mert csak a topik offolódik szét.

Idézetet írta: robmiller Dátum augusztus 17, 2020, 06:02:09
Kezdesz fárasztó lenni az erőltetett humorkodásoddal...rég 0:2 volt, amikor ideböfögted a baromságodat. Részemről befejezve a dolog, nem reagálok többet b.romságaidra, mert csak a topik offolódik szét.
Az teljesen irrealis, hogy azt hitte, hogy 20:00-kor kezdodik, es nem latta, hogy mar megy?

Idézetet írta: robmiller Dátum augusztus 17, 2020, 06:02:09
Kezdesz fárasztó lenni az erőltetett humorkodásoddal...rég 0:2 volt, amikor ideböfögted a baromságodat. Részemről befejezve a dolog, nem reagálok többet b.romságaidra, mert csak a topik offolódik szét.

Általában nem szoktam reagálni a rosszmájú, rosszindulatú megjegyzésekre, de most kivételt kell tennem a stílusod miatt...

Közben utánanéztem a dolgoknak, és látom, hogy mi az oka a pökhendiségednek... 1X-et elemeztél, amivel nincs gond, láthatják máshogy a dolgokat az emberek, ez így természetes. Továbbá azt is látom, hogy miért írtad ezt a 0-2-s hozzászólást, amit nem értettem, hiszen 1 órával hamarabb kezdődött a meccs, mint ahogyan tudtam. Sajnos nem tudtam kimenni a meccsre (pedig békéscsabai vagyok), mert hétvégén lagzi + morzsaparty volt a program, így mindkét napom elment... ezért nem volt pl időm a guruban sem megírni... bár lehet, hogy inkább az Ajkára írtam volna ugyanezt a kimenetelt, ha csak egy elemzésre lett volna időm (a csatolt szelvényeken fogod látni, hogy ez sem utólagos okoskodás, valamint korábban azt hiszem, pont neked válaszoltam valamelyik topikban, hogy "nehogy az Ajka legyen az idei meglepetéscsapat").

Szóval én úgy tudtam, 20:00-kor van este a hazai meccs, ki is akartam menni, de maradtam segíteni a sátorbontásban, így csak telóról néztem rá a topikokra (bár nem csípem a mobilos felületet), ezért reagáltam ilyen röviden a cikkre. Hazafelé még meg is erősített ebben a 20:00-as kezdésben az, hogy este 10 környékén láttam a város határában, hogy világítottak még a reflektorok (mivel ezt egészen távolról is látni ebben a kisvárosban  :) )
Egyébként korábban a guruban is említettem, amikor a Békéscsaba - Vasas-ra DNB Vasas-t elemeztem, hogy már a csabaiak szegedi sikere is meglepetés volt, kifutott eredmény... Szegeden ki tudtam menni a meccsre, így láttam élőben azt a mérkőzést), kétszer mentek el kb a szegedi kapuig, két gólt szerezve... eközben a Szeged büntetőt rontott Dobos révén, ziccert is hibázott Grumics révén, majd Germán sistergős szabadrúgása pedig a kapufán csattant... De ilyen a foci, nem mindig az a csapat nyer, amelyik jobban játszik... A Vasas ellen szintén kint voltam, azon a meccsen sokkal több keresnivalója volt a játék képe alapján a Békéscsabának, de ez sokkal inkább volt köszönhető a pocsék Vasasnak... (Nekem főleg a Vasas védelmével volt gondom, illetve a belső középpályával, nem volt aki fazont szabjon a játékuknak, a kontráknál pedig rendre bajban voltak.)

Sajnos, vagy inkább szerencsére nem volt időm az előző hétvégén sem írni, de gondolkoztam erősen az Ajka - Békéscsaba meccsen egy DNB Ajkán (SPF Kupában sima H-ba húztam be az Ajka - Békéscsabát, ha gondolod, keresd vissza... ). Ott 0-1 lett egyébként a vége egy "talált", ám Pantovic által szépen bevert szabadrúgásgóllal... nagyon dicsérték a csabai védelmet (ezt a meccset már sajnos nem láttam), meg persze a fiatal Uram János kapust, aki az egyik legnagyobb erőssége a csapatnak. Ugyanakkor azt is elmondták, hogy ha ez a meccs pontozásra megy, nem sok esélye lett volna a liláknak.

A lényeg igazából az, hogy nekem a mennyei kettő mezőnyében is van pár jegyzetem a csapatokhoz, most épp egy-egy felkiáltójel van az Ajkánál és a Békéscsabánál is, csak épp ellenkező előjellel... az Ajka alul volt értékelve (bár ez attól tartok idáig tartott és most már kevesebb lesz a túlárazott szorzó rájuk), a Békéscsaba pedig szerintem kicsit túl van tolva... Aztán persze lehet, hogy ott lesznek az élmezőnyben, ahova várod őket, de engem nagyon meglepne... Néhány játékost személyesen is ismerek, illetve fociztam anno velük együtt, vagy épp ellenük, tisztában vagyok a képességeikkel... Nem megbántva senkit, de ez a brigád most nem egy NB2-es élcsapat... Schindler Szabiban bízhatnak, és hogy jól zár a retesz hátul... akkor gyors kontrákból sok csapat orra alá törhetnek borsot (ha már itt tartunk, megemlítem a fiatal Máris Dominik gyorsaságát, aki egy ilyen szélvész gyors kontra végén gólt is szerzett Szegeden a Szent Gellért Fórumban... a kissrác utolérhetetlen volt... más kérdés, hogy volt egy kis szerencséje a befejezésnél, de ezt a gyorsaságot lehet még kamatoztatni ebben az osztályban...).
Ha pedig az Ajkára is ki akarunk térni, ott egész pofás kis keret alakult, és valami nagyon jól működik játékban is... Kissé mondjuk rövidnek érzem a keretet, ami hosszú távon visszaüthet, de úgy érzem senki ellen sem esélytelenek idén ebben az osztályban... nálam ők pl a Békéscsaba előtt vannak egy képzeletbeli erősorrendben.

Úgy gondolom, nincs okom a magyarázkodásra ilyen stílusú hozzászólásokra, de megtettem, leírtam a miérteket, hogy érthető legyen, mit és miért gondolok úgy, ahogy... Nem gyengén sértőnek és gyerekesnek találom a stílust, amivel bekóstoltál. Mégis mi a francot gondolsz, nekem miért lett volna jó, ha egy olyan meccsre utólag beböfögök egy X2-es vagy egy DNB 2-es tippet, ahol már tudom, hogy vezet a vendég együttes!?? Nekem mi előnyöm származna abból, hogy "kamuzok" egy tippet ide előnyből!??
Még ha egy tippjáték menne itt, vagy valami hasonló... de akkor meg komolyan ennyire pitinek meg balf*sznak nézel, hogy beírok egy tippet, amikor tudom, hogy ott az időpont a hozzászólás mellett?? Meg hogy egyáltalán csalni akarnék!?? Nem is értelek... Azt hiszem, elég régóta írogatok itt, és sosem próbálkoztam (és nem is terveztem soha), hogy hasonló módon jussak előnyhöz... nem mintha, itt ezzel bármiféle előnyhöz jutottam volna... Tehát totál nem értem az arroganciádat, meg hogy mire fel ez a stílus... Lehet, hogy néha kicsit le kéne szállnod a magas lóról a többi ember közé és szétnézni, hogyan is illik kommunikálni! Nem gondolnám, hogy ennek a viselkedésnek/stílusnak, amit itt művelsz, helye lenne ebben a közösségben, ez a fórum nem erről szól! Minden szimpátiám az oldalé, és próbálok aktív, a lehetőségeimhez mérten hasznos tagja lenni a közösségnek, de az ilyen suttyóskodások elveszik az ember kedvét... Én nem ezért vagyok itt... Remélem az eddig leírt információim néhány embernek azért segítettek a fogadásban korábban, a folytatáson pedig majd elgondolkozom, per pill úgy érzem, sok kedvem nincs energiát fektetni abba, hogy itt osszam meg ezeket az infókat, ahol ilyen reakciókat kap az ember... A naplómban még kiértékelem a tippeket, amik egyelőre nincsenek, vonok majd egy összegzést és átgondolom, hogy folytatom-e... A többieknek hajrá! /b]

Azért még feltöltöm két szelvényemet, hogy lásd, a kis hétvégi papíros tippmixeimen is szerepelnek az elképzeléseim... Ezeken majd látsz dátumot, talán így nem mondod majd, hogy csak azért fogadtam meg, mert tudtam, hogy vezet a Kaposvár vagy az Ajka...

Parancsolj:




#51 augusztus 17, 2020, 09:15:49, robmiller
Ahogy írtam, részemről lezárva a dolog. Lásd be, elég hülyén jött ki az első hozzászólásod, ami engem elég rossz pillanatban kapott el. Lényegtelen. Nem akartam a lelkedbe gázolni, pusztán azt hittem trollkodsz egyet 20 perccel a meccs kezdését követően. Olaj volt a tűzre, hogy ebből kiindulva a késő esti kommentedre is azt hittem, hogy még rádobsz egy lapáttal. Láttam már ilyenre példát, s ez váltotta ki belőlem a flegma reakciót..de ezek szerint félreértelmeztem. De nem magyarázkodom, szerintem el tudunk továbbra is élni egymás mellett itt, mint azelőtt...
Tudnék még reagálni a személyemhez köthető véleményedre, de inkább elfogadom, hogy Te így gondolod...szóval élem tovább nyugodtan az életem. :)  :beerchug:
Legyen szép a napod!

U.i. a képek kapcsán pedig nekem nem kell itt bizonygatnod semmit! De azért gratulálok a szelvényekhez! :ok:

Jó, én igazából nem vagyok ez a vitatkozós arc, aki ismer, az tudja... Csak baromira bántotta az igazságérzetemet... És komolyan nem értettem a miértjét, hogy még ha tényleg olyan gyökér is lennék (ami nem vagyok), hogy utólag írok egy meccsről, azt itt ebben a topikban milyen haszon reményében tettem volna!? Nem értettem a vádakat... Mert oké, hogy benéztem a kezdést, de nem értettem, miért vagyok ilyen stílusban hülyének nézve... Kicsit ez kiverte a biztosítékot...

De nyilván nem fogok lemenni alpáriba, meg az ellenségeskedésnek sem vagyok híve... igazából már nekem is elszállt a gőz... de ez kijött belőlem reggel.

Béke!  :beerchug:

Én is beszálltam egy kis poénkodásra, ezért elnézést kérek zsivany20, de összességében azt remélem, hogy egyikőtökben sem marad rossz érzés egy ilyen kis félreértés miatt. Ami utána jött azt meg el kell engedni, ilyen ez a netes beszélgetés, néha elfajul. Na nem leszek Buddha, csak nem örülnék ha bármelyikőtök is abbahagyná a mennyei másodosztályról az infóközlést, jól jön ez az itteni közösségnek.

Nincs itt gond, TiB, megbeszéltük.  ;)

Megbeszéltétek, királyság! 8)

Meglátásom szerint mindketten a fórum hasznos tagjai vagytok; szükség van rátok! ;) :ok:
(nagyon szeretem az alsóbb osztályú magyar foci topikokat, folytassátok!)

Na akkor még egy utolsó komment!

Többször visszaolvastam a dolgot most délelőtt, mert engem is csesztetett a dolog! Való igaz, amit zbking írt, hogy én bennem sajnos sok korábbi "beszólás" miatt volt egy előítélet (általánosságban), s rögtön flegmán léptem fel ellened, és nem gondoltam át azt, hogy esetleg elnézted a kezdés időpontját. Mivel korábban is volt rá példa, hogy 1-2 rossz tippért kaptam hideget-meleget, azt hittem sajnos, hogy ironizálsz. Persze ehhez kellett az a tény is, hogy mostanság egyszerűen peches vagyok azon tippek terén, amiket a főoldalra helyezek ki. Frusztrál, és ez most itt kivetült...

Szóval utólag én is elnézésedet kérem tényleg, mert ahogy írtad, a stílusban tényleg volt kivetnivaló...! Részemről sincs harag, még egyszer bocsánat érte!  :beerchug:

Idézetet írta: robmiller Dátum augusztus 17, 2020, 12:41:23
Na akkor még egy utolsó komment!

Többször visszaolvastam a dolgot most délelőtt, mert engem is csesztetett a dolog! Való igaz, amit zbking írt, hogy én bennem sajnos sok korábbi "beszólás" miatt volt egy előítélet (általánosságban), s rögtön flegmán léptem fel ellened, és nem gondoltam át azt, hogy esetleg elnézted a kezdés időpontját. Mivel korábban is volt rá példa, hogy 1-2 rossz tippért kaptam hideget-meleget, azt hittem sajnos, hogy ironizálsz. Persze ehhez kellett az a tény is, hogy mostanság egyszerűen peches vagyok azon tippek terén, amiket a főoldalra helyezek ki. Frusztrál, és ez most itt kivetült...

Szóval utólag én is elnézésedet kérem tényleg, mert ahogy írtad, a stílusban tényleg volt kivetnivaló...! Részemről sincs harag, még egyszer bocsánat érte!  :beerchug:

Oké, érthető... túl vagyok rajta én is... Ezt pedig nem tudtam, hogy van ilyen jellegű előzmény... Nem kioktatólag akartam írni azt, amit így utólag látva, már kezdés után odaböktem... Ki is akartam fejteni, de totál nem volt időm, meg telóról nem akartam annyit pötyögni, csak késő este értem gépközelbe. Indokolni is indokoltam volna, úgy talán kevésbé vetted volna fel... de ez van... így online könnyen félremegy a kommunikáció. Ez benne van...  :)

És legalább olyan eredmény született, ami senkinek sem rossz.  :)

A 4. forduló statisztikája.

Össznézőszám: 17.187

Átlag:  1.718

Top:

Debrecen             4848
Nyíregyháza         2860
Szombathely        2697

Minusz:

Budaörs               100 (Tatabánya)

Idézetet írta: LosGabos Dátum augusztus 17, 2020, 13:07:48
A 4. forduló statisztikája.

Össznézőszám: 17.187

Átlag:  1.718

Top:

Debrecen             4848
Nyíregyháza         2860
Szombathely        2697

Minusz:

Budaörs               100 (Tatabánya)

Gyerekek, az hogy egy Szentlőrinc meccsen 1200-an vannak!!! oké a Vasas miatt jöttek Pestről rendesen...
Kezdés előtt 15 perccel nem tudtam bemenni a fiammal a stadionba, mert bezárt a pénztár!!! Oké itt lakom 'mislenyben, de aki Pestről jött és állhatott a kerítés mögött fépályát (se) látva 30 fokban...