Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában



Találtam egy 2000 ft-os függő ingyenes fogadást a számlámon. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy az érvényessége a ma esti BL-meccsek kezdete előtt lejár, miközben épp ezekre kellene egy fogadást tenni ahhoz, hogy aktiváljam. (Az aktiválás persze akkor történik meg, amikor a fogadást kiértékelik.)

Szóval vagy én értek valamit félre, vagy lehetetlen megcsinálni a dolgot.


Idézetet írta: Assassin Dátum április 05, 2022, 08:35:02Találtam egy 2000 ft-os függő ingyenes fogadást a számlámon. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy az érvényessége a ma esti BL-meccsek kezdete előtt lejár, miközben épp ezekre kellene egy fogadást tenni ahhoz, hogy aktiváljam. (Az aktiválás persze akkor történik meg, amikor a fogadást kiértékelik.)

Szóval vagy én értek valamit félre, vagy lehetetlen megcsinálni a dolgot.



Köss egy fogadást legalább 2000 Ft értékben egy keddi labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzésre és jóváírunk neked egy 2000 Ft értékű ingyenes fogadást, amit felhasználhatsz egy szerdai BL-meccsre!

Így működik:

Köss egy fogadást egy keddi labdarúgó Bajnokok Ligája meccsre.
A minimum tét 2000 Ft.
A minimum odds 1.80.
Miután a fogadás lezárt státuszba került, jóváírunk neked egy 2000 Ft értékű ingyenes fogadást.

Itt vajon a régi 1.500-as fogadást emelték fel 2.000-re, beárazva az eurot helyesen 400 ft-ra,
vagy a korábbi 3.500 ft helyett adnak csak ennyit...?

Remélem az előbbi.

En is ezen gondolkodok.. sztem előbbi


Idézetet írta: tonijani Dátum április 05, 2022, 10:06:50Köss egy fogadást legalább 2000 Ft értékben egy keddi labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzésre és jóváírunk neked egy 2000 Ft értékű ingyenes fogadást, amit felhasználhatsz egy szerdai BL-meccsre!

Így működik:

Köss egy fogadást egy keddi labdarúgó Bajnokok Ligája meccsre.
A minimum tét 2000 Ft.
A minimum odds 1.80.
Miután a fogadás lezárt státuszba került, jóváírunk neked egy 2000 Ft értékű ingyenes fogadást.


Ezt értem, de, ha megnézed: "LEJÁR:2022. ÁPR. 5. 20:59"

Vagyis a BL meccs kezdő pillanatában el fog tűnni a függő fogadás, mivel az lejárt. Úgyhogy szerintem, amikor megtörténik a kiértékelés, már nem fogod megkapni az ingyenfogadást. (vö: "Miután a fogadás lezárt státuszba került, jóváírunk neked egy 2000 Ft értékű ingyenes fogadást.")

Legalábbis nekem így logikus, de persze ki fogom próbálni, hátha tévedek.

Nem igy van. Nem fog semmi eltunni. 20.59ig kell tenni egy meccset es kesz.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum április 05, 2022, 19:18:12Nem igy van. Nem fog semmi eltunni. 20.59ig kell tenni egy meccset es kesz.
Ezt most nem tudod jól,én többször szívtam már ilyen miatt,igaz mindig jóváírták a chaten csak ugye nem automatikus a dolog és többször vártam már rá 1 nél több napot,nekem így személyszerint nem éri meg hogy chatelgessek velük utána de nem vagyunk egyformák mindenki döntse el maga hogy belemegy e ebbe...

Idézetet írta: szalist Dátum április 05, 2022, 19:36:01Ezt most nem tudod jól,én többször szívtam már ilyen miatt,igaz mindig jóváírták a chaten csak ugye nem automatikus a dolog és többször vártam már rá 1 nél több napot,nekem így személyszerint nem éri meg hogy chatelgessek velük utána de nem vagyunk egyformák mindenki döntse el maga hogy belemegy e ebbe...

Én is szívtam már be ilyennel. Csak nekem chatelés után is csak a bónusz felét írták jóvá. ???

Idézetet írta: curpy82 Dátum április 05, 2022, 20:06:24Én is szívtam már be ilyennel. Csak nekem chatelés után is csak a bónusz felét írták jóvá. ???
Velem olyan volt hogy 5 eurot akartak jovairni mert akkor meg 300 nak szamoltak az eurot es 1500 ft os ingyenfogadasom hianyzott es 5 ft ot irtak jova de kesobb korigaltak csak varnom kellett ujabb par napot

Az ervenyesseg 20.59 azt jeleti hogxy 20.59ig kell tenni egy feljogosító fogadast mert a promo arrol szol hogy ma kell megtenni amit holnap hasznalhatsz fel.. Ha megvan akkor nem tunik el.

Ha megis eltunik kell nekik irni. Esetleg screenshotot csinalni elotte. De nem a magyaroknak hanem az angoloknak. Siman a fejlecben at kell irni a chat linkjeben a hu-t int-re es akkor oda dob be. Ok nekem mindig azonnal megoldottak a dolgot. Majdnem mindig

Idézetet írta: MessiÁs Dátum április 05, 2022, 21:10:09Az ervenyesseg 20.59 azt jeleti hogxy 20.59ig kell tenni egy feljogosító fogadast mert a promo arrol szol hogy ma kell megtenni amit holnap hasznalhatsz fel.. Ha megvan akkor nem tunik el.

Ha megis eltunik kell nekik irni. Esetleg screenshotot csinalni elotte. De nem a magyaroknak hanem az angoloknak. Siman a fejlecben at kell irni a chat linkjeben a hu-t int-re es akkor oda dob be. Ok nekem mindig azonnal megoldottak a dolgot. Majdnem mindig
Na akkor leirom mi történt.Tettem egy fogadást nem emiatt a freebet miatt de alapból tettem volna a man city szöglet overt....A tét 5k...1,82 es szorzó.Az ingyenfogadás eltunt tehát ha akarom mehetek majd chatre.Képernyőfotót nem csináltam,oldják meg,ez nem az én problémám....Majd irok nekik nem érdekel ha napokkal később irják jóvá,mert akkor legalább nem csak bl re lehet majd felhasználni...Csak érdekes hogy az összes promójukat ennyire piti módon eltudják baszni...

Idézetet írta: szalist Dátum április 05, 2022, 21:27:04Na akkor leirom mi történt.Tettem egy fogadást nem emiatt a freebet miatt de alapból tettem volna a man city szöglet overt....A tét 5k...1,82 es szorzó.Az ingyenfogadás eltunt tehát ha akarom mehetek majd chatre.Képernyőfotót nem csináltam,oldják meg,ez nem az én problémám....Majd irok nekik nem érdekel ha napokkal később irják jóvá,mert akkor legalább nem csak bl re lehet majd felhasználni...Csak érdekes hogy az összes promójukat ennyire piti módon eltudják baszni...


Igen, ugyanez történt nálam is. Abban igaza van MessiÁsnak, hogy a chaten általában hamar és korrektül megoldják az ilyen problémákat. De hát azért bosszantó a dolog, és nem először fordul elő.

Egyébként kifejezetten kedvelem az irodát, pl. mert nagyon jó bónuszokat kínálnak. Nagy kár, hogy gyakran elszúrják ilyen apróságokkal, pedig ezek a hibákat szerintem egy kicsi odafigyeléssel el lehetne kerülni.

Igazatok van. Bocsi.

Csak most leptem be nekem sincs ott.


Johiszemu voltam mert nekem szinte mindig minden flottul ment.

Na igen, tudnak tréfásak lenni az Unibetnél: jó múltkor lekorlátoztam magamat havi 2000 Ft befizetésre (nem szeretem őket annyira, hogy sokat játsszak itt, illetve előtte elvesztettem a befizetésemet). Aztán hétfőn küldtek egy bónuszajánlatot, hogy adnak vagy 100 ingyen pörgetést, ha 6500-at befizetek. Az ajánlat 9 napig érvényes. na jó, feloldottam a korlátozást, azaz beállítottam az eltörlését, a korlátot elvileg ők oldják majd fel egy hét múlva, hétfőn (vagyis feloldódik magától).

Erre másnap, kedden is jött egy újabb bónuszajánlat, hogy másik 50 (vagy 70?) ingyen pörgetést adnak, egy másik játékon, másik 6500 Ft befizetésére. És ez úgy szól, ha vasárnapig feltöltöm a számlámat. Nem tudom, hogyan gondolják, amikor a limit hétfőn fog eltűnni..., legalább az ilyet egyeztethetnék saját rendszerükön belül.