Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Rohadt anyukat a Reálosoknak. Hogy a Getafét nem tudták lenyomni , pedig szép kis összeget hozott volna a konyhára ,kilenc eseményből persze hogy a legkedvezőbb oddson megy el a szelvény.

A szájbakúrt narkós kibebaszott kurva anyádat Antun Vidak, hogy 6-1-ről képes vagy hazai közönség előtt 6,1 5-7, 0-6-ra kikapni. Gyökér féreg geci :bash:

Lisicki takarodj vissza Floridába, de még mielőtt lecsak az a kurva hurrikán! Hogy lehet ennyire ótvarul játszani? Megnyered az első szettet aztán leeresztesz mint egy hetvenéves pöcs... Szervánál nemhogy az adogatóudvart nem találod el, de még az alapvonalon is túlütöd. Aztán nem abba a szerencsétlen hálóba ütöd az a kurva labdát, hanem még a háló előtt a pályán pattan egyet és úgy köt ki a hálóban. Elmész te a búsba :bash:

Miért nem lehet ebbe a kurva fórumba mobilról írni? Mindig eltűnik amit beírtam amikor rákattintok a hozzászólás gombra. :bash:

Idézetet írta: nasgur Dátum augusztus 27, 2012, 06:30:16
Komolyan mondom ez a kibaszott  REÁL MADRID,.. Annyira hihetetlen nagyképű egy banda ha egy bíró nem nekik fúj akkor rögtön megy a sírás rívás, de az hogy 0-1re vezetve a félidőbe. Így kiengednek egy lófasz 0 Getafe ellen és kapnak 2 gólt amire válaszolni se tudnak... Pedig ottvan  nagy Ronáldócska meg a többi nagyképű buzeráns akik SZtároknak képzelik magukat de még egy kibaszott döntetlenre se tudták kihoznia mecset..

Bezzeg a barca képes volt az utolsó 20 percbe megfordítani a mecset.. Nem vagyok se reál se barca fan mert leszarom az összes csapatot, de szerintem a Barca és nem csak ez az egy mecs alapján de sokkal nagyobb szível és kisebb egóval focizó együttes..

Szelvény ami miatt kiakadtam:
Osasuna - Barcelona  Barcelona 1.20 :ok:
Getafe - Real Madrid DNB 1.10  :noway:   Értitek tutira raktam mondom simán nem merem megrakni, de a multkori dönci után legalább Xre kihozzák hát a nagy szart... MURINNNYYÓ MONYOONNN LE! :noway:    :hanyas: :hanyas: :hanyas: Real Madrid

Tét:2000

+1 a kurva annyát a tetves bundázó geci bandának. Barca legalább jól bundázott. De ezeknek a tetves geciknek a 80.00 odds kellet. nincs mese lebundázta mind a két '' nagy csapatat'' a meccsét, csak a Real 80.00 occé, a Barca ''csak'' 25.00 ért. tetves banda. ROHADJON MEG AZ ÖSSZES REAL JATEKOS :beerchug: :beerchug:

Andreev te faszparaszt.remélem hogy 2-0ról és 0-0 breaklabdáról nem fogok elbukni...0-3 a 3.szett...kapd össze magad te rohadék mert kell a pénz és így se volt jó napon nem kéne hogy te is felbasszál mégjobban mert rádküldök egy kamehámét

Kedves Igor Valerievich Andreev  :)
Mai nap arra vetemedtem hogy megnézem a pályafutásod és hogy mikortól vagy pontosan hobbi tenisz játékos.Már lassan 10éve üzöd "profi" (bocsánat a sértésért az igazi profiktól) szinten ezt a sportágat és még mindig nem sikerült egy olyan erős mentális képessége szert tenned amivel nem veszted el a meccsed 2-0ról vagy esetleg 2-1 4.szett tiebreak 4-1-ről..Nem igazán birom ezt most feldolgozni kedved Igor hogy lehet valaki ekkora faszcibáló.Már elvetted 4x a pénzem de én megint biztam benned.Csak tudnám miért mivel ugyanolyan szar vagy mint eddig.Ááááá nem vagy szar mer az a szarnak is sértés.Hogy lehet elbukni a meccset 2-0ról??? Elfáradtál kedves Igor? Az oké hogy 2-0nál odaadsz egy szettet.Jólvan semmi baj.De hogy 4.szett tie breaket 4-1ről ne tud megnyerni és zsinórban 6 azaz HAT pontot vesztesz ez már felháborító.Aztán rájöttél hogy még tudsz hova fejlődni és az ötödik szettben első szervánál csinálsz 40 semmit majd onnan elbukod.Oké mondom semmibaj mert itt a következő lehetőség mivel már megint 40 semmid és break labdád.Megint elkezdtem bízni benned és mitcsinálsz? Elbukod azt is...Ez a tegnapi csodálatos nap méltó befejezése volt hajnalban és Igor remélem felhagysz ezzel a sportággal vagy ha mégse tennéd és arra vetemedsz hogy folytatod akkor remélem  tényleg áttérsz abba a korcsoportba ami  a te képességeidhez való és talán nem okoz nehézséget:)
Tennis For Children Must Do Drill - Cone Net

Szakadjon ki a kezed te mocskos kurva Babos Timi , soha ne teniszezz többet, tolószékben rohadj meg!!!!!!!!!!

Kedves Babos Timi!

Érdeklődnék, hogy mennyire gondoltad komolyan azon nyilatkozatod, hogy náladnál alacsonyabban rangsorolt játékosokat rossz játékkal is meg tudod verni? Hát bazd meg. Itt van ez a noném, senkiházi tini, és te, te mocskos köcsög 2. szett 5-1nél dupla breakelőnyben adogathatsz az egyenlítésért, de elbukod, rendben, már 5-3, de itt hoyg a picsába tudtál 10 szettlabdát is eladni, most meg már 6-5 nem neked, te szerencsétlen világtalan?
Remélem megfordítod a meccset, mert ha nem, akkor a rohadj meg... de ha megfordítod akkor is rohadj meg.

Meg a lábad is te szerencsétlen szarházi ribanc, dögölj meg a gecibe, ne teniszezz!!!!!!!!!!!

Elmegyek a temetésedre, megímérem, csak dögölj meg te senkiházi szarházi mocskos tetves kurva!!!!!!!!! ( babos timi)

A tetves telibekúrt kurva anyádat te kis mocskos geci féreg FOGNINI ezért utál téged mindenki mert képes vagy ettől a szenny roger-vasselintől 3-0-ra kikapni..remélem megdöglesz te kis geci!!!!!!!!!!!!!!

Schiavone már most a büdös kurva anyádat pedig még csak 0-2.

Van két bréklabdád egyből.. kihagyod...
Ütsz 4 kettőshibát... szervát bukod...
Van egy bréklabdád kihagyod...

Idézetet írta: fjazej Dátum augusztus 28, 2012, 23:12:20
A tetves telibekúrt kurva anyádat te kis mocskos geci féreg FOGNINI ezért utál téged mindenki mert képes vagy ettől a szenny roger-vasselintől 3-0-ra kikapni..remélem megdöglesz te kis geci!!!!!!!!!!!!!!

ui.:mégse lett 3-0 de már csak azért is dögölj meg mert ennyit idegesítettél ezért te geci féreg!

Hát ilyet nem fostam még idén, amit Mirnyi meg Nestor az utóbbi hetekben tenisz címen művel.... Szabadkártyás amcsik ellen 6-1-es első szett után tie-ban úgy bukják a másodikat, hogy amikor kétszer adogatott az ellenfél a meccsben maradásért mindkétszer 30-30, persze nincs meccslabda, de ez azért nem a világ, viszont a döntő szett... Rögtön 15-40 nekik fogadóként, egyenlő után még 1 breaklabda persze, hogy nem sikerül, majd az ellenfél első és az egész meccsen egyetlen (!!!!!!!) breaklabdáját kihasználja, utána 30-40..., majd 0-40 de láss csodát nincs break nyomoronc buzik kellett a 20-as odds az első szett után, remélem forintba nyertétek a bundapénzt az úgyse ér semmit fél éven belül rohadt fartúrók!

Világ legjobbjai chöööö......