Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


A szerbek már a röplabdában is bundáznak!!! ez hihetetlen  :noway: :noway: :noway: :noway: 10x hibázik a bíró de állandóan a hazaiaknak adja pontot!!!! Bassza meg a kurva anyját!!!!!

Tsonga a kurva anyád, hogy rakok egy 300Ft- os tippmixet, és az első meccs elviszi, ugy hogy 3-1 nél feladja.. :noway: :bash: :bash: :bash:

  Benfica rohadjatok meg az őngólotokal  :bash:

Köcsög juve!!! Eddig is utáltalak titeket, de most még jobban!!! Merda juve!!!  :bash: :bash: :bash:

A jó kurva anyádba takarodj te mocsok Seppi, a rohadás öljön meg hogy szett előnyről kapsz ki te fasz!

Kurva életbe! A Juve még nem indult haza?, mert nem látom, hogy aktív lenne a R.I.P topik. Dögöljön meg az összes!

Joachim de fasz vagy,hogy kihagytad a 11-est  :bash: mondjuk én is egész tehetséges vagyok,hogy kifogom a 7 késői meccsből az egyetlent,ami nem lesz 1,5 over :bash:

Köszönöm City hogy még csak döntetlenre se tudtátok kihozni a meccset mindig is tudtam, hogy egy kibaszott nagy 0 csapat vagytok. Hogy hogyan letettek bajnokok az a mai napig rejtély számomra.

Mekkora egy bohóc vagy te szarházi Müller, fogadóként nem bírtál 2nél több pontot nyerni egy gémbe se, jah és tanulj meg adogatni is te fasz, mert 40-0ről brékelteted magad amihez csak gratulálni tudok! Inkább adtad volna fel  :noway:

Simon, hogy felejthettél el teniszezni?? :crazy:

úgy egy hete a legnagyobb ligáktól a legkisebbekig mindenhol teljesen blőd meccseket játszanak. mi történik? megjött a no-bet szezon? vagy csak én látom így, hogy tök esélytelen volt próbálkozni az utóbbi napokban?

A büdös kurva anyádat radwanska...na nem baj, fogsz te még úgy megzuhanni mint a kis barátnőd (wozniacki). UNDORÍTÓ amit művelsz!!!! :noway: makker geci ribanc!

A faszszopó tetves rohadt kurva anyját a Lokomotiv Moszkva - Amkarm Perm bírójának. 94. perben szöglet, erre nem lefújja, hogy dögölne meg... :bash:

Kosárlabdán az underem, amit 2.6 -ért fogtam elmegy, mivel rendes játékidő x lett, hosszabbításban meg begyötörnek csak 6 pontot ezt nem hiszem el :bash:

Baszódj meg Babbel a faszszopó bandáddal együtt, hogy egy kurva gólra sem voltatok képesek ez ellen a Mainz védelem ellen.