Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában


Szèp volt csajok! :crazy:


Azért a dögöljetek meg illetve a kurva anyátok, nem erős nektek egy kicsit a saját nemzetetek válogatottja felé? Annak ellenére hogy bakiztak , vagy pénz ment el rajtuk?
Még amikor egy idegen válogatottat/csapatot illett valaki hasonlókkal nekem az is határeset, de azért a saját nemzetetekkel szemben...

Idézetet írta: Dopamin Dátum december 04, 2012, 23:47:36
Azért a dögöljetek meg illetve a kurva anyátok, nem erős nektek egy kicsit a saját nemzetetek válogatottja felé? Annak ellenére hogy bakiztak , vagy pénz ment el rajtuk?
Még amikor egy idegen válogatottat/csapatot illett valaki hasonlókkal nekem az is határeset, de azért a saját nemzetetekkel szemben...


Szerintem nem. Ilyen a szurkoló: örül, ha nyer a csapata, és bánkódik, ha veszítenek a kedvencek.  :)

Ez egy dühöngő, itt az ember kiadhatja a dühét amit a játékosok/csapatok okoznak neki. Én is írtam már ide sok cifraságot, sok sportoló halálát/szenvedését kívánva de természetesen a gondolataim sohasem voltak 'valósak' csak a dühöm. Természetesen a való életben nem kívánom egy ember halálát sem, és szerintem így van ezzel a hozzászólok kultúráltabb része is, mindössze valamiféle megnyugvást ad az embernek ha ide leírhatja csúnya rossz gondolataid. Nem hinném hogy bárki azt kívánná komolyan hogy holnap azt hallja a tvben hogy elhunyt a magyar női kézi válogatott összes tagja meg stb stb.

Szóval szerintem az ide leírtak a fanyar humor és az idegesség ötvözetei amik olyan gyorsan szállnak el mint ahogyan le lettek írva, ha meg nem akkor megmaradnak fórumok világában.

Idézetet írta: ncis88 Dátum december 05, 2012, 01:33:15
"Ez egy dühöngő,"
"Nem hinném hogy bárki azt kívánná komolyan hogy holnap azt hallja a tvben hogy elhunyt a magyar női kézi válogatott összes tagja meg stb stb."

Egy hét alatt az összes sportoló kihalna...  :great: De a lányok azért egy lóf*sz méretű, kézimeccs hosszúságú vibrátorozást megérdemelnének, hogy tudják mi az az örömszerzés...

Nyugi, ma nyernek ezek a faszráncigáló szukák! Tegnap felvették a pénzt, kiütik a németeket meg a spanyolokat, aztán a horvátok elleni 0 pontot úgysem viszik tovább.

  ;D

Tegnap csak altatott a csapat  ;D Bár a bukik oddsait nézve a mai meccsre, nem hitték el, hogy szarok vagyunk  :laugh:

Szopd ki a faszom buzi köcsög bwin geci.
Menjetek csődbe a kurva anyátokba, hogy a kibaszott nyertes fogadásaimat törlitek rohadjatok meg...

Idézetet írta: gerry Dátum december 04, 2012, 21:46:13
+1 szopják végig ezért a szurkolókat...

Erre én is sorba álltam volna. ;D

Fradi - MTK! A 16. perc óta várok egy harmadik gólra, hogy szopnátok le egymást, ti szarházi férgek... :bash:

Én csak 60 percet vártam a 3-ra, de hiába ... :noway:

Kibaszott bet365 is szar. Menjenek a jó kurva anyjukba, hogy mindig ilyenkor szarakodnak.

Ulm a jó édes kurva anyátokba!!!  :bash: :bash: :bash: 3mp-el a vége előtt vezettek eggyel és beszoptok egy 3 pontost??? Basszátok szájba a jó kurva anyátokat!!   :bash:

Kicsit unalmas, hogy minden nap az a tipp megy el, amire a legtöbbet rakok  :crazy:
Hol az a kibaszott Benfica gól???

A jó kurva anyját az összes Braga meg török geci Galatasaray játékosnak is!!!