Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Két nem normális kurva ájj bazmeg, ez nem igaz már barthel - pegula,  Hold-break-break-hold-break-break-hold-break-break.  Ti normálisak vagytok???

Pegula  meccsére is a faszért fogadtam amikor köztudott hogy egy Bundás.......csak egy kibaszott szerva kellett volna a 3.gémben. áhh

Lisicki te német kurva pusztulj el  :bash: :bash:

Kurva anyjukat a lusta geciknek!  :noway:

Rohadt büdös tetves kibaszott szájbakúrt idióta faszszopó féreg hulladék gecik. Hogy  kurva anyátokba nem tudtok betalálni még tizenegyesből sem, ti csicska gecik.  :bash:

Kazan az úristen megbasz benneteket! Faszba lehet 0.25-tel a vége előtt gólt kapni 1-1-nél!? :crazy: :-X

Kurva Tottenham, minden focistáját bassza seggbe Blackzilla, hogy az isten túrós faszába nem bírnak otthon nyerni egy Basel ellen? :noway:

#3336 április 05, 2013, 15:39:53, RedMunchen2010
 :hanyas: Ne basszál fel, hogy 17 pontos előnyt leadtatok az utolsó negyedben! Hosszabbítás fasza!  :noway: Geci jók vagytok 5-2-ről 5-10  :bash:

Egy mocskos ribanc vagy Mattek-Sands! Rendre megszívatsz te térdzoknis kurva. :bash: Én meg mi a faszért nem tartom magam a szabályokhoz??? :wall:

BASSZA MEG!   BASSZA MEG!   BASSZA MEG!

Budos geci Romania!!... egy ilyen tetves orszagba szulettem...lopnak csalnak ... s ennek koszonhetoen alig van fogadoiroda, ahol szamomra is ervenyes a bonusz ...

LARVIK! Hányás volt bazdmeg az első félidei teljesítmény!   :shockwhore_125:

KURVA ANYÁTOK TOULUSI CIGÁNYOK,hogy a 93.percbe kapjátok a vesztes gólt!!!! TETVES CIGÁNYOK!!!!!!

Te idegbeteg szerb kurva már most látom hogy kikapsz

A kurva anyád bwin, kurva jól megy a tto/ttu fogadás mostanában az NHL-ben, erre ma már nem lehet erre fogadni...kiváncsi vagyok, hogy csak nekem nem engedik vagy abszolút kivették ezt a menűből?
Amúgy is kurva szarok az oddsaitok, de még bunkóztok is vazze,dögöljetek meg!

Azt a löttyedt segg... sangriás tablettás édes tiki taki lagymatagos barca b !!! ez a jövő Deliuifing egy nulla  a dos santos kistesó is megy majd a getafeba

Fogadás típus
Fogadószelvényszám
Dátum
Összes tét
Nyerési esély
Egyszeri tét fogadás  1SX15R2SMX
Dátum 2013.04.06. 22:12
676,00 HUF
4225,00 HUF

Esemény  Fogadás   Választ  Eredmény Szorzó  2013.04.06. 22:00:00
Primera Division (Liga BBVA) FC Barcelona - RCD Mallorca
Hány gólt szereznek?

Több mint 5,5

?

6.25

Mekkora köcsög ez a Serena?  ;D Serena Williams - Venus Williams  6-1, 6-2. Az nem sportemberi kérdés, hogy mennyire tiporja földbe a másikat, főleg, ha a tesójáról van szó. Öltözőben Venus tuti elküldte Serenát a jó büdös mocskos fasszopó nigger kurva anyjába..  ;D