Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában


Idézetet írta: kreatos Dátum április 30, 2014, 20:10:38

;D..ha fogadnál,majd írd le,hogy mi lett :laugh:

már volt egy agymenés(csak a tét miatt nevezném annak), a tipp Kúúúúrva jó
Robertson lök 1 százas bréket a meccsen 1.61-ért osztották akkor amikor nyomtam (trump-robbo)
15 frame-nél járnak, max 25 lehet.
100. százas brékjét lökné az ausztrál egy szezonon belül.. már így is tartja a rekordot, de gyönyörű volna(lesz is) az álomhatár átlépése

11-8-ról fordította meg Robertson a végén 5 framet nyert zsinórban. :ok:

A végén lefőtt Tramp, fejben szét esett.

Megjött a százas is.  :great: 

 JÓ KURVA ANYÁDAT MELZER, ELŐSZÖR 4-5NÉL KÉPTELEN VOLTÁL HOZNI AZ ADOGATÁSODAT, AZTÁN TIE BREAKBEN 4-6NÁL CSAK ADOGATNOD KELL, ERRE FEL ÜTSZ EGY KETTŐS HIBÁT ÉS ONNAN EL IS VESZÍTED A MECCSET, HÁT MENJÉL A JÓ KURVA ANYÁDBA TE HÜLYE BALFASZ!!!!!!!

JÜRGEN MELZER TE IDIÓTA AGYHALOTT FASZFEJ, DÖGÖLJ MEG MOST AZONNAL, EKKORA BARMOT MINT TE, HÁT NEMIGAZ... SZERVÁLTÁL A MECCSÉRT, VISSZAENGEDTED EZ A MAJOM BERANKIST..., JÓVAN AZTÁN TIEBRÉK.. VOLT 2 MECCSLABDÁD... TERMÉSZETESEN ELBASZTAD... ÓÓÓÓ A FASZOMBA EZ SOKBA FÁJT.................. A KURVA ANYÁDAT!!!!

Na jó, elég volt mára  :redchug: Melzer fentebb taglalva, de ez a Murray-Peers páros se kutya. Első szettben végig simán hozzák az adogatásukat, és 3 bréklabdát nem tudnak kihasználni, majd brékelik őket. Másodikban végig viszik a bréket, szerválnak a szettért, 0-40  ;D Majd 40-40, de természetesen elbasszák. Az anyátok nyaka nyúljon meg to barmok  :crazy2:

Idézetet írta: alexthebest Dátum május 01, 2014, 14:37:02
Na jó, elég volt mára  :redchug: Melzer fentebb taglalva, de ez a Murray-Peers páros se kutya. Első szettben végig simán hozzák az adogatásukat, és 3 bréklabdát nem tudnak kihasználni, majd brékelik őket. Másodikban végig viszik a bréket, szerválnak a szettért, 0-40  ;D Majd 40-40, de természetesen elbasszák. Az anyátok nyaka nyúljon meg to barmok  :crazy2:

Ja, de a 2. szett Tie-ban elég meggyőzőek voltak :) onnan már "biztos" voltam a győzelmükben, 10-6-tal darálták is a döntő szettet  :ok:

A kurva anyádat Vinci te büdös ringyó hogy a kurva anyádba lehet 5-2-ről 5-7-re elveszteni a 3. szettet????  Heeee???? 4-szer elveszteni egymás után az adogató gémet geci ilyen nincs bazdmeg.... Hogy basszalak szájba....de inkább ne te ocsmány kurva...Elmész a faszomba te is.... :bash: :bash: :bash:

Portland azért kapjátok be a faszom, hogy 3.39 alatt nem dobtok be semmit.  :fakk2:

#4883 május 01, 2014, 20:23:22, Greipel
Elég volt a zsidó kosárból és a Hapoel Jeruzsálemből!!!!! Pár hete tönkreverik szó szerint a Maccabi Tel Avivot idegenben, most meg leadják 1 perc alatt a 9 pontos előnyt... Ocsmány férgek!!!


Nyernek, de ez akkor is undorító volt így 1:30-cal a vége előtt.

tetves szar chisnall
mondjuk thornton meg úgy szarja a 180-akat, hogy ez más nem is lehetne... rohadékok


Faszkivan. 11. perc 2-0, mégse jön le az over. Köcsögök!

Ezek miatt a szelvények miatt már korábban bosszankodtam, de mivel ma előjött a téma és annyira extrémek, így megosztom veletek, legyen mit überelni.   :)

Minden benne van, amit gondolok a magas és a kis szorzókról és tényleg Terry Pratchett fantasy írónak van igaza, aki szerint az egy a millióhoz esélyek 10-ből kilencszer bejönnek.  ;D

(az nem "mentség", hogy a legkisebb szorzó maradt mindkétszer a végére, így vissza tudtam fogadni, mivel nekem nyertes hármas kötések kellettek volna)

Kuznetsova nehogy brékelj 40-15ről. Inkább 30-15 ről bukd a szervádat ugyanúgy zsinórban 3 pontot veszítve mint a legeleső gémben. Nehogy lejöjjön a Suarez Navarro 2-0 lay. Hát minek  :bash:

Így tovább Muguruza, te mocskos kis ribanc...