Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Az első retkes csaló cigány ország megkapta végre a magáét, éjfélkor remélem a macskazabálók is csatlakoznak kolompárékhoz....

The White Man Marches On

Partizanos kutyák, baszódjatok meg...

Uruguayi cigányok basszatok az anyátok!!

Idézetet írta: Tomee886 Dátum június 14, 2014, 22:33:37
Uruguayi cigányok basszatok az anyátok!!

rohadjatok meg buzik!!! Essetek is Ki!  >:(  ;D


A 95 percben piros lap   :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: Mocskos kurva anyátokat   :bash: Tetű bíró  :bash:

A ku*va anyátokat Suarez majom meg társaitok, ennyit nem lehet rátok bízni, Costa Rica kibabrál veletek. *arházi senkik vagytok 1950 óta. Takarodjatok a ku*va anyátokba.

Idézetet írta: Zebirus Dátum június 14, 2014, 23:05:08
A ku*va anyátokat Suarez majom meg társaitok, ennyit nem lehet rátok bízni, Costa Rica kibabrál veletek. *arházi senkik vagytok 1950 óta. Takarodjatok a ku*va anyátokba.

Hiba volt Suarezre bíznod.

Idézetet írta: Knapp Dátum június 14, 2014, 23:43:59
Hiba volt Suarezre bíznod.

Akkor is egy vicc ez a meccs,. még a telefonom is összetörtem, majd holnap vagyis ma kiderül mekkora a baj.

Röviden: MEGROHADHAT AZ UTÓBBI 2 MECCS MINDEN GECIJE! ANYÁTOK RETKES FASZÁT CIGÁÁÁNYOK!!!!

Elmehet az Uruguayi csapat a retkes gecibe.. Hogy az isten faszába lehet ennyire kiengedni mikor csak egy góllal vezetnek.. Szánalmas.. AZ edző meg elmehet a jó édes kurva anyjába.. Mi az istenért nem rázta fel egy kicsit a csapatot.. A világ egyik legjobb csatárát meg a kispadon hagyja, mikor látja hogy ennyire nem megy a foci.. 40.perctől már nem az volt a kérdés hogy mikor rúg costa rica gólt hanem az hogy hányat..
2 bekapott gól után kezdenek el focizni?? Szánalmas.. az edzőjüket már a mecs után kibasztam volna  gecibe.. ekkora egy impotens faszt..

Egyébként Campbell nagyon jól játszott, ha Costa Rica tud minden meccsén ekkora tűzzel játszani mint ahogy tegnap akkor bármelyik csapatott megviccelhetik.

Vesely szerezz egy agyat, addig hagyjad a francba ezt a teniszezgetést  :bash:

Szép volt fiúk basszátok meg az anyátokat!!! Igazi szar magyar mentalitásotok van nektek is  :crazy: :noway:

FASSZOPÓ BÉRENC GECIK VAGYTOK MOCSAI!!! HOGY DÖGÖLNÉTEK MEG AZ SZRT-VEL EGYÜTT!!! ELADTÁTOK MAGATOKAT TI SZEMETEK!!!!! ÉS A ZRT IS TUDOTT RÓLA, EZÉRT VOLT A SZOKÁSOS NAGY ODDS!!!! PATKÁNYOK, REMÉLEM MEGBASZ TITEKET EGY JÓ KÖVÉR, DAGADT ÁLLAT!!!  :bash: :bash: :knuppel2: :2guns: :knuppel2: :wall: :knuppel2:

Antonio Valencia dögölj meg a kurva anyádat te féreg. 93. percben ott állsz a kapuval szemben te nyomorék, de elbaszod, és baszol visszafutni. Ott a gól a 94. percben így ugrik az x2m te faszszopó. Remélem úgy agyonlőnek otthon mint Escobart anno.