Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Idézetet írta: Kagawa Dátum november 04, 2015, 18:52:15
Kibaszott Cilic meg a kibaszott bréklabdái, kibaszott Lietuvos Rytas meg azok a kibaszott vak és világtalan játékosai. Baszódjon meg mindenki ott ahol van.

Sajnos megtehetik, bármilyen szarul is játszanak, tovább fognak jutni. Ezért szar ez a 6 csapatos csoport rendszer, kedvükre adogathatják le egymásnak a meccseket, mert szinte mindenhol vannak az átlagnál is jóval gyengébb csapatok.

bassza teherbe a kurva anyját az összes faszlába barom állat amelyik kihagyja a tizenegyeseket. nem hiszem el baszom a kurva anyád, hogy most már napi szinten szopom be ezeket, dögöljön meg az összes bundás faszparaszt  :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas: :hanyas:

DÖGÖLJETEK MEG KIBASZOTT NYOMORULT BILBAÓI REDVEDÉKEK!!!!!!!!!

Megérkezett a világ a végső pusztulásra, otthon kikap a Real a Bayerntől... A Milano pedig remélem a Montapaschi és a Virtus Roma sorsára jut. Utoljára fogadtam Euroligára, majd a Top 16-nél folytatom, ahol már lesz egy kis komolyság... Kibaszott bundás európai bajnokságok... :bash: :bash: :bash:

Idézetet írta: Greipel Dátum november 05, 2015, 22:22:33
Megérkezett a világ a végső pusztulásra, otthon kikap a Real a Bayerntől... A Milano pedig remélem a Montapaschi és a Virtus Roma sorsára jut. Utoljára fogadtam Euroligára, majd a Top 16-nél folytatom, ahol már lesz egy kis komolyság... Kibaszott bundás európai bajnokságok... :bash: :bash: :bash:

Hát igen, ez egy büdös nagy vicc....

Meg az is hogy rámegyek élőben az Olympiakos félidő H1-re, utánna 16:20-nál a sima Olympiakos félidőre. Persze elbukom mert félidőben egyel megy a Limoges és utánna majd 30-al nyernek ezek a buzi görögök.

Elpártolt tőlem a szerencse, lehet szünetet kellene tartani  :bash:

Szóval kibaszott kurva anyád te kis köcsög spanyol féreg, hogy 5:3 40:15-ről el lehet kúrni a második szett 9,5 under tippemet 2,75-ért  :bash:  :bash:  :bash:

Remélem mostmár ki is szopod valamilyen csoda folytán és elmész a büdös picsába te féreg

A Galata mindkét kosárlabdacsapatát dugja meg egy vagon nigger! :bash:

Idézetet írta: LosGabos Dátum november 07, 2015, 14:55:15
A Galata mindkét kosárlabdacsapatát dugja meg egy vagon nigger! :bash:

Jól láttam hogy utolsó kb 5 percben pontot se dobtak?  ;D

Európai kosárlabda, olyan mint a női tenisz, van de minek  ;D

thc, a kurva anyátokat, húzzatok már bele egy kicsit, legyen színvonal!!!

Szemét, kibaszott Pool. Hogy lehet így szopatni? Biztonsági HD-t nyomok 1.15-ért, erre mehetek a levesbe.  Kúrjátok seggbe a fasz Kloppot. Dortmundot is majdnem kiejtette. Meg egyébként is: Mi a kurva faszért favorizálja annyira ezt a Mignolet gyereket? Bogdánnak nem ad esélyt sem, pedig Ő szerintem bravúrokra képes kapus, de valamiért - mert Magyar? - mellőzi. Lassan úgy útálom, mint Mouringyót.


Hatalmas hibát követtem el ma: úgy döntöttem, hogy átváltok feltöltőkártyásról havidíjas előfizetésre a T-mobile-nál. Mivel úgy tűnt, ezt online is el lehet intézni, gondoltam gyorsan túl leszek rajta. Rányomok a kívánt díjcsomagra... 503 service unavailable. Jó, akkor megpróbálom később. Pár óra múlva már működött, így már betöltődött az a tájékoztató szöveg, hogy online felületen csak akkor tudom elintézni a díjcsomagváltást, ha már havidíjas vagyok.
Rendben, előtúrtam a weboldalukon a tájékoztatót, hogy mit kell tennem: könnyen és gyorsan elintézhetem az ügyet, csak hívjam fel a 1777-et, és ott a megfelelő menüpontban majd jelentkezni fog az ügyintéző, felveszi az adataim és kiküldik postán a szerződést.
Rendben, felhívtam a 1777-et, majd az "átváltás havidíjas előfizetésre" menüpontban az előre felvett tájékoztató szöveg elmagyarázta, hogy könnyen és gyorsan átválthatok feltöltőkártyás előfizetésről havidíjasra, ha felhívom a +363093030-as telefonszámot. Mi van, ötjegyű telefonszám? Biztos rosszul hallottam, meghallgatom újra, mit makog. 930-30, tényleg ezt mondja, de baszki, ilyen telefonszám nem létezik.
Rendben, rövid guglizás után kiderült, hogy a telefonszám helyesen 30-930-3030. Felhívtam, ahol ismét bejelentkezett egy szájbakúrt automata, és elmondta, hogy ez a T-mobile házhozszállítási ügyekkel foglalkozó ügyfélszolgálata, és semmi nekem megfelelő menüpont nincs. Kapcsolás ügyintézőhöz menüpont sincs, így muszáj megvárni, míg az automata megunja a pofázást, és felveszi a telefont a túlképzett ügyfélszolgálatos.
Rendben, végre vonalban van a supportos faszi, elmondom mit szeretnék. A válasza:
EZT SAJNOS CSAK ÚGY TUDOM ELINTÉZNI, HA BEFÁRADOK A LEGKÖZELEBBI T-MOBILE ÜZLETBE!

Hogy fulladjatok meg!  :fakk: :fakk: :fakk:

Chisnall, megtalállak, szilánkosra töröm mindkét kezed te rohadt patkány! DÖGÖLJ MEG!!!!!!!!!!!!!

Idézetet írta: Greipel Dátum november 10, 2015, 20:28:41
Chisnall, megtalállak, szilánkosra töröm mindkét kezed te rohadt patkány! DÖGÖLJ MEG!!!!!!!!!!!!!

Nem láttam a meccset, de amikor megtudtam az eredményt röhögtem egyet, mert ez a vicc. Tudod hol lenne 1-5 Mitchell-nek egy éles mérkőzésen. Csalódtam Chisnall-ban, mert nem gondoltam volna, hogy így leadja ezt. Remélem kiesik a fenébe a 16 között. Sajnálom, hogy nem jött be... :(

A tetves szájbakúrt kurva anyádat Rosol, te véglény!!!!! Nem is az, hogy kikapsz 2-ben egy 200-on kívülitől, hanem hogy egyetlen bréklabdád sincs egész meccsen, és a TB-ben sem vagy képes semmire, hát mit is mondjak. Miközben Nadal ellen meccslabdád is volt nemrég. Undorító, retkes faszkalap vagy, baszódj meg!!!!!!!