14. Június - Vasárnap

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



9. tipp (egyenleg: 0)
Speedway World Cup - Vojens
salakmotor
Kezdés: 14:00
Tipp: Lengyelország nyer
Odds: 4.00
betsafe

Indoklás:
A fogadóirodák a  dánokat tartják a legesélyesebbnek mellettük szól a hazai pálya is viszont a nevek alapján Lengyelek is esélyesek lehetnek a győzelemre. A dánok rendező jogán kerültek a döntőbe nem kellett indulniuk a selejtezőkben. A lengyelek hazai pályán csak a 2. helyen végeztek egy sajnálatos sérülés miatt így indulniuk kellett a csütörtöki elődöntőn ami szintén Vojensben a döntő helyszínén zajlott ezt magabiztosan hozták. Az, hogy a selejtezőből nem egyből jutottak a döntőbe még az előnyükre is válik hiszen így már ismerik a pályát, a megfelelő beállításokat is megtalálták. Tegnap rendezték volna a versenyt de eső miatt elmaradt, mára jó időt mondanak, egy szoros versenyre számítok.

4.tipp  (egyenlegem +30)

Labdarúgás EB selejtező
Liechtenstein - Moldova
kezdés:18:00
tipp:döntetlen
odds:3.30
bet365

A G csoport két leggyengébb láncszeme meccsén nem várható nagy durranás. Nem lenne meglepő tehát ha a két válogatott remizne.Ősszel nagy meglepetésre Moldovában Liechtensteiniek jobboldali védőjüknek Burgmeier köszönhetően nyertek 1-0-ra. Most Moldovaiak visszavághatnának,hozzátenném esélyesebbek is a fogadóirodák által. Ugyanakkor több poszton is hiányoznak a meghatározó játékosaik, leginkább sérülés miatt. Így Alexandru Curtianu válogatottjának, idegenben aligha lesz esélye kijavítani a novemberi vereséget,jó ha egy pontot elcsípnek a Vaduzban rendezett összecsapáson.



1. tippem

Litvánia-Svájc
EB selejtező, 20:45
Tipp: Svájc 1.5 gól felett lő
Odds: 1.62
Iroda: unibet

A svájci válogatott erősebb kerettel rendelkezik. Az első két selejtezős meccsét elveszítette, a nyerhető mérkőzéseket hozta. A kicsik ellen mindig eljutott legalább három gólig Svájc. Játékosaik erős ligákban szerepelnek, Litvánia keretében nincs igazán ismert labdarúgó. Ellenünk sem ment a litvánoknak, egy erősebb csapat még nehezebb lesz jó eredményt elérni. Olyan találkozó lesz ez, mint a Lettország-Hollandia összecsapás volt, az első gól megszerzése lesz talán nehéz, a többi már jön magától.
Szinte minden magyar és a külföldi sportfogadó oldalon írnak erről a meccsről, nagy fejreállás lenne, ha nem jönne a sima V Litvániában.Otthon Svájc már 4-0-ra legyőzte Litvániát, idegenben sem lesz gond a gólszerzés.

1.Tipp

Németország - Oroszország   
Európai Játékok 17:00
Tipp: Németország győz -1,5 hc
Odds: 1,66
Iroda: bet365

Németek férfi és női vonalon is komolyan veszik a tornát, ennek megfelelően egy ütőképes csapattal érkeztek Bakuba. Esik is az oddsuk rendesen, hisz az oroszok kb. "E" csapattal jöttek a tornára, ez náluk nem jelenti azt, hogy nagyon gyengék, de egy Bohme, Fromm, Tille, Schoppsel felálló német csapat ellen, nem lesz sok keresnivalójuk. Németek nálam döntősök, de talán a legnagyobb esélyesei is a tornának. Az oroszok 1 szettnél többet nem tudnak majd nyerni ez ellen a német csapat ellen, akár sima 3-0 is lehet.

1. tipp

Női kosárlabda EB
Olaszország-Lengyelország
2015.06.14 17:00
tipp: Olaszország nyer hosszabbítással
odds: 1.72
iroda: bet365

Az olaszok nagyon elrontották a második meccsüket, ugyanis 18-2-es vezetésről is sikerült kikapniuk a görögöktől.A pihenőnap biztosan jót tett nekik, ugyanis ha ma nem sikerül nyerniük, akkor búcsúzhatnak a tornától. A lengyelek már csak valami ultra nagy szerencsével juthatnának tovább, de ehhez több meccs eredménye is az ő kezükre kell, hogy játsszon.A zsinórban negyedik meccs, 4 nap alatt azonban azt mondatja velem, hogy győzelem nélkül fognak búcsúzni.Alig több mint egy hetet még barátságos meccs keretében találkoztak, akkor hosszabbításban lengyel siker született. Ez ma nem így lesz, a Masciadri és Ress vezette olaszok megragadják utolsó esélyüket és ha nehezen is, de begyűjtik a 2 pontot.

2. Tipp (eddigi egyenleg -100)
Labdarúgás: Európa Bajnokság - Selejtező
Litvánia - Svájc
Kezdési időpont: 20:45
Tipp: Svájc -1,5
Odds: 2,12
Iroda: Unibet

Indoklás: Az E csoport 6. fordulója következik, ahol a svájci válogatott játszik a litván csapattal. Svájc jelenleg 3. a tabellán, míg Litvánia az 5. helyet foglalja el.
A vendég csapatnak ezt a mérkőzést be kell húznia, hogy tapadjon az angol illetve szlovén válogatottra. Ezt a csoportot Anglia vezeti, magabiztosan 100%-an, őket Szlovénia követi (Svájccal azonos pontszámmal). Svájc következő fellépése Szlovénia ellen lesz, majd szeptemberben, hazai pályán. Ezért fontos a 3 pont, hogy ne kerüljenek ponthátrányba a szlovénokkal szemben. Ezt a mérkőzést megelőzően Anglia és Szlovénia egymás ellen játszik, így a svájci győzelem hatására kapaszkodhat tovább az 1. vagy 2. hely megszerzéséért. Litvániának maximum matematikai esélyei vannak a továbbjutást illetően, de ebbe kár reménykedniük.
A vendég csapat játékos állománya sokkal erősebb, mint a hazai csapat. Továbbá legutóbbi eredményük is ezt tükrözi, akkor sima 4-0 lett a svájci válogatottnak, ahol Drimic és Shaqiri is kétszer betalált. A mai mérkőzésen is várható tőlük gól vagy Seferovic, Xhaka is villanhat.
Mindent összegezve egy magabiztos svájci győzelmet várok. Továbbá csak svájci gólt vagy gólokat várok és szerintem Litvánia nem ma fogja megtörni a góltalanságát. Legutóbbi mérkőzésükön is 26 svájci kapurálövés volt, amiből 13 kaput is talált, ma is ehhez hasonló számokat várok.

2. tipp (+195)
Labdarúgás, Copa America
Kolumbia-Venezuela
2015.06.14 21:00
tipp: Kolumbia over 1,5 gól
odds: 1,61
iroda: Bet365

indoklás:
Kolumbia 4. a világranglistán, Venezuela 72.! ...
Fix 1-es ez a meccs, szerintem még hendivel is!  ;)
Kolumbia a legutóbbi VB-n is bizonyított. Ezúttal is bombaerős kerettel utazott Chilébe.
Főleg elöl tűnik félelmetesnek ez a Kolumbiai csapat, Falcaoval, Jackson Martinezzel, Jamessal és a padról bevethető Baccával... Mind a 4 játékosban benne van a gól.
Ezekkel a játékosokkal simán lőhetnek minimum kettőt, de akár még többet is a gyengécske venezuelai csapatnak.
Venezuela idén Jamaicától és Hondurastól is kapott 2 gólt!
A sokkal izmosabb Kolumbia képes lehet megszórni már az első meccsen is a csoport leggyengébb tagját.
Hajrá Kolumbia, lőjetek legalább kettőt!  ;)