16. Június - Kedd

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



2. Tipp (Egyenleg: -100)
ATP Tenisz, 2015.06.16. 12:00
Steve Johnson - Bernard Tomic
Tipp: Tomic 2:0
Odds: 2,20
Iroda: Unibet

Indoklás: Johnsont sem az eszéért szeretjük. Izomból megüti az első szervát, van egy kemény telilapos tenyerese és vége is. Amit lehetett, azt megtanították neki az amerikai iskolák, de klasszis teniszező sosem lesz már belőle. Ez az 53. hely szerintem remekül tükrözi, hol a helye a mezőnyben. A Roland Garroson ment ugyan két kört, de az örök vesztes GGL és a bundapénz mámorától elkábult Stakhovsky elleni sikerekből sok mindent nem szabad levonni. Wawrinka szépen helyrerakta már a 3. körben.

Tomic viszont most él igazán a szezonban. A salakos szezon végre véget ért, látszott is rajta Stuttgartban amikor nyilatkozott, hogy mennyire komolyan veszi ezt a részét az évnek. Struff és Haas személyében két hazai játékost vert meg, majd Nadal ellen szettet is sikerült csenni. Jól szervál, és ami fontos, rendkívül jól mozog ezen a borításon. Eléggé pötyögős tenisz amit játszik, inkább arra törekszik, hogy pontosan, a vonalak mellé helyezze ki a labdát, nem üti teljes erőből ezeket az ütéseket. Ezzel általában célt is ér, a kimozgatott ellenfelek ellen már könnyen be tudja fejezni a pontokat.

Míg Tomic már ráérezhetett erre a borításra, addig az amerikai most játszik először füves pályán. Szerintem a nagy szervák nem lesznek elegendőek a győzelemhez számára, így az ausztrál két szettben jut a következő fordulóba.

3. Tipp (Egyenleg: -100)
ATP Tenisz, 2015.06.16. 13:30
Jared Donaldson - John Isner
Tipp: Nem lesz Tie-break a mérkőzésen
Odds: 2,50
Iroda: Bet365

Indoklás: Donaldson októberben lesz 19 éves, pályafutása elején jár tehát. Amerikai lévén ő is a kemény pályát favorizálja, és elég szép eredményekkel büszkélkedhet idáig. Tavaly év közben 3 ITF tornát nyert meg zsinórban, komoly elhatározásra jutva azóta már csak challenger és ATP tornákon indul. Idén a Maui Challenger versenyen már nem talált legyőzőre, behúzva azt a tornát. Viszont amerikai létére nem egy nagy szervás, a második szervája pedig még Isner ellen is nagyon remegős lesz.

Isner brutálisan szerválta végig a salakszezont. De a hosszú menetelés végére elfáradt. De jön a füves szezon, itt nem kell annyira megdolgozni a pontokért mint salakon kellett, kevesebb energiával hozhatja a szerváit John. A nagy tenyeresére joggal alapozhat majd ma is, ha elsül az a kéz akkor Donaldsonnak esélye sem lesz a labdamenetben.

Nem kell félni Donaldsontól, 6 napja Ebden is brékelgette őt, 2-6 3-6 lett az a meccs Jared szemszögéből. Egy darabig most is tarthatja majd a szerváját, de nem tud ő még végigkoncentrálni egy meccset, tudván, hogy egy adogatás vesztés megpecsételi számára az adott szett sorsát. Mindkét szettben várok egy Isner bréket, tippem: 6-4 6-3 Jonh javára.

2. tipp (Eddigi egyenleg: +60)
Ázsia, VB selejtező - Második szakasz, 2015. 06.16. 14:00
Mianmar - Dél-Korea
Tipp: 3,5-nél több gól
Odds: 1,75
Iroda: bet365

Az ázsiai VB selejtező második szakaszának 2. fordulójában a G csoportban Mianmar együttese játszik Dél-Korea
nemzeti 11-ével. Dél-Korea egyértelműen a meccs esélyese, ráadásul a csoport favoritja is, mert olyan csapatok vannak ebben a csoportban,
mint Kuvait, Laosz, Libanon és ez a két együttes.
Mianmar jelenleg a 143. a FIFA ranglistán. Az első fordulóban Laosszal játszott 2-2-es eredményt. Tehát tud ez a csapat gólt lőni is.
Erre mindenképpen szükség lesz, mert Dél-Korea garantáltan be fog találni ezen a meccsen.
Szerintem nagyon jó odds-ot adnak a 3,5 overre, és ezt szerintem nnyugodtan lehet nagyobb téttel is játszani.
Tippem, hogy lesz ezen a meccsen 4 gól.

6.tipp  (+160)

Labdarúgás Barátságos válogatott mérk.
Olaszország-Portugália
kezdés:20:45
Tipp:X
odds:3.20
bet365

Kedd este semleges helyszínen Genfben mérkőzik meg az Olasz és a Portugál válogatott. Hétvégén mindkét válogatott EB selejtezőt játszott. Az Olaszok Horvátországban szereztek egy pontot ,amivel továbbra is másodikok csoportjukban Horvátok mögött. A Portugálok pedig Örményországban vendégszerepeltek és győztek  Cristiano Ronaldo mesterhármasának is köszönhetően.  Viszont most a luzitánok Cristiano Ronaldo nélkül állnak ki, Real Madrid csillaga ugyanis kisebb sérülés összeszedet a szombati mérkőzésen.Nélküle Fernando Santos válogatottja nem igazán lesz hatékony, megnyugtató lehet ugyanakkor hogy a túloldalt sem a nagy eredményességtől hangos minden.
Az Azzurriakat sokkal inkább a biztos labdatartás és a jó védekezés jellemzi . Legutóbbi döntetlen várható a két válogatott mérkőzésen.