21. Június - Vasárnap

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



6. tippem (+165)

Forma 1 - Ausztria
Kezdés: 14:00
Tipp: Versenyt befejező pilóták száma: 16.5 alatt
Odds: 1,66
Iroda: Bet365

Abban bízom, hogy mégis lesz eső, de a legjobb az lenne, ha a futam kellős közepén lepné meg a mezőnyt egy kis zápor. De elég jó tipp lehet ez eső nélkül is. Gyors pálya, elég meredek féktávokkal, aki sokat kockáztat, pórul járhat. A szabadedzéseken is voltak kicsúszások, tegnap Hamilton és Rosberg sem tudta befejezni az utolsó körét az időmérőn. Ennél a tippnél bízhatunk Maldonadóban, aki szintén képes balesetet okozni. Raikönennen Ferrarija gyors, de át kell rágnia magát a mezőny nagy részén, szintén sok akcióban lehet benne. Ott van a két McLaren, Button és Alonso, az a két kocsi bármikor képes megállni. Kizártnak tartom, hogy célba érjen mindkét McLaren-Honda. Verstappen szintén egy olyan versenyző, aki nem riad vissza az akcióktól, kieshet, vagy kiejtheti egy társát. Aztán itt van még a mostanában már nem divatos kavicságy is. Régen aki oda kicsúszott, az már nem jött vissza. Itt is lesznek, akik elnézik a féktávokat, sokat kockáztatnak a kanyaroknál, és a kocsi önálló életet él. Jobb esetben a kavicságy, rosszabb esetben a gumifal lesz a végállomás pár pilótánál. A Willimaseknél is történtek fejlesztések, eddig ugyan minden rendben ment, de a versenytávon kijöhetnek hibák.

7.tipp (egyenleg: +5)
Labdarúgás Norvégia Tippeligaen
Kezdés:  2015.06.21. 18:00
Aalesund - Stabaek
Tipp: DÖNTETLEN
Odds: 3.5
Iroda: Bet365


Indoklás:
Norvégia 1. osztályában találkozik egymással a 10. helyen álló Aalesund a 2. helyen álló Stabaek csapatával. Ugyan az lesz a tippem szisztémája, mint a tegnapi brazil meccsen, ami sajnos a rossz irányba dőlt el. Most viszont kicsivel másabb a helyzet.
A vendég csapat jó formát, utolsó 2 meccsüket megnyerték, idegenben meg egyenesen hasítanak(utolsó 5 meccsből 4 siker és 1 döntetlen). Egyértelmű, hogy mindenki a V tippet teszi, jóval, de jóval nagyobb számban, mint a tegnapi brazil meccs esetén. Miért fordulhatna elő, hogy ne nyerjenek, ha ennyire pörög a csapat?
Pont ez lesz, ami behúzza a fogadókat is a csőbe. Csökken nagyon szépen a hazai odds, annak ellenére, hogy kutya nem teszi kb. és ráadásul se a helyezése, se a hazai mérlege alapján nem okozhat gondot a Stabaek csapatának.
Viszont, ha megnézzük az egymás elleni mérkőzéseket, láthatjuk, hogy a "kis" csapat elég nagy mumusa a vendégeknek. A tippem döntetlen lesz, mert Aalesund előző meccsét megnyerte otthon és szerintem most ez nem biztos, hogy sikerülni fog nekik, viszont a mutatók alapján ez a mai összecsapás nem lehet vendég.

3.tipp  (-200)

DÉL-AMERIKA: Copa America
Kolumbia - Peru
21.06.2015 21:00
Tipp: Félidő 1-0
Odds: 3,60
Unibet

Az a helyzet hogy Kolumbia a Brazilok elleni sikerrel még nincs biztonságban, ellenben kellő önbizalmat szereztek Neymarék ellen győzelemmel amit ma kamatoztathatnak. Eddigi mindkét meccsükön inkább megérdemelték volna a győzelmet, fura hogy még akár ki is eshetnének úgy hogy még valószínűleg a csoport 3. is tovább fog jutni a groupból. Egy döntetlen nem tudni mire elég hiszen a brazilok órákkal később kezdenek csak, így bár óvatos kezdést várok ám James vezette Kolumbia félidei minimális vezetését. Peru nem mutatott eddig valami félelmetes támadófocit, hogy gólt lőnének attól nem igazán félek, maximum egy 0-0 ronthatja el örömünket...