JUV - CAG: Ráncos Dámák vs Parasztgyerekek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ráncos Dámák vs Parasztgyerekek
Vasárnap, Szeptember 26, 20:45
TV: Digisport
1.65   3.60   5.50

Korábban sokat gondolkoztam azon, mit lehet szeretni a vidéki kiscsapatokban. Jelen esetben is adott egy falusi szigetváros, tele kecskepásztorral, parasztgyerekkel, kismotorral járó vékonydongájú meszticcel. Mi a csábító egy olyan csapatban, amely a helyi lakosokon kívül senkit nem érdekel? Végül arra jutottam, hogy valakit az foghat meg a Cagliariban, hogy olyan szerencsétlenek, és ez szánalmat kelt bennük. A történelem során szinte mindig elnyomás alatt voltak, folyamatosan a térdüket koptatták valaki előtt. Azóta sem tudnak fejelni a játékosai... Tetőzi náluk a szánalmat, hogy ilyen Andorra-szerű függetlenségi idegbajban szenvednek, úton-útfélen azt hangoztatják, hogy ők ,,szárdok". Na, az meg mi a lófasz, mondja már meg nekem valaki? Szászokról már hallottam, de Robin Hood óta az is csak valami szellemnép, sőt vannak baszkok, katalánok, bretagne-iak, stb. De szárdok? Az olyan, mintha azt mondanám, ,,itt vannak a szarok"... Szóval itt vannak ezek a szaros Parasztgyerekek, akik évente kb. tízszer látnak betont, amikor északra utaznak a kultúra őshazájába, Torinóba, talán Milánóba vagy Genovába.

Még a focicsapatukat is csak 1920-ban voltak képesek megalapítani, míg a Juventust nagyjából 23 évvel korábban sikerült, bőven nagykorú volt már, mire ott délre eljutott a foci híre. Valaha volt legjobb játékosuk Gianfranco Zola és Gigi Riva volt, mindketten a helyi kovács inasai voltak, emellett jobban patkoltak, mint a többiek. Leginkább másodosztályban játszottak, ahol megengedhető, hogy a meccsek között legelőnek használják a futballpályákat, ezzel spórolva meg a fűnyíró árát. A mostani keretüket úgy tudták kialakítani, hogy kecskéket meg birkákat ígértek a játékosoknak. A kapuban van a legnagyobb LOL, hiszen Federico Marchettit olasz válogatottba hívását azóta sem érti senki. A legszebb az egészben, hogy Torinóból jött, de még a kis Bikáknak sem kellett a lepkéivel. A második számú kapusuk pedig egyenesen Ivan Pelizzoli, bruhaha. Van egy áruló csapatkapitányuk, a nagy Bruno fia, Daniele Conti, aki csak itt villoghat, sehol máshol. Ez a gyerek úgy néz ki, mint egy rossz kobold a hegyes orrával, akinek folyamatosan az a vágya, hogy meghódítsa Tündérországot, de túl balfasz ahhoz. Örökké itt ragad ő Parasztföldön, nem kell a halál faszának sem. Ráadásul állandóan lesérül, legutóbb Daniele De Rossi ártatlan belépője nyomán volt képes kidőlni pár hónapra. Aztán itt van a ,,legnagyobb szar (szárd)" Andrea Cossu, aki 30 éves korára érte el az olasz válogatottat, de ott is folyamatosan ,,szárdoztatja" magát. Én még nem láttam normális meccsét, ő a Serie A Dennis Rodmanje, folyamatosan lepattanózik. Van néhány csatárszerű képződményük is, a brazil Néné, akitől évek óta azt várják, hogy Robert Acquafresca lesz!!! Ez mekkora, valakinek Bobbynak kellene lenne, ez már a mocsár alja... Ennél többet Nénéről mondani sem kell. Valamint itt van Alessandro Matri, aki a Milanból érkezett, egyedüli normális játékosuk. A végére hagytam a Parasztgyerekek gyöngyét, Robert Acquafrescát, akinek ugye a klónja Nene akarna lenni. Szóval ez a Robert gyerek Allegri mester alatt szárnyalt, aztán Genovába, illetve Bergámóba ment, de furcsa volt neki a beton, ezért kénytelen volt visszatérni ,,Szarfölre". A leggusztustalanabb csatárok egyike, ő az olasz Roberto Soldado, remélem ezzel mindent sikerült elmondanom róla! Kellene még beszélnem az edzőjükről is, de én akárhogy is néztem, az nincsen nekik. Volt, de elment Milánóba, hogy kulturálódjon, a helyére meg jött valami másodosztályú lúzer, akit még Olaszországban sem ismernek. Ennyit tudnak, kizúgnak a másodba, mert csak Allegri tudta ezt a fos keretet benntartani az első osztályban.

És most jöjjön Titti7, aki megosztja velünk gondolatait a Juventusról, mekkora királyság egy csapat is ők.

A Serie A 5. fordulójának zárótalálkozóján vasárnap este kedvenc zebráim fogadják a szardíniai szigetlakókat. Bár azt éppen nem lehet mondani, hogy Alex Del Pieroék fergeteges formában vannak, az ez évi Juvét nem lehet kiismerni, de az látszik, hogy a tudás megvan, csak megfelelő keretek közé kell ültetnie Luigi Delnerinek a taktikával együtt. Az Udinese -vel felmosattuk a padlót a Stadio Friuliban, ezzel feledtetvén a hétközi Lech Poznan elleni pontvesztést, a csütörtöki hétközi Palermo elleni fiaskót pedig újra lesz kin visszaverni, reszkess Cagliari! A támadójátékunkkal már nincsen gond, átlagban megrúgjuk a két gólokat a Serie A -ban az EL -ben meg Chiellini is parádézott, ami mutatja nem csak az elülső harmadtól várhatjuk a gólokat. Del Piero, Iaquinta, Quagliarella és Marchisio is gólképes az ősszel, ha védelem is összeáll, akkor nem menti meg az ellenfeleket senki a Juve győzelemtől. A Cagliari hozza a tőle megszokott monoton, alapjátékot, egy amolyan ízetlen-szagtalan "inkább" ne kapjunk ki játékkal, nem véletlen a három dupla nullás eredményük a Palermo, Bari, Sampdoria hármassal szemben, egyedül a Roma -t sikerült kiütniük, de azt lehet magyarázni Burdisso korai kiállításának is, látható nem kell túlértékelni azt a sikert sem a szárdok részéről. Mondhatnám vasárnap sem várok tőlük sokat, valószínűleg csak Davide Biondini vöröslő haja lesz az ami színt visz a sótlan játékuk mellé a pályára. Mit várhatunk egy csupa remegő falábútól, akik előre fele játékban nullát nyújtanak, s csak akkor merészkednek előrébb a félpályán túlra, ha a bíró segít nekik, lásd a Roma elleni kiállítást. Torinóban nem ússzák meg a szigetlakók, a bunker futball nem kifizetődő a Juve ellen, örülhetnek ha megússzák két-három gólos vereséggel, mert, hogy találatig nem jutnak, a klubvezetők óriásit hibáztak Jeda elengedésével, hiszen nélküle tényleg totálisan impotens a Cagliari játéka. Vicc, hogy ezzel a produktummal is előrébb találhatóak a tabellán a szardíniaiak, de most fordul a szélirány, Del Piero vezérletével helyre teszik az erőviszonyokat.

Minden jót, jó Juve - Cagliari elő kivesézést kívánok!

Egy kis történelmi háttere mindenképpen van a dolognak. Volt ugye a XIX. században bizonyos Szárd-Piemonti királyság a sok Viktor Emánuel nevű királyukkal. Vajon miért hívták Szárd királyságnak? Biztos már akkor is jobban tetszett a sok torinói úri népnek valami szebb helyen nyaralni, ahol nem utolsósorban a kaja is jobb, meg a bor is ütősebb. Bevallom én is szívesebben nyaralok a Costa Verdén, meg járom inkább a szárd hegyeket, minthogy a füstös Piemontban aszalódjak. Ja, meg katona is kellett a Risorgimentohoz Cavournak, aki nem szarja össze magát ha véletlenül az ellenség lő is. A szárd birkapásztorok otthagyták hát az elsőszülöttnek (mert az asszony azért mégse teljes ember) a birkákat, a szőlőst meg az olívást egy évre, és nagy mérgükben kiharcolták Olaszország egyesítését. Mondjuk én is baszott zabos lennék ha egy évig a porcheddu meg pecorino helyett szar északi kukoricakását kéne zabálnom, meg még jófajta Cannonauval se lehetne leöblíteni. Szóval köszönetet mondhat nyugodtan a sok Vittorio Emanuele meg leszármazottai a szárdoknak. Ha egy kicsivel távolabbra nézünk vissza a történelemben: ötezer éve a szárdok már vígan nuraghekat építettek, hogy onnan harcoljanak a betörő kalózok ellen, meg építették fel a demokrácia alapköveit, mikor ezek a piemonti retkesnyakúak még bunkósbottal igyekeztek magunknak napi betevőt meg menyasszonyt szerezni. Utána aztán a középkorban nem győzték kipicsázni a szigetről a folyamatosan hódítani akarókat. Igazuk van, én se hagynám, hogy a birkákat elvegyék, meg eligyák a boromat. Futball: igaz, a csapatot csak 1920-ban alapították (viszont augusztus 20-án, biztos hallották, hogy van egy nép Közép-Európában, akit folyamatosan támadtak meg ki akartak zsákmányolni, mint őket, és nekik van ezen a napon valami államalapítás napja), de azóta sem változtattak klubszíneket. Nem úgy, mint a Juve, akinek első klubszíne rózsaszín volt, de aztán biztos sokan ratyizták őket, meg a stadionjukba szervezték meg az első Love Parade-ot is (ezt azért még nem támasztja alá az összes történész  ;)), erre nagy zavarukban aztán elmentek Győzike kilós turkálójába, ott éppen csak zebramintás pólóból volt 11 egyforma, ezért változtatták meg aztán a klubszínt fekete-fehérre.

Most pedig Torinóba látogat a Casteddu, hogy újra oktassa a Zebrákat. Csütörtökön a Palermo már nyakon szúrta a második számú torinói csapatot (ha a torinói lakosok klubszimpátiáját nézzük), most a szárdok meg is nyúzzák őket. Megtették ezt már máskor is, legutóbb 2 éve, amikor 3-2-re alázták az Öreg Hölgyet saját pályáján. Milyen csapat az már akinek otthon nincsenek is szinte szurkolói, akik vannak, azok is főleg déliek – lehet, hogy ezért szeretnek lefeküdni a déli csapatoknak, nehogy őket is elveszítsék?
A tavalyi nagy bevásárlás után, mikor Meloért és Diegoért kiadtak 50 millát euróban, cél volt a BL döntő és a bajnoki cím, a végén az Európa Ligába is alig értek oda. Nyáron volt is nagy jövés-menés Diegot eladták bagóért (ez volt aztán a jó befektetés), még az orvosi stábot is lecserélték, az egyetlen jó húzás Delneri mester megszerzése volt, akinek azért nehéz dolga lesz rendbe rakni ezeket a kutyaütőket. Végül is pénz, mint a pelyva: a Fiatnak és Kadhafi elvtársnak a bukszája feneketlen. Ha annyi pénzből gazdálkodnának, mint a szárdok, még a Serie C1-ben is kiesési gondjaik lennének. Nézzük az idei nagy bevásárlás eredményeit: Bariban szopnak, mint a torkos borz, a Samp ellen kapaszkodni kell az 1 pontért, a Palermo kiüti őket hazai (?) közönség előtt. Hab a tortán: az EL-ben aztán egy bizonyos Rudnevs porig alázta őket egy mesterhármassal a Stadio delle Alpiban. Oké, Friuliban nyertek, de úgy tudom, hogy az udinei hátvédek meg a kapus egy-egy vadonatúj Fiattal távoztak a meccs után (by Agnelli), korlátlan tankolási lehetőséggel (by Kadhafi). Igaz, ez utóbbit csak Tripoliban tudják használni, de ezt elfelejtették velük közölni a meccse előtt.
Igaz, mióta a bundabotrány miatt száműzték őket a Serie B-be, azóta a bírókat nem nagyon merik megvesztegetni (meg már minden bírónak legalább három különféle Fiat áll otthon a garázsban), kénytelenek tehát az ellen hátvédsorral egyezkedni. Érdekes módon, mióta visszatértek az első osztályba számottevően csökkent a részükre megítélt tizenegyesek száma - talán ezért vannak gondjaik az első hatba kerüléssel???
Játékosállomány: Buffon a világ egyik legjobb kapusa, de néha azért beállhatna a kapuba, hogy ezt meg is mutassa. Storari az utóbbi időben, ha gólt kap, nem adja alább háromnál. Mondjuk nem nehéz, mert Motta és Chiellini közt úgy szambáznak az ellen csatárok, mint a riói karneválon a jobbfajta táncosnők. Még szerencse, hogy Felipe Melo és Marchisio néha hátrahúzódik, hogy ők is adjanak egy-két gólpasszt az ellenfélnek. Előre felesleges is passzolgatniuk a jelenlegi csatársornak. Oké, Del Piero a klub ikonja, de szóljon már neki valaki, hogy drukkolni nem a pálya közepén kell, a lelátón sokkal jobb a hangulat. Nem véletlen, hogy már tavaly is csak győztes meccsek végén cserélték be, hogy tudja magát ünnepeltetni a közönséggel. Legalább Quagliarella néha úgy botlik bele a labdába, hogy gól lesz, de miért nem lehet mellé betenni párba Iaquintát? Az alatt a 108 perc alatt mikor játszott, rúgott 2 gólt. Hopp, pont most olvasom, hogy kezdő lesz, Alex meg a padon kezd, Meloval együtt. Lehet, hogy így mégis lesz egy bolhafingnyi esélye a Juvénak?
De dicsérjük inkább a Cagliarit. Aki nem tudná a klub megnyerte egyszer a scudetto-t, nem is akárhogy: mindössze 11 gólt kaptak, ami azóta is olasz rekord. Ebben az időben Gigi Riva neve fémjelezte a csapatot és az azzurrikat is. A klub második aranykora 93-94-ben volt, mikor a csapat az UEFA kupában menetelt, és az elődöntőbe jutásért vajon kit is vert ki kettős győzelemmel? Bizony-bizony a Juvét 1-0-ra és 2-1-re verte meg. Igaz, az elődöntőben kikaptak a későbbi győztes Intertől, de az egy másik történet. Ehhez a korszakhoz személyes élmények is fűznek, ugyanis pont ekkor volt szerencsém ott élni, hatalmas mulatság volt Caglari belvárosában ünnepelni a Juve feletti győzelmet. A stadionba ugyan nem jutottam be erre a meccsre, de hasonló jó hangulat volt a kivetítők előtt is. Abban a csapatban játszott Bisoli is, aki a Cagliari jelenlegi edzője. Nem lesz nehéz motiválnia a srácokat, bizonyára elmondta már nekik ezerszer azt a két meccset, hogy milyen jó dolog volt lemosni a pályáról a Juvét, köztük az akkor még tejfelesszájú Del Pieroval (uramatyám, lehet, hogy Alex még 50 év múlva is a Juvéban fogja kergetni a labdát kerekesszékkel?). A szárdok mindenképpen jobb formában vannak a torinóiaknál, játszottak három 0-0-t, egyedül a Roma rúgott nekik gólt, de azt mindjárt öttel bosszulták meg. Kíváncsi vagyok, hogy be tudja-e venni a Juve a Casteddu kapuját, mert az Acquafresca, Matri csatársor lába, ha egyszer elsül, akkor nem fognak megállni egynél. Ha nem menne nekik, jön a szünetben Nené, majd ő megmajmolja a nyugdíjas torinói hátvédeket. A született szárd, Cossu vezérletével a középpálya mindenképpen támogatja majd őket.
Összesítve: egy porig alázott Juvét, egy igencsak motivált Cagliari tovább fog taposni a sárba, azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy legalább kettőt tesznek közé a szárdok. Forza Casteddu!
PS: Ja, meg Juve merda! Juve fanoknak meg egy kis összefoglaló a legutóbbi szárd diadalról Torinóban.

http://www.youtube.com/watch?v=VlP7wiSe0y8&feature=related

Idézetet írta: TiB Dátum december 12, 2010, 15:13:36
A Juve - Cagliari nagyobb rangadó, mint a Juve - Lazio ? ;D

Sőt még az Inter - Milannál is nagyobb. :) Ezeknél a rangadóknál egyébként szerintem azon akad meg a dolog, hogy nincs az oldalon, olyan Inter, illetve Lazio (stb.) szurkoló, aki vállalná, hogy megfogalmaz egy hosszabb csapat magasztaló irományt.

Idézetet írta: TiB Dátum december 12, 2010, 15:13:36
A Juve - Cagliari nagyobb rangadó, mint a Juve - Lazio ? ;D

Ha ezt egy szárdtól kérdeznéd meg, szerintem nem mosolyognál utána. Ez kb olyan, mintha egy baszktól megkérdeznéd h mi a nagyobb meccs, egy El Clásico vagy egy Athletico Bilbao - Real Madrid. Továbbmegyek, számomra nagyobb meccs volt egy Real Betis - Sevilla, mint egy Real - Barca. Ízlések és pofonok. De szerintem emiatt senkinek a véleményét nem szabad kikezdeni. Persze, lehet azt kérdezni, h akkor a TV miért ad szívesebben egy Inter - Lazio-t, mint mondjuk egy Juve - Cagliari-t. Szerintem erre is egyszerű a válasz. Egy divatszurkoló nem fog addig a Cagliari-nak szurkolni, amíg nem nyernek BL-t, vagy nem veszik meg CR-t. Így pedig a TV pénztől esik el, mert kevesebben kapcsolnak erre a meccsre (így a csatornára is) mintha az Inter játszana a Lazio-val. És ez a kurva világ nem szól már másról, csak a pénzről.
Mindenesetre azért Szigo írásán én egy kicsit kiakadtam. Ennyire lenézni egy nemzetet, az a nem semmi. 2 milliós a szárd lakosság, legalábbis akik beszélik a szárd nyelvet. De persze ez csak egy szar nép... Így távolról könnyű Őket leszólni, de megnézném, h akkor mit mondana egy amerikai a székelyekről. Szigo gondolatmenetét folytatva, Ők csak 1 millióan vannak, ebből 800,000en élnek Székelyföldön, ami most sajnos románia. Akkor ugye Ők is senkik, és mondjuk egy Csíkszereda - Steaua Bukarest jégkorong meccs kisebb rangadó, mint egy NY Rangers - NY Islanders. Mert ugye kik azok a székelyek???
Én nem akartam megbántani senkit sem, csak a véleményemet írtam meg. Nem vagyok se szárd, se székely. De még csak olasz és román sem.
A baráti körömben is jól felmérhető, h mennyire pénz-, és játékosfüggő a "drukkolás". Évekig senkit sem érdekelt egy manchester-i derby, mert "a City szar, a Utd meg bucira veri Őket!". Pedig nagyobb meccsek voltak szerintem azok a derby-k, ahol a City teljesen le volt írva, és szívből játszottak. "Finomabb" volt ekkor egy Sinclair gól az Utd ellen, mint most egy Tevez gól. Most h van pénz a City-nél, és olyan nevek vannak a mezek hátulján, mint Silva, Boateng, Toure (2x), Tevez, Barry, és Kolarov, hirtelen nincsen nagyobb rangadó a UK-ben mint a City - Utd. És akkor a Hotspurs-ről nem is beszéltem. Úgy érzem, egy csapatnak szurkolni, egy életre szól, és ennek nem szabadna pénzfüggőnek lennie. 
Bár nem is szabadna ilyen messzire menni. Elég lenne megkérdezni egy szurkolót, a Fradi B középből, h ha egy napon lenne a Barca - Real, és a Fradi - Újpest, melyiket választaná. Szerintem egyértelmű lenne a válasz, s nem a spanyol rangadó kerülne ki nyertesen. S szerintem ez így van rendjén.

Idézetet írta: TiB Dátum december 12, 2010, 19:29:00
Félreértettél, nem rangsoroltam semmit. Arra próbáltam utalni, hogy a Juve - Laziora nem lett írva ilyen bevezető, de a Cagliari-ra igen. A Betis - Sevillára még várnod kell amúgy, addig érd be s Betis - Barca B-vel. :P :)

Akkor elnézést ;) Ha a Sevilla így folytatja, akkor szerintem is sokat kell rá várnom. Betis idén feljut, Sevilla kiesik, és remélem egy ideig ott is ragadnak ;D Azért a kupadöntőkben még összefuthat a két csapat ;)

1. én minden mérkőzésre csinálnék ilyet, de nem hinném, hogy akad itt Lazio-drukker az oldalon. Ha tévedtem volna, jelenkezzen nálam. Mondjuk a Barcelonára is úgy kellett könyörögnöm, hogy írjon vki, mivel TiB, patyi, és barnagab sem vállalta. Ezek után hogyha végre találok valakit egy kisebb meccsre, akkor azt nagyon megbecsülöm, misk@ pedig köztudomásúan nagy Cagliari-szurkesz, és én ezt tisztelem benne!

2. jaaas, csak nem gondolod, hogy én komolyan írtam ezt a szárdokról? Imádom őket, de mivel ez egy fikázós topic, és itt minden megengedett, ezért leszaroztam őket. Ugyanezt tettem volna pl. egy Steaua-Csíkszereda meccsnél is, ha épp Steaua-szurkeszként kellene írnom. Láthatóan nem vágod egészen, miről is szólt volna ez az egész játék...

3. Ha akad a fórumon egy megrögzött Farkas, az jelentkezzen nálam légyszi. Tehát minden véresszájú ROMA szurkolót várok egy kis játékra!!!

Idézetet írta: Szigo Dátum december 12, 2010, 19:39:44
2. jaaas, csak nem gondolod, hogy én komolyan írtam ezt a szárdokról? Imádom őket, de mivel ez egy fikázós topic, és itt minden megengedett, ezért leszaroztam őket. Ugyanezt tettem volna pl. egy Steaua-Csíkszereda meccsnél is, ha épp Steaua-szurkeszként kellene írnom. Láthatóan nem vágod egészen, miről is szólt volna ez az egész játék...

Én csak ma néztem meg ezt a topikot. Azt hittem, h a Heti Ötös egyik szereplője volt ez a meccs, és hogy ilyen formátumban került is ki a főlapra. Tudod Szigo, h a barátomnak tekintelek, szóval tényleg nem bántásból írtam a hsz-emet. Félreértettem az egészet ezek szerint, de nem sajnálom, mert még mindig jobb ez az opció, mintha ezt full komolyan írtad volna. Remélem nem sikerült megbántanom senkit sem, ha mégis, nyugodtan írjátok meg, és vezekelek majd a bűneimért ;)

Idézetet írta: jaaas Dátum december 12, 2010, 19:49:41
Én csak ma néztem meg ezt a topikot. Azt hittem, h a Heti Ötös egyik szereplője volt ez a meccs, és hogy ilyen formátumban került is ki a főlapra. Tudod Szigo, h a barátomnak tekintelek, szóval tényleg nem bántásból írtam a hsz-emet. Félreértettem az egészet ezek szerint, de nem sajnálom, mert még mindig jobb ez az opció, mintha ezt full komolyan írtad volna. Remélem nem sikerült megbántanom senkit sem, ha mégis, nyugodtan írjátok meg, és vezekelek majd a bűneimért ;)

Dehogy is, ez soha nem került volna ki sehova ;D Megbántottál, vezekelned kell, méghozzá úgy, hogy te kapod meg mégis a Cosmo fekete szuper bulitáskát, amivel a Morrison's 2-ben Janicsák Veca összest kell énekelned ;D

Idézetet írta: Szigo Dátum december 12, 2010, 19:54:44
Dehogy is, ez soha nem került volna ki sehova ;D Megbántottál, vezekelned kell, méghozzá úgy, hogy te kapod meg mégis a Cosmo fekete szuper bulitáskát, amivel a Morrison's 2-ben Janicsák Veca összest kell énekelned ;D

Remélem mindezt bőrszoknyában és nerc harisnyában. Aaaaannyira szeretem a bőrszoknyát... ;D

Idézetet írta: jaaas Dátum december 12, 2010, 20:00:59
Remélem mindezt bőrszoknyában és nerc harisnyában. Aaaaannyira szeretem a bőrszoknyát... ;D

Jaaas, a bőrszoknyához van tangád, vagy csak neccharisnya lesz alatta? ;D ;D

u.i. a nerc az bunda, a harisnya az necc. :ok: ;D Most kerestem ki a google-ben. :coolsmiley:

Idézetet írta: rosco Dátum december 12, 2010, 20:13:51
Jaaas, a bőrszoknyához van tangád, vagy csak neccharisnya lesz alatta? ;D ;D

u.i. a nerc az bunda, a harisnya az necc. :ok: ;D Most kerestem ki a google-ben. :coolsmiley:

Persze h van tangám, elengedhetetlen a mai világban ;)
A nerc - necc nekem is gyanús volt, de egy online szexbolt kínálatában találtam meg végül, és ott nerc-nek írták. Gondoltam, egy szexbolt azért csak tudja mit ad el ;D A nercről tudom h egy állat, de h a harisnya műszálas, vagy állati eredetű, abban nem voltam biztos ;) De most megtanultam, h necc, köszönöm rosco ;)

megjegyzés: jaaas kis betű ;)

Idézetet írta: jaaas Dátum december 12, 2010, 20:00:59
Remélem mindezt bőrszoknyában és nerc harisnyában. Aaaaannyira szeretem a bőrszoknyát... ;D

Ha szereted a bőrszoknyát, akkor geci leszek, és nem engedem, hogy abban legyél. Inkább ilyen kis kockás rakott szoknyát kell húznod, amit az iskoláslányok szoktak, a la Britney Spears...

Idézetet írta: Szigo Dátum december 12, 2010, 19:39:44
1. én minden mérkőzésre csinálnék ilyet, de nem hinném, hogy akad itt Lazio-drukker az oldalon. Ha tévedtem volna, jelenkezzen nálam. Mondjuk a Barcelonára is úgy kellett könyörögnöm, hogy írjon vki, mivel TiB, patyi, és barnagab sem vállalta. Ezek után hogyha végre találok valakit egy kisebb meccsre, akkor azt nagyon megbecsülöm, misk@ pedig köztudomásúan nagy Cagliari-szurkesz, és én ezt tisztelem benne!

2. jaaas, csak nem gondolod, hogy én komolyan írtam ezt a szárdokról? Imádom őket, de mivel ez egy fikázós topic, és itt minden megengedett, ezért leszaroztam őket. Ugyanezt tettem volna pl. egy Steaua-Csíkszereda meccsnél is, ha épp Steaua-szurkeszként kellene írnom. Láthatóan nem vágod egészen, miről is szólt volna ez az egész játék...

3. Ha akad a fórumon egy megrögzött Farkas, az jelentkezzen nálam légyszi. Tehát minden véresszájú ROMA szurkolót várok egy kis játékra!!!

Kösz szigo!

Azt nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz embereket találni egy kis fikázáshoz... Nem hiszem, hogy itt a fórumon nincsen embereknek legalább 1-2 szabad órája, hogy jól leszidja szeretett csapatának aktuális ellenfelét. Engem például megtisztelt, hogy felkértél, hogy fikázzam egy kicsit az Öreg Hölgyet (Cagliari drukkerként nem is gondoltam, hogy ebbe a rangadós topikba írok majd  ;)), és úgy gondoltam, ez megér részemről egy órás pötyögést.
Meg egyébként is jókat szoktam röhögni az ellen fikázásán, ha van néha.

Tehát tisztelt Fórumtagok!

Ha szigo neadjisten felkér valakit, hogy rittyentsen egy kis fikázást valamelyik meccsről, ne utasítsa már vissza!

Idézetet írta: jaaas Dátum december 12, 2010, 20:21:07
Persze h van tangám, elengedhetetlen a mai világban ;)
A nerc - necc nekem is gyanús volt, de egy online szexbolt kínálatában találtam meg végül, és ott nerc-nek írták. Gondoltam, egy szexbolt azért csak tudja mit ad el ;D A nercről tudom h egy állat, de h a harisnya műszálas, vagy állati eredetű, abban nem voltam biztos ;) De most megtanultam, h necc, köszönöm rosco ;)

megjegyzés: jaaas kis betű ;)

Lehet van nercharisnya is a hideg téli hónapokra. ;D Az világos, hogy a jaaas kis kezdőbetűvel írandó, de mondatot mégsem kezdhetek kisbetővel. :)