stdavid naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Rég láttam ilyen jó futamot F1 -ben :o :o :o
Pedig elég csalódott vagyok az elmúlt évek miatt, eléggé ellaposodott, de ez a mai.. hatalmas volt.

Ricciardonak pedig hatalmas grat :D Még Vettel volt meg 25 -ös oddsért, de azt cash outoltam némi profittal mikor lassultak a mercik, 20 kör volt még, szal jobb volt a biztos pénz.


Daniel Ricciardo   Canadian Grand Prix
(Race Winner)   08/06/2014   13.00

#511 június 09, 2014, 10:04:19, stdavid
Az első meccses vereség, de leginkább a Lebron körülötti hisztériának sztem egy komolyabb teljesítmény lesz az eredménye, eléggé felpiszkálták.
Egyébként is 27 -et átlagol kb, az előző meccsen is 25 -öt szórt az utolsó negyedes fordulat ellenére is.


Over 27.5   NBA 08/06 - LeBron James (MIA Heat) Points
(Player Performances)   09/06/2014   1.83

Lassan eljön az ideje a VB -re a long term fogadásaim megtételének, még erősen agyalok, egyelőre ezeket írtam fel magamnak.
Nagy dilemmát jelent, hogy a francia csapat hogy áll fel elöl? Amint sikerül megtudni, akkor Martinez kiesik. A belga és a francia csapatnak is ideális a csoportja ahhoz, hogy ők adják a gólkirályt, illetve nyilván egy erős támadó focit játszanak egy meghatározó centerrel.
Japántól sokat várok a VB -n, ahogy nálam Chile és Horvátország továbbjutása sem lehet kérdéses. A hollandoktól és az olaszoktól égést várok, mindkét keret kifejezetten gyenge a hagyományaikhoz képest.
Részletesebb elemzést majd írok mindegyikhez, ha már megkötöttem a fogadásokat, addig nézelődök, olvasgatok, de szívesen venném, ha vki kifejtené a véleményét :D

VB Long Term béta verzió

Gólkirály:
   Lukaku (BEL) @26.00
   Hulk (BRA) @41.00
   Jackson Martinez (COL) @51.00
   + Benzema @26.00 / Giroud @41.00

Csapat összesített gólok:
   Japán o3.5 @1.80

Csoport tj:
   Chile @1.83
   Japán @2.00
   Horvátország @2.10

8 közé jut:
   Francia @2.00

Csoportkörben kiesik:
   Hollandia @2.10
   Olaszország @2.75

Szinte ugyanezek az elképzeléseim, Japán továbbjutással és gólokkal, illetve Uruguay meg Chile továbbjutást, Hollandiának szerintem is lefő, de hogy az olaszok v az angolok esnek ki azt nem tudom, de sztem a horvátok zúgnak ki, mehikó megy  még onnan tovább

franciák sztem is jók lesznek, a felkészülési meccs alapján nagyon jónak tűnnek, igazából egy spanyol-brazil-német-argentin-francia továbbjutó kombi 1,7 körül gift nekem :D

+ spanyol elsők, h elkerüljék a brazilokat egyből az is 1,7 volt még

A hollandoktól mindenki kisebb leszereplést vár (én is), nehogy megsüssük a kezünket. Az olasz csapat szerintem nem rossz, elöl azért vannak jól mozgó emberek. Franciák szerintem is jók lesznek, és szerintem az angoloknak is kijön most a lépés.

A japán 3,5o szerintem fasza kis tipp, azt én is rakni fogom.

Ezt nem is néztem, hogy lehetne-e kombinálni a fogadásokat, gondoltam tiltás van rajta, így viszont majd pár őrültebb kombit is érdemes lesz összehozni. A kisebb oddsos tutikat, azért nem tenném nyugodt szívvel, meg hát törvényszerű, hogy betlizzen vmelyik nagy..

És nyilván, ha a Chile tj -t szúrom, akkor a Hollandia kiesést kihagyom, ha pedig a Japán gólokat választom sanszosan, akkor ott is a tj -t már kihagyom, elég lesz a gondolatmenetekre 1 fogadást ellőni, aztán nehogy dupla szopó legyen. ;)

#516 június 10, 2014, 10:11:13, stdavid
Mentálisan egészen elképesztően nehéz 2 meccsen van túl a Rangers, ilyenek sztem csak jobban összeszedik őket és erősebb harci kedvük lesz hazai pályán, nagyon fognak harapni. Elég kiegyenlített a párharc (bizonyítja ezt is az első 2 meccs), nagyon meglepődnék, ha 3-0 -val állnának 3 meccs után. Hazai pályán ez hatalmas must win szituáció a Rangersnek, egyszerűen megérzés, de behúzza a Rangers ezt most sztem. A mentális részén túl más különösebb érvem nincs, csak erős megérzés.

NY Rangers   LA Kings @ NY Rangers
(Money Line)   10/06/2014   1.68

#517 július 09, 2014, 17:20:34, stdavid
Akkor kezdjük a VB Long Term fogadásokat, első körben jöjjenek a gólkirályok!
Ami közös mindhárom jelöltem csapataiban, hogy viszonylag könnyebb csoportot kaptak, kinéz akár 2 olyan meccs is nekik, melyen jól megszórhatják az ellenfelüket. Egy ilyen gólkirályi címhez 5-6 gól már bőven elég lehet, nagyjából a csoportkör után eldől ez a cím. Természetesen mindhárman kezdők, és támadó felfogású csapatban szerepelnek, ez abszolút fő szempont volt nálam.


Lukakuban érzem előzetesen a legtöbb értéket, a feljövőben lévő belga válogatott centere remek szezonon van túl, kora miatt kellően motivált még, ahogy az egész belga csapat. Könnyű csoport (Algéria, Dél-Korea, Oroszország), és egy későbbi menetelés is kinéz nekik, gólgazdag mérkőzésekkel. Három támadóval állnak fel a belgák, Lukaku az előretolt ék, akit a két szélső is támogat, illetve a középpályáról fellépő egy vagy két támadó középpályás.

Romelu Lukaku (Belgium)   World Cup
(Top Goalscorer)   13/07/2014   26.00


A francia csapatban is remek értéket látok arra, hogy ők adják a gólkirály személyét, sokat agyaltam, hogy Benzema vagy Giroud legyen a választottam, de végül előbbi mellett döntöttem. Ribery kiesése ellenére szerintem elég jó kilátásaik lehetnek, az edzőmeccseken remekelnek és egy egész korrekt keretet sikerült összerántaniuk. Könnyed csoportba kerültek (Honduras, Ecuador, Svájc), ahol az elsőségük sem szabad, hogy kérdéses legyen. Számomra csak az volt igazán a kérdéses, hogy pontosan hogyan állnak fel, de több VB -s cikk, elemzést áttekintve elég egyértelművé vált, hogy Benzema az első számú ék náluk. Hasonló formációban lépnek fel, mint a belgák, annyi különbséggel, hogy itt a középpálya talán védekezőbb mentalitású, viszont a szélsők helyett inkább támadókat szerepeltetnek, gyakorlatilag három csatárral fognak játszani.

Karim Benzema (France)   World Cup
(Top Goalscorer)   13/07/2014   26.00


A brazil válogatottban Hulk csak a másodhegedűs szerepét tölti be, de semmivel sem tartom esélytelenebbnek Neymarnál. Én személyesen nagyon kedvelem Hulkot, csendesebb klubszezonok vannak mögötte, most itt bizonyíthatja újra, hogy az elithez tartozik. Lövőereje szinte legendás, remélhetőleg a pontrúgásokat is rábízzák majd. A nagyobb odds, és a várható hosszú menetelés (több meccsszám) nekem elég érv a mellett, hogy bizalmat szavazzak Hulknak is. A brazil gárda is három támadóval áll fel, Fred az ék, Neymar és Hulk támad a szélről.

Givanildo Hulk (Brazil)   World Cup
(Top Goalscorer)   13/07/2014   41.00


Lukaku és Benzema egyaránt 0.5 egységgel ment, Hulk 0.3 egységgel. Természetesen a VB ideje alatt, ha olyan helyzet adódik élni fogok a cash out lehetőségével mindhárom jelölt esetében.

#518 június 12, 2014, 10:04:23, stdavid
4. meccs, 3-0 a Kingsnek. Egészen elképesztő meccsek voltak itt, a Rangers ment az első 2 meccsen is 2 -vel, majd hosszabbításban kikaptak, legutóbb pedig a Kings kapusa élete meccsét hozta. El nem tudom képzelni, hogy itt söprés legyen a döntőben. És aztán a Kingsnek is jobb otthon ünnepelni, meg talán a liga és a különböző gazdasági érdekeknek is jobb ha tovább tart a párharc..

NHL - Stanley Cup Finals Los Angeles Kings at New York Rangers (Game 4)
Kétesélyes (beleértve a hosszabbítást és a büntetőket)   
NY Rangers
1.70

#519 június 14, 2014, 22:24:32, stdavid
Egyelőre inkább bölcs és megfontolt maradok a VB-n, az első körben még csak nézem a meccseket, próbálok még inkább ráhangolódni a dolgokra, csak élőzök néha. A spanyol bukón pl nagyon elcsúsztam volna.. :redchug:

Most viszont nagyon megtetszett ez. Az Uruknak kötelező győzelem, a gólarány se mind1 a 2 nagy mellett. Ahogy én Costa Ricát se becsülném le teljesen, ellenben a közvéleménnyel.. eléggé hajaz a szitu a Chile-Auszi meccsre. Az is meglep - habár én is alapvetően underes meccsekre számítanék - , hogy milyen komoly oddsok vannak az eddigi meccseken az overekre..


Over 1.5   Uruguay v Costa Rica
(Alternative Goal Line)   14/06/2014   1.425

#520 június 16, 2014, 01:48:31, stdavid
Eljött az idő, hogy felhasználjam az Unibettől még a Roland Garros alapján kapott kockázatmentes fogadást a VB -re. Kicsire pedig nem adunk ilyenkor :D
Svájc-Ecuador kapcsán hajlottam egy nagyobb faragásra, olvastam is 1-2 elemzésben, továbbá a sporit csekkolva is mindenképp van benne ráció. Bár a bet365-nél 3.5 a lapok határa, de reméljük nem 1 lapon múlik majd. A francia siker eléggé kötelező jellegű, míg az argentin meccsen két remek támadó szekció csap össze, egy gyenge védelemmel szemben.


Franciaország - Honduras   Mérkőzés
Teljes idő
1
Argentína - Bosznia - Hercegovina   Felett/alatt
Gólok száma
Felett 2.5

Svájc - Ecuador   Felett/alatt
Lapok szerinti pontszám
Felett 40.5

@4.80


Nem egy lapon múlt végül, dehát hihetetlen lagymatag, álmos meccs volt ez, benne se volt igazán.. Djourou kaphatott volna pirosat, de az is későn jött volna.

#521 június 16, 2014, 01:47:31, stdavid
A visszakapott tét megforgatása az Unibetnél.
Eléggé meredek ez az argentin kezdő, nem is értem igazán. 5-3-2, Lavezzi és Higuain is csak padozik. Arra számítok azért, hogy a 2 szélső védő, illetve a szélsők azok, akikre építenek majd. A 3 kp közül ugyanis az egyik még Mascherano. Eléggé defenzív kezdő, így az overemről le is mondok, amit szerettem volna rakni. Nem tudom milyen lesz a meccs képe, de 6 szögletnek meg kell lennie.


Argentína - Bosznia - Hercegovina   Felett/alatt
Szögletrúgások száma hazai csapatnál
Felett 5.5
@1.65


Az a korai gól nagyon elvette a támadókedvüket..  :noway:

#522 június 17, 2014, 12:49:23, stdavid
Sose tudom betenni a fogadásaim, úgy túl van terhelve a bet365, hogy nem elérhető a history.. :redchug:
Azért akkor csak így beírom, ma a félidőben, 3-0 -ás vezetésnél raktam a német meccsen egy lapok 4.5 undert 2.25 -ért, elég nagy ajándék volt, nem is lett már egy lap se, gondoltam, hogy ekkora különbségnél már elgurigáznak.
Az iráni meccsre semmit se raktam hála az égnek.
A Ghána-Usa meccsre küldtem az over 2.5 gólt, 2.15 -ért. Portugália pocsék gólarányával még jobb esély előtt a csapatok, nem hiszek abban, hogy óvatoskodnának pláne egy első fordulóban. Az afrikai csapatok egyébként is gyengén védekeznek. Az amerikaiak most nevekben nem olyan jók, de őket se feltétlen írnám le.


Under 4.5   Germany v Portugal
(Number Of Cards)   16/06/2014   2.25

Over 2.5   Ghana v USA
(Total Goals)   17/06/2014   2.15


#523 június 17, 2014, 20:15:18, stdavid
Lassan rákapcsolhatnak a belgák :D 3.10 -ért küldtem a győzelmüket, majd bemásolom, ha nincs túlterhelve a bet ;D
Biztos vagyok még mindig a sikerükben, fordítani fognak.


Belgium   Belgium v Algeria
(Fulltime Result)   17/06/2014   3.10

#524 június 17, 2014, 22:51:02, stdavid
A brazil támadószekció életveszélyes, Mexikótól egyáltalán nem vagyok elájulva, sőt. Habár szabályos gólokat nem kaptak meg az előző körben, de ez a Kamerun nem lehet komoly mérce. A hendiben valahogy nem bízok, egy gólt bárki találhat, de kettőig eljutnak Neymárék egészen biztosan.

Brazil Over 1.5   Brazil v Mexico
(Team Total Goals)   17/06/2014   1.50