csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában


#12165 december 25, 2015, 23:01:30, csabax
CHI Bulls @ OKC Thunder, OKC Thunder -1.5 pont hendikep  :great:


Idézetet írta: csabax Dátum december 22, 2015, 18:37:03
Phoenix Hagen - Alba Berlin, Phoenix Hagen +14.5 pont hendikep  :great:
83-86

Idézetet írta: csabax Dátum december 23, 2015, 20:14:15
Iraklis - Foinikas Syrou 2  :great:
Gipuzkoa Basket - Laboral Kutxa Baskonia 2  :great:

Nyereményszorzó 1,28

0-3
83-91

#12168 december 26, 2015, 15:37:56, csabax
Stoke - Manchester United, mindkét csapat szerez gólt  :noway:

Idézetet írta: csabax Dátum december 23, 2015, 20:14:48
Bari - Brescia, szerez gólt a hazai csapat  :great:
Pescara - Modena, szerez gólt a hazai csapat  :great:

Nyereményszorzó 1,40

12. perc: 1-0
54. perc: 1-0

#12170 december 26, 2015, 17:55:32, csabax
Szórakozás:

Stoke - Man Utd, 2.5 gól felett és mindkét csapat szerez gólt  :noway:
Aston Villa - West Ham, 2.5 gól felett és győz az Aston Villa  :noway:
Chelsea - Watford, 2.5 gól felett és győz a Chelsea  :noway:
Liverpool - Leicester, 2.5 gól felett :noway:

Man City - Sunderland, 3.5 gól felett és győz a Man City  :great:
Tottenham - Norwich, 2.5 gól felett és győz a Tottenham  :great:


Nyereményszorzó 219,07

#12171 december 26, 2015, 17:55:52, csabax
Bournemouth - Crystal Palace, szerez gólt a vendégcsapat  :noway:

#12172 december 26, 2015, 17:56:18, csabax
Man City - Sunderland 1  :great:
Tottenham - Norwich 1  :great:

Chelsea - Watford 1  :noway:

Nyereményszorzó 2,75

#12173 december 26, 2015, 17:56:33, csabax
Aston Villa - WHU

Tipp: Rudy Gestede bármikor gólt szerez  :noway:
Odds: 3.20
Tét: 6
Fogadóiroda: bet365


Valószínűsítem, hogy Rudy Gestede bármikor gólt szerez. Mivel erre tippelek, reménykedek is abban, hogy ez meg fog történni. Az a nagy harci helyzet van, hogy a sereghajtó birminghami csapatnak illene győznie, hiszen már jó ideje eléggé egyértelmű, hogy a kiesés elkerülése elleni küzdelemben nagyon-nagyon szüksége van a pontokra.

Pontokat pedig általában úgy lehet szerezni, ha gólokat szerez és az eddigieknél gyakrabban győzni fog egy csapat. Eltelt már 17 forduló a bajnokságból, de még mindig ott tartunk, hogy hazai pályán nem tudott nyerni a Villa. Az eddigi nyolc otthoni meccs mérlege: 0 győzelem, 2 döntetlen, 6 vereség. Előbb-utóbb győznie kell hazai pályán a birminghami együttesnek. Ha másért nem, hát akkor a szerencsejátékosok körében gyakran tévesen értelmezett "nagy számok törvénye" alapján igen.

Erre alapozok én is. Mármint arra, hogy megtörik a Villa rossz sorozata és végre nyerni tud majd hazai pályán. Természetesen már a West Ham United elleni mérkőzésen összejöhet ez a győzelem. Ennek a sikernek az egyik letéteményese lehet Gestede, aki időközben az egyik legfontosabb csatárrá lépett elő ebben a szerencsétlen és harmatgyenge Aston Villában. Persze, az is benne van a pakliban, hogy Jordan Ayew lesz csak a hazaiak gólszerzője, ám nálam most az van, hogy nagyon reménykedek abban, hogy nem csak egyetlen egy gólt fog szerezni az otthon játszó birminghami gárda.

Tetejében a WHU három darab gólnélküli és egy 1-1-es döntetlen után lép pályára a Villa Parkban, s talán nem zárható ki, hogy az Aston Villa-WHU bajnoki mérkőzés nem lesz gólszegény. Szerintem bőven van esély arra, hogy Gestede gólt szerezzen.

Tipp: Rudy Gestede bármikor gólt szerez.

#12174 december 26, 2015, 17:56:49, csabax
Chelsea - Watford

Tipp: Eden Hazard bármikor gólt szerez  :noway:
Odds: 2.62
Tét: 10
Fogadóiroda: bet365


Arra tippelek, hogy Eden Hazard gólt fog szerezni. És már csak azért is hajtani fognak a hazaiak, mert ez lesz az első mérkőzésük, amikor az új tréner, a holland Guus Hiddink ül majd a kispadon.

Mint ismeretes, a belga Hazard volt az egyik olyan játékos, akit Jose Mourinho edzősködésének végső felében a renitensek közé soroltak. Ha ez tényleg így volt, akkor Hazardnak nagyon érdekében áll, hogy jó benyomást tegyen az új menedzserre és ezzel jobbára biztosítsa helyét a kezdőcsapatban. Egyelőre sajnos még a pályára lépés is kérdéses a gólérzékeny focista számára, hiszen kisebb csípőbántalmai miatt kénytelen volt lejönni a pályáról a december 14-i - Leicester elleni - meccs 31. percében, majd pedig emiatt ki kellett hagynia a december 19-i - Sunderland elleni - mérkőzést. Most már jól van a belga játékmester, meggyógyult (helyre jött, játékra jelentkezett, satöbbi) és semmi akadálya sincs annak, hogy pályára lépjen a Watford elleni találkozón. Persze előfordulhat, hogy nem lesz kezdő, hanem csak csere lesz, ám mivel arra számítok, hogy a Chelsea több góllal fogja verni ellenfelét, reménykedek abban, hogy még Hazardnak is jut idő a gólszerzésre.

Jelenleg a londoni csapat közelebb áll a kieső helyekhez, mint a BL-szereplést biztosítókhoz. Mivel megvolt az edzőváltás, arra számítok, hogy mostantól kezdve már az a "harapós" Chelsea lesz a hazai csapat, amelyikre már az idény megkezdése előtt is számítottak a drukkerek. Nagyon nagy menetelés vár a londoni gárdára, s ezt már a Watford ellen meg kell kezdeni. A belgára szerintem kulcsszerep hárul majd ebben a menetelésben. No, és abban, hogy Hiddink edző is ezt gondolja, csak jót tehet, ha Eden Hazard gólt szerez a Watford elleni meccsen.

Tipp: Eden Hazard bármikor gólt szerez.

#12175 december 26, 2015, 17:50:17, csabax
Tottenham - Norwich

Tipp: Christian Eriksen bármikor gólt szerez  :noway:
Odds: 2.87
Tét: 10
Fogadóiroda: bet365


Eriksen nem számít fő gólszerzőnek a Spursben (ugyebár a Hurrikán, azaz Harry Kane az első számú gólvágó), de néhanapján a dán játékmester is betalál a kapuba. Ez esetben is azért is az a tippem, hogy "Christian Eriksen bármikor gólt szerez", mert számítok a játékos újabb találatára. Úgy vagyok vele, hogy a Norwich van annyival gyengébb gárda, mint az otthon játszó Tottenham, hogy a hazai gárda gólfesztivált rendezve verje el jó alaposan. Ilyen esetben ugyanis várhatóan nem csak Kane fog betalálni a vendég Kanárik kapujába, hanem a nála jóval ritkábban gólokat szerző Eriksen is.

Wisdom személyében egy bizonyos esetekben nagyon hasznos hátvéd fog hiányozni a vendégcsapatból, de a középpályán bevethető Jarvis játékára sem lehet számítani. Ezzel szemben a hazaiaknál minden fontosabb játékos egészséges, bármelyikük játszhat és csak három peremjátékos (Mason, Pritchard, N'Jie) hiányával kell számolni.

A 4. helyezett Tottenham némileg jobb formában van, mint a 16. helyen álló Norwich. Mivel mindkét gárdának szüksége van a pontokra, így egyáltalán nem zárható ki a gólpárbaj és az ennek köszönhetően gólokban gazdag mérkőzés. Ha pedig több gól lesz, akkor valószínűsíthető, hogy az általában a gólt előkészítő játékos szerepkörében tetszelgő Christian Eriksen is eljuthat odáig, hogy a már közvetlenül kapu előtt van, nincs kinek passzolnia, hanem neki kell/illik begurítania a labdát a kapuba.

Tipp: Christian Eriksen bármikor gólt szerez.

#12176 december 27, 2015, 22:15:01, csabax
HSG Wetzlar - TuS N-Lübbecke 1  :great:
Rhein Neckar Löwen - SC Magdeburg 1  :great:
Wilhelmshavener HV - HF Springe 1  :great:

Nyereményszorzó 1,44

#12177 december 26, 2015, 20:22:36, csabax
Newcastle - Everton

Tipp: Aleksandar Mitrovic bármikor gólt szerez  :noway:
Odds: 2.87
Tét: 10
Fogadóiroda: bet365


Idén már három szerzett gólnál jár a szerb légiós, s nagyon bízom abban, hogy az Everton elleni találkozón tovább fogja növelni góljainak számát. Tehát az a tippem, hogy Aleksandar Mitrovic bármikor gólt szerez.

Elsősorban azért bízok ebben, mert a Szarkák nagyon szorult helyzetben vannak, közvetlenül a kieső helyezések környékén tanyáznak és nagyon nagy szükségük van a pontokra ahhoz, hogy elkerüljenek a veszélyes zónából. Nagyon valószínű tehát, hogy rendesen hajtani fognak a győzelemért, s úgy gondolom, hogy ebben a sikerben a fiatal szerb focistának is jelentős szerepe lehet. Persze, elképzelhető olyan verzió is, hogy Mitrovic nem fog játszani, viszont Papiss Demba Cisse igen, de hát most ezzel a lehetőséggel nem foglalkozok. Én bízok abban, hogy Mitrovic játszani fog és gólt fog szerezni.

Bár az igaz, hogy a szenegáli játékosra sérülés miatt talán nem kell számítani. Azért írom, hogy talán, mert gyakran csak találgatni lehet, hogy ténylegesen kik sérültek és kikre fogják rá (ilyen-olyan-amolyan okokból), hogy sérültek. Szóval elvileg Cisse hiányozni fog a hazai csapatból, de rajta kívül Krul, Obertan, Riviere, Haidara, Williamson és Good is ki fogja hagyni a meccset. A vendégek hiányzói listája: Jagielka, Hibbert, Oviedo, Browning.

Tehát egyrészt Cisse hiánya miatt lehet számítani Mitrovic játékára, másrészt pedig a szorult helyzetben levő hazai gárdának szüksége van mindhárom pontra a kiesés elleni küzdelemben. Azaz gólokat kell szereznie. Ha megvalósul mindkettő, akkor szerintem semmi akadálya nem lesz annak, hogy Mitrovic gólt szerezzen.

Tipp: Aleksandar Mitrovic bármikor gólt szerez.

Idézetet írta: csabax Dátum december 24, 2015, 11:28:52
Salernitana - Cagliari, szerez gólt a vendégcsapat  :great:
29. perc: 0-1