interwetten

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában



Idézetet írta: ymckrgb Dátum november 21, 2009, 16:20:59
Hello

Nekem olyan problémám lenne hogy én még jópár éve kezdtem el játszani freerollokat az interwettenen és aztán nyrtem is igy összesen 72 dollárt, de ehhez player pointokat kellett szerezni ugyhogy töltöttem fel pénzt aztán, miután töltöttem fel nemtudtadm kijátszani ezt a bonuszt hanem csak a feltöltési bonuszt és akkor azt mondták hogy meg kell várni hogy lejárjon vagy hogy kijátszam a feltöltési bónuszt, de aztán miután lejárt nem jelent meg a freeroll bonuszom. Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy közben fogadtam is és megnöveltem a pénzem, és én akkor szembesültem azzal hogy személyit kell feltölteni és mivel mikor még jópár éve elkezdtem frerollozni nem voltam 18 ezért nem valós adatokat adtam meg és akkor még azt se tudtam igazából hogy a nyereményekért fel kell tölteni.
Namármost ez még mindig nem lett volna baj ha nem szűnt volna meg a póker mivel ott egy ismerősömmel megbeszélve egyszerűen meg tudtam volna oldani hogy ő elnyeri a pénzem és ugy kivesszük, de most hogy megszünt nemtudom mitévő legyek.
Ma már 18 elmultam, és attól félek hogyha az ügyfélszolgálatnak elmondanám a problámámat akkor törölnének és elveszne az összes pénzem
Ha esetleg tudtok olyan játékot itt amivel át lehet adni a pénzt egy másik felhasználónak akkor segítsetek.
Köszi.

Na jó lenne ha valaki tudna mondani valamit. Vagy az is jó lenne ha valahogy megtudnám nézni hogy milyen születési dátumot adtam meg, mert akkor meg tudnám csinálni photoshoppal a személyimet.

Számlám/személyes adatoknál meg tudod nézni elvileg, de nem tom mert interwettenen nem játszok.

Én még nem tudtam sehol megnézni, de kerestem már sokat.

biztos matek órákon is a fogadáson járt az eszem anno, de az hogy van, hogy 9100ft befizetésre 7500ft a "100% bónusz"? :bash:

(a bónuszkalkulátoruk szerint 9100ft az a maximális összeg amit dupláznak, ezért toltam be pont annyit).

Interwetten-nél fogadtam, hogy a vb döntőn az 1. gól időpontja 30 vagy azutáni percben lesz. Kiértékelésnél 0 Ft-ot írtak, holott a tippem helyes. Fogadáskor nem volt odaírva még apróbetűvel sem, hogyha nem esik gól akkor vesztes a fogadás. Szerintetek érdemes reklamálni?

Idézetet írta: strictly Dátum július 12, 2010, 00:48:32
Interwetten-nél fogadtam, hogy a vb döntőn az 1. gól időpontja 30 vagy azutáni percben lesz. Kiértékelésnél 0 Ft-ot írtak, holott a tippem helyes. Fogadáskor nem volt odaírva még apróbetűvel sem, hogyha nem esik gól akkor vesztes a fogadás. Szerintetek érdemes reklamálni?

Nem, mert ez logikus, hogyha az első gólra fogadtál és nem esett gól akkor vesztes a fogadás. Mindenhol így van.

The minute of the first goal:
The aim is to predict whether the first goal will be scored between the 1st and the 29th minute or between the 30th minute and the end of normal time. The 30th minute of a match begins as soon as 29:00 are up on the match clock. If a match ends goalless then all stakes are lost.

Erre gondoltal? Mert akkor sajnos nekik van igazuk, a legtobb irodanal a fogadasok amugy is 90 percre
vonatkoznak ha nincs mas odairva.

Köszi srácok a válaszokat, igazatok volt.
Közben megjött az Interwettentől is a válasz. Az én hülyeségem volt, bár így nem tettem volna meg, ha ezt tudom.

Nem lesz a szivemcsücske ez az iroda a korlátozásaival  :noway:

Itt egy mérkőzésnek csak egy kimenetelét lehet megfogadni?

Nálatok is megszünt a magyar felület?
Ki akartam venni a pénzem 6200ft ,és látom a minimum kivét 7500ft ...
Kénytelen voltam nyomni egy all int 1,2 téten :cya: