OFFTOPIC

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában



Mikor a Celtic fanok éneklik a Just Can't Get Enough-ot, szerintem az a legjobb. Persze időben elkezdik tanulni....

celtic fan just can't get enough of singng celtic songs


#1503 április 27, 2013, 17:51:39, RedMunchen2010
Nem tettem be az összeset, lesz még ilyen biztos:

Idézetet írta: Milan Dátum április 27, 2013, 13:59:14
8 Év = 8.00-ás szorzó

Április 27, 14:00 CET és Április 30, 23:59 CET közt találj egy olyan sporteseményt amelynél valamely kimenetelnek a nyereményszorzója pontosan 8.00!

Idézetet írta: Pozzato Dátum április 27, 2013, 14:42:31
Esemény: Danny Garcia-Zab Judah (Ökölvívás, kezdés: 04.00)
Tipp: Zab Judah döntéssel vagy technikai döntéssel
Odds: 9.00
Iroda: Bet365

Idézetet írta: Szekely Dátum április 27, 2013, 16:10:06
Jablonec- Plzen
tipp: 5,5 gól felett
odds: 13
iroda: Bet365

Idézetet írta: sotet93 Dátum április 27, 2013, 16:32:45
Arsenal - Manchester United
Első gól szerző: Santi Cazorla
Odds: 9.00
Iroda: bet365

RedMunchen2010, mennyit töprengtél az Idiótaságok és az Offtopic között? És miért döntöttél eme utóbbi mellett?
:bash:

Idézetet írta: TiB Dátum április 29, 2013, 08:52:50
Hétvégén voltam Tescoban egy barátommal, gyors kerti sütés ötlete miatt (a bejáratott hentes ugrott vasárnap délután lévén).



Már elterjedt a környéken, hogy neked mindent el lehet adni...
Így jártál.
Ha meg akarod úszni olcsóbban a létezést, költözz el!  :D
(Ha Palcsó Tomi a közeledben nyit dohányboltot, rámegy a gatyád is!)

#1506 április 29, 2013, 11:45:57, Lacapi
Idézetet írta: TiB Dátum április 29, 2013, 08:52:50
Lacapi ez Belgiumban is így megy? Nem a jócsajos részre gondolok, hanem hogy szemérmetlenül utaznak a pénzedre? :)
Itt megy csak igazán! Tudod, van egy réteg, akinek itt semmi nem drága, egy olcsóbb lakás albérlete ( szoba, nappali, amerikaikonyhás 65 nm. ) jobb helyen simán 800 €. Egy 10 éve épült társasház földszintjén egy hasonló lakás 25 nm kerttel 330.000 € -ért cserélt gazdát alattunk. Egy nyomástartó szelep cseréje a kombi kazánban 270 €, bolond a világ. Mondjuk a fizetések is másképp alakulnak, de aki nem figyel, azt könnyen lehúzzák, mondván külföldi, van pénze...
Egyszer Bruggeben voltunk, 3 capuccino, 3 üditő meg két ásványvíz, csaj hozza a blokkot, 40 €! Nem, nem a Hilton bárjába ültünk be. Szemem kiugrott, ráadásul vendégeink voltak, ők hívtak meg cserébe az egész napos kirándulásért. Nézem a blokkot, látom nem stimmel, sőr is van rajta 3. Megyek reklamálni, mondom sört mi nem ittunk. Csaj (na a helyiek nem azok a Regina félék, ezek itt elég tenyeres-talpasok  ;D ) szájhuzogatva számolgat, elengedett egy félbeharapott désole monsieur-t, visszaadott 18 €. Na, már barátibbank tünt, 22 a 40 -ből, kicsit sok, de már emberi, máshol ezt ki lehet hozni 15-ből is. Nézegetem tovább a blokkot, mondom a lányok megisszák a cappucinót, aztán gyerünk tovább. Hát akkor figyelem, hogy még 2 valami szutyok is hozzá van ütve, ami nem tartozik ahhoz, amit mi rendeltünk. Akkor már kicsit gorombábban intettem oda a hölgyet, és közöltem hogy még 5 euro visszajár számításom szerint, de ezt már nem benn a pultnál halkan, hanem kinn a kerthelyiségben, jól hallhatóan, hogy lehetőleg a többi tourist is hallja, hogy figyeljen oda a számlájára. Na azt a pofát képzeljétek el! Szinte még meg is volt sértve, hogy nem hagyjuk magunkat lehúzni egyetlen fillérrel se, de gondoltam, mi Magyarhonbam edződdtünk, a lenyúlás csinját-bínját ismerjük, ne rajtunk gyakoroljanak!  ;D Tehát végül 50%-nál kevesebbel, konkrétan 17 €-ból megósztuk, ami már nem is olyan rettenet. Szóval ne legyen senki tévedésben, nem magyar sajátosság ez, és nagyon sok mindennel így van ez még errefelé, a múltkor egy ismerősöm csak annyit mondott amikor az autópálya melletti szeméthegyek kerültek szóba: Ne csodálkozz, Belgium a nyugat balkánja! És ez igaz is!

(Ha már ilyen jól leirtam, megy  a blogba is!  :great: )

Idézetet írta: Lacapi Dátum április 29, 2013, 11:39:25
Itt megy csak igazán! Tudod, van egy réteg, akinek itt semmi nem drága, egy olcsóbb lakás albérlete ( szoba, nappali, amerikaikonyhás 65 nm. ) jobb helyen simán 800 €. Egy 10 éve épült társasház földszintjén egy hasonló lakás 25 nm kerttel 330.000 € -ért cserélt gazdát alattunk. Egy nyomástartó szelep cseréje a kombi kazánban 270 €, bolond a világ. Mondjuk a fizetések is másképp alakulnak, de aki nem figyel, azt könnyen lehúzzák, mondván külföldi, van pénze...
Egyszer Bruggeben voltunk, 3 capuccino, 3 üditő meg két ásványvíz, csaj hozza a blokkot, 40 €! Nem, nem a Hilton bárjába ültünk be. Szemem kiugrott, ráadásul vendégeink voltak, ők hívtak meg cserébe az egész napos kirándulásért. Nézem a blokkot, látom nem stimmel, sőr is van rajta 3. Megyek reklamálni, mondom sört mi nem ittunk. Csaj (na a helyiek nem azok a Regina félék, ezek itt elég tenyeres-talpasok  ;D ) szájhuzogatva számolgat, elengedett egy félbeharapott désole monsieur-t, visszaadott 18 €. Na, már barátibbank tünt, 22 a 40 -ből, kicsit sok, de már emberi. Kiváncsi máshol ezt ki lehet hozni 15-ből is. Nézegetem tovább a blokkot, mondom a lányok megisszák a cappucinót, aztán gyerünk tovább. Hát akkor figyelem hogy még 2 valami szutyok is hozzá van ütve, ami nem tartozik ahhoz, amit mi rendeltünk. Akkor már kicsit gorombábban intettem oda a hölgyet, és közöltem hogy még 5 euro visszajár számításom szerint, de ezt már nem benn a pultnál halkan, hanem kinn a kerthelyiségben, jól hallhatóan, hogy lehetőleg a többi tourist is hallja, hogy figyeljen oda a számlájára. Na azt a pofát képzeljétek el! Szinte még meg is volt sértve, hogy nem hagyjuk magunkat lehúzni egyetlen fillérrel se, de gondoltam, mi Magyarhonbam edződdtünk, a lenyúlás csinját-bínját ismerjük, ne rajtunk gyakoroljanak!  ;D Tehát végül 50%-nál kevesebbel, konkrétan 17 €-ból megósztuk, ami már nem is olyan rettenet. Szóval ne legyen senki tévedésben, nem magyar sajátosság ez, és nagyon sok mindennel így van ez még errefelé, a múltkor egy ismerősöm csak annyit mondott amikor az autópálya melletti szeméthegyek kerültek szóba: Ne csodálkozz, Belgium a nyugat balkánja! És ez igaz is!

(Ha már ilyen jól leirtam, megy  a blogba is!  :great: )


Azért ekkora mocsokságot...nem elég, hogy drágán adják meg minden, még oda ütnek olyat is amit nem is rendeltetek...bocs ez nem is mocsok dolog, hanem finoman szólva kimeríti a BŰN fogalmát!!!

Simán fel lehetne jelenteni az ilyeneket, hisz nyilvánvalóan be akarták csapni a vevőt!!  :noway:

Rohadt egy világ ez!! Mindenki a másikon akar meggazdagodni és áttaposni.  :(

Ment nem oly rég a NatGeon egy sorozat péntek esténként Vigyázat, simlisek címmel. Egy brit/amcsi faszi járta a világot és mutatta be a világ nagyvárosaiban hogy verik át az embereket a taxisok,bárok,prostik stb. Volt olyan taxis ami az útért 10szer annyit kért, mint a másik társasághoz tartozó, vagy volt olyan hogy a gyanútlan turistát behívták egy italra egy bárba, majd odament hozzá egy nő beszélgetni, kért egy italt, majd ezt és a beszélgetést felszámolták és csak akkor engedték ki a faszit ha kipenget 1000eurot.. Ha nem volt nála szépen elkísérték egy automatához, vagy megverték..Szóval inkább mindenki fizetett.. Rioban, Prágában, Athénban, Rómában és még sok helyen megfordult a faszi, szóval az hogy az emberek csalnak nem magyar szokás.. A világon mindenhol csinálják, sajnos.

Ne feledkezzünk meg róluk!

Anyád!


Valaki miskolci?  Tudna nekem mondani valaki a Hősök teréhez közel egy irodát ,ahol tudok fogadni?

Nagy kamu 11-es volt a Dinamo egyenlítő gólja!!!! Köze nem volt a védőnek, a csatár eséséhez, aki akkorát homorított, hogy ezért Oscar-t simán kaphatna... Látszik, hogy a román foci is egy nagy bunda halom, semmi más!!  :noway:

http://youtu.be/RP28ZwnN1OY

http://www.origo.hu/teve/20130510-kivonul-ket-sportteve.html

"Július 1-én Európából kivonul, így itthon sem lesz látható  az ESPN America (HD)"

Jól kibaxnak velem. Lőttek a Baseball meg az Amerikai foci közvetítéseknek. A sport tv-n az a heti 1 NFL meccs engem nem elégít ki.

Idézetet írta: TiB Dátum május 11, 2013, 11:07:10
http://trashandtears.wordpress.com/tag/alyona-shishkova/

Előtte vagy utána? :) Picit mű, de szerintem utána.
Hihetetlen milyen szarságokat tudok találni pókerezés közben ;D

Előtte...
Akkor még volt rá esély, hogy nincsenek kóros önértékelési zavarai, most már biztosan tudjuk, hogy vannak.   :)
Elismerik - nem is kicsit - a szépségét, a kisugárzását, erre ő meg megy és átszabatja magát...
Érdekes.

A természetesség hiánya egy dolog, de nem is nagyon lehet ráismerni, pont az egyedi jegyeket sikerül általában a plasztikázással eltüntetni.