DrisBigB pókeres naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Dris Dátum január 30, 2012, 16:08:56
Sziasztok!

Kijelenthetem, hogy a bwin felkerűlt nálam a fekete listára. 01.23-án kértem kiutalást a moneybookers számlára, feltöltöttem a személyimet. Rákérdeztem, hogy kb mennyi idő, a válasz, hogy az irat elfogadása 1 nap, az utalás 2.

Ezek után 28.-án írtam nekik egy levelet, hogy már meg kellett volna jönnie a pénznek de sehol. Erre annyit válaszoltak, hogy nem fogadták el a személyit, mert nem színes a kép. Elfogadom, hogyha nem fogadják el, de ha az irat ellenőrzése 1 nap, miért csak a 4 nap múlva küldött levelemre írták meg??

Na mondom sebaj, hétfőn scannelek majd színesen, és átküldöm úgy. Erre ma kapok egy levelet tőlűk, hogy a 23.-ia levélre még NEM VÁLASZOLTAM. Hát mi a fasz.... Már elnézést....

Mondjuk a bwinért én sem vagyok oda, de még kifizetés kérelem előtt feltöltöttem a képet (ha rámész a kifizetésekre, jobb oldalt manuálisan megtudod csinálni), 24 órán belül jött is egy ilyen levél rá:

Tisztelt xy úr

Az Ön által elküldött hatósági igazolványnak a másolatát elfogadták.

Kérjük erre az email-címre ne válaszoljon. Amennyiben bármely kérdése akadna, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz honlapunkon a kapcsolat menüpont alatt.

Üdvözlettel,

a bwin gazdasági részleg ügyfélszolgálat csapata
Fax: +43 (1) 205 330 – 18000

Azóta volt kifizetésem MB-re, minden simán, gyorsan ment.

#241 november 02, 2012, 23:34:37, Dris
Szépestét mindenkinek!

Ma írtam Várda mester naplójába, hogy benézek este a 10.000$-os versenyre. Közben kicsit dumálgattunk is, jó volt a játék.

Aminek kifejezetten örülök, hogy sikerült a visszatérésem. Mindketten pénzbe értünk, Várda 5$-t hozott el a nulla nevezési díjból, nekem meg sikerült 9-et. Ennek azért is örülök, mert kb 10$-t terveztem befizetni, így ezt most megspóroltam.

Egyébként ki tudtam volna ülni még egy 50 helyet kb, az plusz 3$ lenne, de úgy voltam, inkább rástartolok a nagyobb eredményekre, mint hogy végig unatkozzam a maradék időt. Most nem jött be, máskor sikerül majd:)

Hozzá kell szokni az új felülethez (888poker), de a napokban leülök tesztelni az itteni SnG mezőnyt. Ahogy néztem vannak nagyon low-limit asztalok, ekkora tőkére jó ez:)

Gratulálok Dris! :great:

Sok sikert kívánok!  :beerchug:

#243 november 03, 2012, 10:03:34, Dris
Jó reggelt:)

Köszönöm Várda:)
Így most végig gondolva, elég lightos volt a mezőny tegnap este, minimális játékkal el lehet hozni könnyen az ITM-et.
Van még egy jegyem az ilyen versenyekre, és ahogy nézem, összesen két event van már csak. Egyik vasárnap délelőtt 10-kor, míg a másik hétfő este 9kor. Mivel hétfő este én tanfolyamon vagyok, így érdemes lesz vasárnap reggel odafigyelnem a versenyre. Csak el ne felejtsek nevezni:))

Most, hogy kicsit áttekintettem a terem versenyeit, SnG-it, továbbra is gondolkozom, hogy a meglévő 9 dolláromhoz befizetek még 10-et, így ki tudom használni a fasza first depo bónuszokat, az úgynevezett Welcome Package-t, ami tartalmaz


  • Egy 100%-os 1st deposit bónuszt
  • Egy db jegyet a 100K First Depositors Challengere
  • 7 db jegyet az 500$-os First Depositors Freerollokra
  • Egy db jegyet a 1000$-os Depositors Freerollra
  • Plusz bónusz, hogyha a megfelelő kóddal fizetek be, akkor kapok egy ticketet az Aussie Millions satellitek első szintjére

10$ befizetése esetén a 1st depo bónusz 10$-t jelent, viszont amiben nem vagyok biztos, hogy azonnal jóváírnak 10$-et, ha befizetek, vagy 100 bónuszpont elérése után kapom csak meg. Várda mester, nálad hogy volt?

A First Depositors Challenge keretein belül a top10 kap egy ticketet a vasárnapi 100.000 $-os versenyre, ahova alapból 90$ lenne a beugró. Tény, hogy van egy rebuy, de csak egy darab, így nem számítok őrült játékra.

Szerintem hétfőn nyomok egy befizetést, hétvégét még meghagyom pihinek.

Gratulálok!

Én is nézegettem ezt a versenysorozatot de nekem nem küldtek rá jegyet.  :-\

Köszönöm gigazo:))

Én is azért kaptam két ticktetet, mert most regisztráltam, és ekkor jár kettő. Apropó, a másodikat most fogom másfél óra múlva felhasználni, de ahogy nézem, már most 400-al több induló van, mint a múltkor. Ha még 70 játékos jelentkezik(remélem meglesz, de sokkal több nem), akkor már 500 fizetős hely van. Érdekel mi lesz ma.

Másik. Tegnap kicsit nézegettem az itteni SnG-ket. Ahogy megfigyeltem a DoN asztalok gyorsan összegyűlnek, ahhoz képest, mint amire számítottam. Tény, hogy nehéz egyszerre 6-nál több asztalt megnyitni, mert elég nagy a széthúzás akkor már az első és a 6. között, de valahogy nem is bánom.

Amire mindenképp figyelnem kell, hogy másképp esnek a lapok, mint a PS-en. Azt eddig is tudtuk, hogy minden teremnek kicsit más a rangee, de itt nagyon más. Át kell erre szokni, és e szerint belemenni a partykba.

Tegnap még nem vezettem naplót arról, hogy hány játékot játszom, milyen eredményekkel, így csak a végeredményt látom. Végül 3,66$ mínuszban sikerült zárni a szombatomat, úgy, hogy ez a mínusz főleg a DoN asztalokon termelődött, a normál, 9-handed asztaloknál plusszban zártam. (kettőt nyitottam meg, 1 db első, 1 db második hely - erre emlékszem).

Ezek után elgondolkodtam, hogy képezzem magam a DoN területen tovább, vagy maradjak meg a szokásos, de nyereséges normál SnG-nél. A döntés nem volt nehéz, ekkora br-el nem lehet képezni magam, így a 9 fős asztalokon fogok játszadozni addig, míg nem lesz egy akkora bankrollom, hogy hozzá tudjak kezdeni a DoN-oknak. Jelenleg úgy érzem, hogy ez 100$, amivel kényelmesen tudok majd játszadozni az 1,1$-os DoN sit and go-kon.

Szia Dris!

Nem írják egyből jóvá a 10$-t. Én úgy számoltam valószínű majd csak a 100 pont után, erre tegnap hozzám vágtak 6$. De hogy ez mi? Nyomát nem találom, de valószínű, hogy küldtek részletet, mert olyan 70-80 pont között vagyok.

Más. Szerintem menj 6 fős normál SnG-re! Első 3 fizet!!!
Amit én feltételezek rólad: 10-ből 7-szer pénzbe érsz. Abból kettőt megnyersz, kettőn második vagy. .... és akkor kezdjél el számolni.  ;)

Délelőtt 10:02!!!

GL!  :cya:

Idézetet írta: Várda64 Dátum november 04, 2012, 08:42:47

Más. Szerintem menj 6 fős normál SnG-re! Első 3 fizet!!!
Amit én feltételezek rólad: 10-ből 7-szer pénzbe érsz. Abból kettőt megnyersz, kettőn második vagy. .... és akkor kezdjél el számolni.  ;)

Délelőtt 10:02!!!

GL!  :cya:

Wow, köszi, meg se néztem a 6-handed asztalokat, de ez az első három pénzbe ér, tetszik. Számolgattam, ha hozom azt, amit mondtál, akkor 11,22$ a profitom a 10$ buy-in. 12,2%-os ROI, azzal már lehet játszani:)) Köszi:)

10:02:))

#248 november 04, 2012, 18:43:32, Dris
No tehát egy kis összefoglaló:))

Reggel elindultunk a versenyen mindketten Várdával, sajnos Várda az elején kiesett egy csúnya badbeattel. Én ezután nagyon megtáltosodtam, a top20ban játszottam egész végig. Ekkor eljött a buborék, én meg gondoltam, kihasználom. Mégnagyobb tempóba kapcsoltam, és szépen jöttek a potok, feljöttem a 8. helyre, stabilan.

Mikor már csak 2 ember hiányzott az ITM-hez, tartottam az agresszív stílust, így A2-el bemondtam egy allint. A második legnagyobb stack az asztalnál is csak kb a 40%-a volt az enyémnek, így nyugodtan tudtam játszani.

Érdekes, de pont Ő adta meg. Tény, hogy A2-vel ezt játszani kérdéses, de azóta is tartom, hogy jó döntés volt a részemről, míg az ellen callja számomra vitatható, hiába volt nála AK.

Floppon majdnem felordítottam, mert feljött a két darab 7-es mellett egy kettes is. Sajnos ami utána jött kevésbé tetszett, mert egy semleges turn után az ász river mindkettőnknek Ász, hetes két párt adott, csak neki király kísérővel.

Ez kicsit ledobta a stackemet, visszaestem a 45. helyre, és közbe elértük az ITM-et (500 fő).
Nem különösen zavart meg ez a veszteség, játszottam tovább a játékom, és az elvesztett zsetonok felét vissza is szereztem, mikor egy kicsi, 10ezer alatti stackkel(nekem kb 35K volt) allin ment, nálam meg KK. Gondoltam izolálom, all-in. Sajnos találtam mégegy vevőt, aki megadta az allinomat 30K-val. SS mutatása semleges, két esélytelen lap, de a másik nagyobb stack callja kiverte nálam a vizet. KQo-t mutat. Nah mondom szép call volt, köszönöm a zsetonokat. Vagyis mondtam volna, mert a floppon az A 10 J elvette a kedvem...

Ezek után kicsit tartottam magam, és végül egy random leosztásban kiestem egy erősebb lap ellen, 325. hely környékén, bezsebelve újabb ingyen 5$-t.

Ezek után tartottam egy fél óra pihit, és gondoltam letesztelem a mezőnyt ezeken a Várda által ajánlott 6fős SnG-ken.
Nem rossz ;)

Részletekkel nem untatok senkit, 9 asztalt gyorsan lejátszottam, így 9$-t költöttem nevezésekre.
6. hely: 0
5. hely: 0
4. hely: 3
3. hely: 0
2. hely: 2
1. hely: 4
Összesen: 13,26$, amiből a nettó profit 4,26$. 47%-os ROI  :D  :D

Persze leghamarabb 100 játék után tudok következtetést levonni, de ezzel meg lennék elégedve:)))

Jaah és hamarosan megvan a második szint, az plusz heti 1 freerollt jelent, ha jól értelmeztem:)


szerk.: Érdekel, hogy mekkora stacket lehet felépíteni 0-ról, egy ilyen jó freeroll sorozattal. Úgy döntöttem nem fizetek be, addig játszom, míg el nem érem vagy a BR nullázást, vagy az 1000$-t.

18.39:
A második két sessionom már nem sikerült ilyen fényesen, 17 játékból mindössze 6 játékban sikerült elérnem az első hármat. Nem akarom a lapomra fogni, de az utolsónál már csak annyit tudtam mondani, hogy "lol, what?". :D
Sebaj, lesz ez jobb is, így végül ma 26 SnG-t játszottam le, 26$ buyinnal, és a nyereményem 22,95 dollár volt, ami -3,05$ netto profitot jelentene, de szerencsére a reggeli 5$-nak köszönhetően 1,95$ pluszban zártam a napot.

Bankroll kezdése: 2012.11.02.      Kezdő bankroll: 0$
Jelenlegi bankroll: 7,29$            Mai profit:   1,95$

Idézetet írta: Várda64 Dátum november 04, 2012, 08:42:47
Szia Dris!

Nem írják egyből jóvá a 10$-t. Én úgy számoltam valószínű majd csak a 100 pont után, erre tegnap hozzám vágtak 6$. De hogy ez mi? Nyomát nem találom, de valószínű, hogy küldtek részletet, mert olyan 70-80 pont között vagyok.
Most már 100%-os információval tudok szolgálni: ha eléred a 100 pontot akkor egyszerre írják jóvá a befizetett összeget. Nálam ez ma történt meg. Az a "nem tudom" 6$ egy elfelejtett live! fogadásból származott, mint később kiderítettem.

Idézetet írta: Várda64 Dátum november 06, 2012, 17:48:14
Most már 100%-os információval tudok szolgálni: ha eléred a 100 pontot akkor egyszerre írják jóvá a befizetett összeget. Nálam ez ma történt meg. Az a "nem tudom" 6$ egy elfelejtett live! fogadásból származott, mint később kiderítettem.

Köszönöm, még agyalok, hogy befizessek-e, pont a mostani két freen nyert összeg miatt.  Viszont tiéd az az érdem, hogy a 250. hozzászólást írtad a naplómban, köszönöm:))

Szerintem a 888pokernél olvassák a blogomat, mert mióta kijelentettem, hogy nem fizetek be, már két akciós e-mailt is küldtek nekem, az első az az, hogy, ha befizetek 30$-t, akkor azonnal kapok még 10-et. Figyelmen kívűl hagytam, mert ezért nem fogok 30-at befizetni.

Ma délután viszont jött egy e-mail megint..
IdézetMég egy tízes
Szerezzen 10 $-t azonnal. Őrültség lenne kihagyni!

Kedves Andras (felhasználónév: DrisBigB)

Fizessen be 10 $-t a következő promóciós kód megadásával: EASY10 és szerezzen újabb 10 $-t AZONNAL.
Ehhez nincs szüksége pontokra sem. Csak jelentkezzen be, és játsszon az ajándék készpénzzel.

A fenti ajánlat a 100%-os, max. 400 $ induló bónuszon és a teljes Indulócsomagon felül jár Önnek.

Siessen, az ajánlat 14 napig érvényes, úgyhogy...

Najó, befizetek, meggyőztek:D

#252 november 08, 2012, 00:24:13, Dris
Nah két információm is van:)
1, befizettem végül 11$-t (10-et akartam, csak nyertem egy kicsit az átváltáson:D).
2, A két freerollon nyert pénzből elértem az első VIP szintet (A termelt jutalékból kapott pontok összege elérte az első szintet), így már a napi 100$-os Iron freerollon is részt vehetek, még legalább másfél hónapig. Ez egy esetleges bankrollnullázás esetén még jól jöhet, de persze nem ez a cél:))

Ezen felül most a következő 7 napban lehetőségem van játszani az 500$-os 1st Depositors freerollon is, ami megint megdobhatja a kezdő BR-t, valamint a hétvégi 1000$-os depositors freeroll megint egy lehetőség erre.

Ahogy elnéztem, ezen a héten elérem még a következő bónusz szintet is. Az az úgynevezett Chrome szint, aminél már újabb freeroll jön be a 100$-os mellé, méghozzá egy 200$-os. Így napi 300$ nyereményalapért ingyen játszhatok. Még egyszer köszönöm nektek, hogy megmutattátok ezt a termet, nálam nyert:))

#253 november 08, 2012, 00:50:34, Dris
No, lezártam mára a pókert. Kizárólag 6-fős SnG-ken játszottam(najó, 30 centet elb..sztam CG-n, mert azt hittem behalt a pókerkliens, és megnéztem a CG működik-e), kezd egyre jobban feküdni ez a stílus. Hozzá kell tennem, hihetetlen, hogy 1-2 leosztásban mekkora szerencsém volt, néha már én is kiakadtam:D
Nagyon kellett figyelnem arra, hogy nehogy beleéljem magam abba, hogy minden bejön. Sikerült ezt az érzés kontrollálnom.

Mindössze 13 játékot játszottam csak le, most valahogy nagyon elhúzódtak a játékok, egyik se akart gyorsan véget érni. Ezt kompenzálja az a nyeremény, amit sikerült elérnem. Bár tudom, hogy ez önmagában nem nagy nyeremény, de ha megnézem, ez 41%-os ROI, ami már bőven az elfogadható kategória.

Ami viszont plusz bónusz a napom végére, hogy mikor 6 asztal volt megnyitva egyszerre nálam, mind a haton ott volt egy másik srác is, és ahogy néztem a grafikonját, nagyon keményen tolja. A 6 asztalból 4x top3ba voltunk, és ebből 2x egymás ellen játszottuk a Heads-Upot. Elkezdtünk dumálgatni, és felvettük a kapcsolatot Skypeon. Jó lesz ez még stratégia megbeszélésre.:))

A mai SnG-k végeredményei (jobb oldalt már a nettó eredmény van, tehát ha pozitív, abból lejött már a nevezési díj)
6. hely: 1 db -1$
5. hely: 2 db -2$
4. hely: 0 db
3. hely: 4 db +0,08$
2. hely: 1 db +0,53$
1. hely: 5 db +7,75$
+5,36$

Érdekes, hogy az esetek felében eljutottam a HU-ba ma, és a 6 darab HU-ból, mindössze egyet nem tudtam megnyerni.
Sajnos nem fenntartható ez a pozitív állapot, de néha nekem is lehet szerencsém:) Ami viszont jó, hogy ezeken a 6 fős Sit and Go-kon majdnem 19% a ROI-m, amivel lehet haladni.

Összesítve:
Start: 2012.11.02.  Játéknapok: 2
Deposit: 11$
Bónusz: 10$(Azonnali,100 pont kell, hogy kivehető legyen)
Jelenlegi BR: 33,33$
Mai profit: 5,36$

Ahogy mindannyian tudjuk, a szerencse hosszútávon kiegyenlítődik. Hát most nem kellett neki sok idő, ma visszakérte azt, amit tegnap adott. Ennek köszönhetően ma is olyan leosztásokat láttam, hogy felállt a szőr a hátamon(ami azért is ijesztő, mert nem tudtam, hogy van szőr a hátamon). Ennek ellenére sikerült pluszban kihoznom a napot, de ha nem üt be a river hatszor, akkor a 1,41$ profit helyett 15$ lenne a nettó nyereségem mára, ami lényegesen nagy különbség.

Nem nagyon tudom most részletezni a mai napot, a lényeg az, hogy nem tudtam sokat játszani, mindössze 2 sessiont nyomtam le. Nap közben úgy terveztem, hogy 4-5 sessiont lejátszok este, de annyira kifárasztott a mai nap, hogy az hihetetlen. Ma volt a Magyar Tudomány Ünnepe, és szervezőként és vendégként is részt vettem rajta, ami nagyon-nagyon leszívta az agyam.

Összesítve:
Start: 2012.11.02.  Játéknapok: 3
Deposit: 11$
Jelenlegi BR: 34,74$
Mai profit: +1,41$